2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
29
Kızlar eğer sorulduysa bile geçmişi okumadığım için beni affedin...Masko da bebek odaları ne kadar soran giden var mı? Büyüyen beşik ve şifonyer almak istiyorum

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
meloş maşallah oğluşun kocaman olmuş allah yüzünüde göstermeyi nasip kısmet etsin
teşekkür ederim esracım
Meloşum geldiiiiiiiim,
toplantıya girdimdi de, bebişimi öğrendigim gebelik testi markasının sahipleri yer yaptırcakmış da onunla ilgili toplandık. daha bi şevkle yapicem şimdi adamların işlerini :) zor tuttum ben bebegimi sizin testlerinizle öğrendim dememek için.

Senin Evrakcan da koccaman olmuş meaşallaaaaaaaaah. Allah sagliklar versin kuzum.
ha iiii migren mi tuttu diye korktum....teşekkür ederiz
günaydın güzel annişlerrr biz geldik kuzucumla.nasılsınız herkes iyidir inşallah.bizde dün tetanos aşımızı vudurduk sonracıma kan verdik sonracıma oğluşumu görmeye gittik ama tam göremedik 800-1000 gr olmuş kadın tam bir rakam bile sölemedi sinir oldumm çokkk

maşallah sevalcim

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ay öle vukuatlar kesin olur denizzz yaa zamane bunlarr

esra ben içemiorum ayda yılda bir içeyim diorum kusuorum herseferinde

yaaa sondayı takıorlar diye biliorum sezeryanda yani son 2 arkadaşıa bir sorayım sondayı ama en yakın arkaadaşımın kızı7 yaşında onun doğumunda arkadaşımda sonda vardı hatta ziyaretçiler aleni çiş torbasını görüorlardı geçen geyiğini yaptık ona uygun kese dikelimde görmesin insanlar diye

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ha iiii migren mi tuttu diye korktum....teşekkür ederiz

aman aman Allah'tan gece uyuyunca geçmiş kendiliginden. cok zorlanarak uyudum, ya yine geçmezse, ya yine işten izin almam gerekirse falan diye düşüne düşüne uyudum ağlayarak, ama sabah kalktığımda geçmişti Allahtan ağrısı. kuş gibi hafif uyandım zaten.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay öle vukuatlar kesin olur denizzz yaa zamane bunlarr

esra ben içemiorum ayda yılda bir içeyim diorum kusuorum herseferinde

yaaa sondayı takıorlar diye biliorum sezeryanda yani son 2 arkadaşıa bir sorayım sondayı ama en yakın arkaadaşımın kızı7 yaşında onun doğumunda arkadaşımda sonda vardı hatta ziyaretçiler aleni çiş torbasını görüorlardı geçen geyiğini yaptık ona uygun kese dikelimde görmesin insanlar diye

idrar kesesiiiiiiii:)

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
aman aman Allah'tan gece uyuyunca geçmiş kendiliginden. cok zorlanarak uyudum, ya yine geçmezse, ya yine işten izin almam gerekirse falan diye düşüne düşüne uyudum ağlayarak, ama sabah kalktığımda geçmişti Allahtan ağrısı. kuş gibi hafif uyandım zaten.

iii bariiiii 99 süper görünüyor

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
lariysacım meryem maskoda sormuştu 2800 tl ye ama sanırım ordaki en ucuz mobilya bu

biz modokoya baktık 2 hafta önce en ucuz mobilya 3000 den başlıordu kaliteli mobilyalar gerçekten ama pahalı

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
sezaryen kesisinin yapıldığı yere, kanın göllenmesini engellemek için takablirler sonda gibi bişi. onu zaten hissetmiyosun, ama belki de takmazlar emin degilim. ama idrar icin takmazlarbence çünkü biran önce kalkıp yürümeni isticekler.

anladım cnm inş. öyle olur ya ben vajinismus yaşadığım içinmi bilmiyorum alt bölgeye karşı acayip hassasiyetim var. oraya dokunmasınlarda nereyi keserlerse kessinler. ben daha doğru dürüst jinekolojik muayene bile olmadım biliyormusun sadece vajinal ultrasonla bakmıştı doktor bir kez o kadar. çok farklı bişey bu ya anlatılmıyo allah kimseye vermesin ne zor günler geçirmiştim ilk gece olayında

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
anladım cnm inş. öyle olur ya ben vajinismus yaşadığım içinmi bilmiyorum alt bölgeye karşı acayip hassasiyetim var. oraya dokunmasınlarda nereyi keserlerse kessinler. ben daha doğru dürüst jinekolojik muayene bile olmadım biliyormusun sadece vajinal ultrasonla bakmıştı doktor bir kez o kadar. çok farklı bişey bu ya anlatılmıyo allah kimseye vermesin ne zor günler geçirmiştim ilk gece olayında

tatlım korkma doğum sırasında hiç bişey hissetmeyeceksin

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
lariysa bir bak zarar gelmez fikir edinirsin eğer baktın pahalı geldi hemen senide erolmobilyaya transfer ederiz ucuz mobilya orda var

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

kızlar ben bu hastanede doğum yapmak istiyorum ama bakalım maddi durum ne gösterecek şuan pek parlak deil. inş. doğuma kadar toparlarız. ssk anlaşması var sezeryan ne kadardır acaba telefon açsam söylerlermi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar