2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DM86

Üye
Tepki
20
didemcim maşallaah yaaaa 33 cm diyince gözlerim yuvalarından fırladı vaybeee okdr büyüdümü yaaa veletletler ama galiba seninki normalinden büyük ve uzun allah nazarlardan korusun maşallaahhh esilayaa

Canım hesaplama yontemı varmıs ordan da cıkıo dr solemezse FL olcusu *7 dedıgınızde cıkıo mesela bızım kızın 47mm cıvarındaydı *7 329 edıo oda 33 cm oluo kont edıorum yanı :)
bıde bızımkısı babasına cekıcek sanırım benım boyum 1,70 ama mustafa baya uzun 1,95 dayısı 1,85 amcası 1,97 sırıklar aılesıyız yanı :)

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
NASIL SEVİYON LENNNN MELİS dödütünü yediğimmmmmmmmmmmmmmmmm çok tatlıdır ama haaaaaa

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
Kızlar bız dr teyzemızden geldık KIZIM kocaman olmus 24+2 deyiz şimdikin biz boyumuz 33 santım olmus kılomuzda 732 gram bende 3 kılo almısım canım hersey cok normalmıs durumumuz ıyı yanı Allaha sukur Haftaya seker tahlılı verdı doktorumuz ona bakıcazzzz ınsallah oda ıyı cıkarrrrr
Bıde bızım kız anasına cekmıs snaırım agzı devamlı oynuodu dr konusuo bu kız dedı cok gulduk :)

maşallah canım kocaman olmuş kızın

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
didemcim maşallaah yaaaa 33 cm diyince gözlerim yuvalarından fırladı vaybeee okdr büyüdümü yaaa veletletler ama galiba seninki normalinden büyük ve uzun allah nazarlardan korusun maşallaahhh esilayaa

ben facede çok büyük bi salaklık yaptım durumumuz iyi diyoe durumuz okuyorum ve diyorum ki isim değişti herhalde:)

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Ben randevu aldım işte... umarım dediği gibi doğal ve kolay bir doğum olur...
ayrıca türkiye gazetesi hastanesindeki ebeleri de çok övüyorlar.sıcak havlu koyuyorlarmış sancı çekerken.telkin edip elini bile tutuyorlarmış...
umarım dedikleri gibi olur...
ben doğal doğum yapabileceğime inanıyorum...
allah yardımcımız olsun...
allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...

ne kadar güzel anlatmış kadın yaa bende doğal doğum istiyorum seninde söylediğin gibi bende yapabileceğime inanıyorum bi kere hiç korkmuyorum doğumdan inşallah müdahale etmezler gerek kalmaz yani serum falan da takmasınlar en iyisi evde beklemek mi acaba ama ilk doğum olunca beni durdurmazlar evde

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
ayy kızlar çarşamba günü gün parası alcam.çok diil ama en azından bebişin eşyalarını almaya yeter.çok bişey almıycam zaten ya.geri kalanından da kendime pijama takımı alırım.ay çok heyecan yaptım.yeni bebişe yeni eşyalar.en güzel yanı alışveriş.hihihi.parayı alayım hemen çarşıya valla.:1::1::1:

çok iyi oluyo bu gün paraları canım ya toplu ele geçiyo ya bi sürü ihtiyacını karşılıyosun

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
ayy ne güzelll birde ben başlasam şu alışverişlere.
kızlar bişey sorcam bebeğin beşiğini benim annem almak istiyor erkek tarafının alması gerekmezmi...alsınmı annemler bilemedim

genelde erkek tarafı alır canım bizim buralarda öyle yani benim kayınvalidemgil aldı annemler de bebek arabasını alcaklar

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
çok mantıklı yapmışsın valla canım bende anneme diyorum biz kendimiz alalım ne o taraf alsın ne bizimkiler.onun yerine bebişe takı takarlar yada bana :cokkomik::cokkomik:

bence bu büyük masrafları iki taraf almalı anneannesigil kızıma bide küpe takıcaklar kayınvalide de bilezik yaparız sana diyor ama bakalım :hihi:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
para göndereyim diyor zaten canım annem yaa kayınvalidem hiç adını bile anmıyor biz alalım falan diye yada para göndereyim eksiğini al gibi bişeyde demiyor ne yapalım canı sağ olsun

o taraf bişey yapmıyosa seninkiler de yapmasın canım illaki bişey yapar durmaz ama anneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar