2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
yada para göndersinler canım onlar alırsa istediğin gibi olmaya bilir aman ne bilim doğrusu sen istediğin gibi al bişi almak isteyen var ise para göndersin

para göndereyim diyor zaten canım annem yaa kayınvalidem hiç adını bile anmıyor biz alalım falan diye yada para göndereyim eksiğini al gibi bişeyde demiyor ne yapalım canı sağ olsun

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
kızlar bişey paylaşmak istiyorum sizlerle bana yol gösterirseniz çok sevineceğim...
ben özel hastaneye gidiyorum...doktorumu çok beğeniyorum ve çok memnunum.benim gittiğim hastane de iki tane kadın doğumcu var...diğerini tanımıyorum.dün akrabalarımızdan biri benim gittiğim hastane de doğum yaptı doğum anında çocuğun kolunu çıkarmışlar...ama doktoru hangisi bilmiyorum..şimdi korkuyorum bütün güvenim sarsıldı.bu saatten sonra doktor değiştirmek işime gelmiyor.hastane olarak çok beğeniyordum çok temiz ve titizler şimdi güvenemiyorum yaaaaaa :(

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
ayy kızlar çarşamba günü gün parası alcam.çok diil ama en azından bebişin eşyalarını almaya yeter.çok bişey almıycam zaten ya.geri kalanından da kendime pijama takımı alırım.ay çok heyecan yaptım.yeni bebişe yeni eşyalar.en güzel yanı alışveriş.hihihi.parayı alayım hemen çarşıya valla.:1::1::1:

ohoh gelsin alışverişler:teytey:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ayy ne güzelll birde ben başlasam şu alışverişlere.
kızlar bişey sorcam bebeğin beşiğini benim annem almak istiyor erkek tarafının alması gerekmezmi...alsınmı annemler bilemedim
cnm öle şeylere takılma kim ne yapmak isterse kar gözü ile bak bizimde gardrop ve şifonyeri babanesi alırım dedi biz nakit vercez o bize taxitle ödiycek ztn ucuz bişi alıoruz
kızlar bişey paylaşmak istiyorum sizlerle bana yol gösterirseniz çok sevineceğim...
ben özel hastaneye gidiyorum...doktorumu çok beğeniyorum ve çok memnunum.benim gittiğim hastane de iki tane kadın doğumcu var...diğerini tanımıyorum.dün akrabalarımızdan biri benim gittiğim hastane de doğum yaptı doğum anında çocuğun kolunu çıkarmışlar...ama doktoru hangisi bilmiyorum..şimdi korkuyorum bütün güvenim sarsıldı.bu saatten sonra doktor değiştirmek işime gelmiyor.hastane olarak çok beğeniyordum çok temiz ve titizler şimdi güvenemiyorum yaaaaaa :(

cnm bunlar kader kısmet işi illaki aksilikler oluor eminim en iyi hastanede bile neler yaşanıordur sen bu tarz şeyleri düşünüp kendini yıpratıp dr undan soğutma bu dr ki seni ne kdr iyi anlıor ayda 1 gel derken herkese sana istediğin zmn gel dior biliorsun

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

direk ortama dalıyorum.. :uzgun:

canım kadından hangi doktor olduğunu öğrenemez misin? öbür türlü pek için rahat etmiyecek galiba. birinin başına böyle bişey geldi diye herkese aynı şey olmaz ama sen yine de içini rahatlattır..
geçen bende devlet hastahanesinde omzundan çıkarmışlar, beyninede hasar vermişler diye duydum çok tırsıyorum ...
neyse herşey allahtan canım çokda takılmamamk lazım. olacaksa heryerde olur.. allaha emanet olsun kuzucuklarımız..

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
cnm öle şeylere takılma kim ne yapmak isterse kar gözü ile bak bizimde gardrop ve şifonyeri babanesi alırım dedi biz nakit vercez o bize taxitle ödiycek ztn ucuz bişi alıoruz

cnm bunlar kader kısmet işi illaki aksilikler oluor eminim en iyi hastanede bile neler yaşanıordur sen bu tarz şeyleri düşünüp kendini yıpratıp dr undan soğutma bu dr ki seni ne kdr iyi anlıor ayda 1 gel derken herkese sana istediğin zmn gel dior biliorsun

melis çok memnunum ama içim acabalarla doldu..az önce bi arkadaşım geldi sen hep özel hastaneye gidiyosun hep aksilikler seni buluyor dedi.ilk çocuğuda özel hastane yüzündne kaybettin dedi.neden doğum hastanesine gitmiyomuşum daha beter strese soktu beni...

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
direk ortama dalıyorum.. :uzgun:

canım kadından hangi doktor olduğunu öğrenemez misin? öbür türlü pek için rahat etmiyecek galiba. birinin başına böyle bişey geldi diye herkese aynı şey olmaz ama sen yine de içini rahatlattır..
geçen bende devlet hastahanesinde omzundan çıkarmışlar, beyninede hasar vermişler diye duydum çok tırsıyorum ...
neyse herşey allahtan canım çokda takılmamamk lazım. olacaksa heryerde olur.. allaha emanet olsun kuzucuklarımız..

gülaycım annem doktorunla konuşmalısın bence diyor....öğrenebilirim ama ne farkederki...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
gülaycım annem doktorunla konuşmalısın bence diyor....öğrenebilirim ama ne farkederki...

offfffffffffffff
nedir bzim bu sıkıntılarımız yaaa, canım ne diyim ben sana?
bazen salmakta fayda var..
biliyorum senin için bize göre daha zor herşey ama..
allah ne yazmışsa onu yaşıyoruz, bundanda hastahane değişerek, doktor değişerek kaçamayız..

ben 2,5 sene çocuk için uğraştım, çok üzüldüm çok ağladım, özel doktorlara para döktüm çözümü yok dediler, 1 senede de olurmuş 5 senedede.. sonra bi doktora gittim devlet hastahanesi doktoru 1 tahlil bi hap hamileyim.

demekki rabbim şuanda uygun görmüş bu bebeği, böylesi hayırlısıymış. şimdide korkmamaya salmaya çalışıyorum, doğum anı gelince allah nereyi nasip ederse orda doğurucam..
EVDE DOĞURURMUŞUM :kptmya: :kptmya:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
offfffffffffffff
nedir bzim bu sıkıntılarımız yaaa, canım ne diyim ben sana?
bazen salmakta fayda var..
biliyorum senin için bize göre daha zor herşey ama..
allah ne yazmışsa onu yaşıyoruz, bundanda hastahane değişerek, doktor değişerek kaçamayız..

ben 2,5 sene çocuk için uğraştım, çok üzüldüm çok ağladım, özel doktorlara para döktüm çözümü yok dediler, 1 senede de olurmuş 5 senedede.. sonra bi doktora gittim devlet hastahanesi doktoru 1 tahlil bi hap hamileyim.

demekki rabbim şuanda uygun görmüş bu bebeği, böylesi hayırlısıymış. şimdide korkmamaya salmaya çalışıyorum, doğum anı gelince allah nereyi nasip ederse orda doğurucam..
EVDE DOĞURURMUŞUM :kptmya: :kptmya:

ya gülay inan şaşırdım biz ankaraya bile gitmeyi düşündük sırf dr için...çarşamba günü dr gideceğim soracağım artık bakalım içimi nasıl rahatlatacak

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
meloşum lütfen içini rahat tut doğum hastanesi diyince gözüm korkuor bnmde git dr unla korkularını paylaş inana sana daha itinalı davranacaktır

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ya gülay inan şaşırdım biz ankaraya bile gitmeyi düşündük sırf dr için...çarşamba günü dr gideceğim soracağım artık bakalım içimi nasıl rahatlatacak

sıkınt stres esas düşmanımız meloşum.. güzel güzel konuş al karşına doktorunu derdini anlat, eminin rahat edeceksin. şimdiden hiiiiiiç üzme kendini.. önce sen iyi olacaksın sonra melekin :ninni:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
gülay sabahtan beri peşinde koşuorum mobilyan ile ilgili ya bunuda ayzıcam yine cvp gelmicek bunuda biliorum

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ben çıkıyorum şimdi, herkesi öptüm.. bugün pek yazışamadım sizle ama yarın artık.. :lululu::lululu::lululu:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
meloşum lütfen içini rahat tut doğum hastanesi diyince gözüm korkuor bnmde git dr unla korkularını paylaş inana sana daha itinalı davranacaktır
evet en iyisi doktorumla konuşmak içimi rahatlatacağına eminim
bizim insanlarımız hep önyargıyla yaklaşıyorlar.doğumhastanesi işin uzmanıymış felanda filanda ben kötü muamele istemiyorum yaaaa
sıkınt stres esas düşmanımız meloşum.. güzel güzel konuş al karşına doktorunu derdini anlat, eminin rahat edeceksin. şimdiden hiiiiiiç üzme kendini.. önce sen iyi olacaksın sonra melekin :ninni:

inşallahhhhhhhhhh canım ya

DM86

Üye
Tepki
20
Kızlar bız dr teyzemızden geldık KIZIM kocaman olmus 24+2 deyiz şimdikin biz boyumuz 33 santım olmus kılomuzda 732 gram bende 3 kılo almısım canım hersey cok normalmıs durumumuz ıyı yanı Allaha sukur Haftaya seker tahlılı verdı doktorumuz ona bakıcazzzz ınsallah oda ıyı cıkarrrrr
Bıde bızım kız anasına cekmıs snaırım agzı devamlı oynuodu dr konusuo bu kız dedı cok gulduk :)

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Kızlar bız dr teyzemızden geldık KIZIM kocaman olmus 24+2 deyiz şimdikin biz boyumuz 33 santım olmus kılomuzda 732 gram bende 3 kılo almısım canım hersey cok normalmıs durumumuz ıyı yanı Allaha sukur Haftaya seker tahlılı verdı doktorumuz ona bakıcazzzz ınsallah oda ıyı cıkarrrrr
Bıde bızım kız anasına cekmıs snaırım agzı devamlı oynuodu dr konusuo bu kız dedı cok gulduk :)

maşallah maşallah.....gözünaydın

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
didemcim maşallaah yaaaa 33 cm diyince gözlerim yuvalarından fırladı vaybeee okdr büyüdümü yaaa veletletler ama galiba seninki normalinden büyük ve uzun allah nazarlardan korusun maşallaahhh esilayaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar