teşekkür ederim esracımmeloş maşallah oğluşun kocaman olmuş allah yüzünüde göstermeyi nasip kısmet etsin
ha iiii migren mi tuttu diye korktum....teşekkür ederizMeloşum geldiiiiiiiim,
toplantıya girdimdi de, bebişimi öğrendigim gebelik testi markasının sahipleri yer yaptırcakmış da onunla ilgili toplandık. daha bi şevkle yapicem şimdi adamların işlerinizor tuttum ben bebegimi sizin testlerinizle öğrendim dememek için.
Senin Evrakcan da koccaman olmuş meaşallaaaaaaaaah. Allah sagliklar versin kuzum.
günaydın güzel annişlerrr biz geldik kuzucumla.nasılsınız herkes iyidir inşallah.bizde dün tetanos aşımızı vudurduk sonracıma kan verdik sonracıma oğluşumu görmeye gittik ama tam göremedik 800-1000 gr olmuş kadın tam bir rakam bile sölemedi sinir oldumm çokkk
ha iiii migren mi tuttu diye korktum....teşekkür ederiz
ay öle vukuatlar kesin olur denizzz yaa zamane bunlarr
esra ben içemiorum ayda yılda bir içeyim diorum kusuorum herseferinde
yaaa sondayı takıorlar diye biliorum sezeryanda yani son 2 arkadaşıa bir sorayım sondayı ama en yakın arkaadaşımın kızı7 yaşında onun doğumunda arkadaşımda sonda vardı hatta ziyaretçiler aleni çiş torbasını görüorlardı geçen geyiğini yaptık ona uygun kese dikelimde görmesin insanlar diye
aman aman Allah'tan gece uyuyunca geçmiş kendiliginden. cok zorlanarak uyudum, ya yine geçmezse, ya yine işten izin almam gerekirse falan diye düşüne düşüne uyudum ağlayarak, ama sabah kalktığımda geçmişti Allahtan ağrısı. kuş gibi hafif uyandım zaten.
sezaryen kesisinin yapıldığı yere, kanın göllenmesini engellemek için takablirler sonda gibi bişi. onu zaten hissetmiyosun, ama belki de takmazlar emin degilim. ama idrar icin takmazlarbence çünkü biran önce kalkıp yürümeni isticekler.
sezeryan da kesin sonda takıyolar. yaw karılar doktorların yüzüne bırakıyolarmış.
anladım cnm inş. öyle olur ya ben vajinismus yaşadığım içinmi bilmiyorum alt bölgeye karşı acayip hassasiyetim var. oraya dokunmasınlarda nereyi keserlerse kessinler. ben daha doğru dürüst jinekolojik muayene bile olmadım biliyormusun sadece vajinal ultrasonla bakmıştı doktor bir kez o kadar. çok farklı bişey bu ya anlatılmıyo allah kimseye vermesin ne zor günler geçirmiştim ilk gece olayında
iii bariiiii 99 süper görünüyor
yok be okadar da değil doktor iyice kafayı dayamıyor hem bunlar normal şeyler
tatlım korkma doğum sırasında hiç bişey hissetmeyeceksin
iveeeeeeet 99 gün kaldı
bence de doktorlar nelere nelere alışıktır.
inş. cnm. bide beni kan tutuyo kan görmemem lazım yoksa bayılırım
lariysacım meryem maskoda sormuştu 2800 tl ye ama sanırım ordaki en ucuz mobilya bu
biz modokoya baktık 2 hafta önce en ucuz mobilya 3000 den başlıordu kaliteli mobilyalar gerçekten ama pahalı
sevalcimmm maşallaah yaaaaa kuzuyaa bak sen kocaman olmuşşşş
inciiiiii millet 2. doza gitti aşıdaaaaaaaa :zopa: