2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
çok şükür iyiyiz canım..kuyruksokumu ağrılarım arttı sadece onun dışında normal mi bilmem hareketleri çok sıklaştı bebişin durmadan tekme yiyorum :cokkomik:

cnm o ağrı bende hamileliğimin başından beri var hep geçer diye ümit ettim ama anladımki geçmeyecek gitgide artıyor hiç iş yapamıyorum ayakta kalamıyorum yoksa felaket ağrıyor allah yardımcımız olsun

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
he bu işte süper değil ama

bayıldım ben güle güle giy canım..

HOŞGELDİNİZ CANIM.

valla kimse kusura bakmasın. dua etsinler işe gelebiliyorum. bugun izin istesem isteyebilirdim aslında o kadar kötü durumdaydım ama geldim işe. bebişim bile benim stresimden bugun hop hop hopluyo. o yuzden kot da giyerim terlik de giyerim. şu anda yalın ayak duruyorum ondan iyidir heralde terlikle dolaşmam.

güle güle giy canım ama ben anlamadım o bedeni.

bende diyorum öyle ama gelde amirlere laf anlat..izinse ayrı bi sorun..

Bende hafta sonu waikiki den iki tane elbise aldım xxxl :))) Hamile reyonundan diiil tabiki...Aldımlarım şunlar :

lcw de varmı bunlar bende bakim bari..

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Bende hafta sonu waikiki den iki tane elbise aldım xxxl :))) Hamile reyonundan diiil tabiki...Aldımlarım şunlar :

lcw bu tarz elbiseleri benim hep favorimdir. sürekli yazın giyerim vee sağlamdır rengi atmaz. herkeze tavsiye ediyorum. şık da duruyo yanlız ben ew elbissesi olarak giyiyorum

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
cnm o ağrı bende hamileliğimin başından beri var hep geçer diye ümit ettim ama anladımki geçmeyecek gitgide artıyor hiç iş yapamıyorum ayakta kalamıyorum yoksa felaket ağrıyor allah yardımcımız olsun

bende yeni başladı canım sanki incitmişim gibi oturuyorum ağrıyo kalkıyorum ağrıyo anlamadım :acep:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
bende yeni başladı canım sanki incitmişim gibi oturuyorum ağrıyo kalkıyorum ağrıyo anlamadım :acep:

geçmiş olsun cnm valla bende çözemedim o ağrıyı doktorum plesenta aşağıda olduğu için dedi ama sanki ondan deil yaa. ben ayakta fazla kalamıyorum bide eğilip kalkınca ev işi yapınca şiddetleniyor ağrım daha şimdiden böyle oldum 7.8. ayda hiç yürüyemiycem ondan korkuyom :eek:lmaz:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Opr.Dr.Ayşe Duman anlatıyor kızlar...Doğal doğum hakkında...
bir izleyin ben randevu aldım perşembe günü için... çünkü ne suni sancı,ne epizyo nede başka bir müdahale istiyorum.yani doğal doğum istiyorum...:sinifsinif::sinifsinif:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
merhaba kızlar:heyo:
biz de geldik kızımla:gulbis:
kaçıyoruz tetanoz aşısındannn:zopa::zopa:
:iyyyy::iyyyy:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
çok özledimmm sizi yauuuuuuuu :uzgun::uzgun::uzgun:

sabahytan beri bi internet sorunudur gidiyo daha yeni hallettiler, iş güç yığıldı, bi ara net geldi 1 sayfa dolusu hafta sonu neler yaptığımı anlattım, net bi koptu ağlıycaktım nerdeyse. şimdi hepsini tekrar yazmayı gözüm yemiyo :3:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

sabahytan beri bi internet sorunudur gidiyo daha yeni hallettiler, iş güç yığıldı, bi ara net geldi 1 sayfa dolusu hafta sonu neler yaptığımı anlattım, net bi koptu ağlıycaktım nerdeyse. şimdi hepsini tekrar yazmayı gözüm yemiyo :3:

hoşgeldün datlum.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400

hoşgeldin gülaycımm::hhhhhh:
olsun anlat yine özetle sen:panter:

cesss sizin dolap 3 kapılımıydı?? eni kaç acaba? biz de dün ilkkez bebek odalarına baktık ta bi tane beğendim.. 3 kapılı 150 cm eni var. 4 kapılı olsa daha mı iyi olur ki dedim barış ta yetmez 3 kapılı diyo:p beni bildiğinden:p
orda ki kız da 3 kapılı ama geniş dedi 4 kapılıları da 150 cm yapıyolar falan dedi merak ettim şimdi..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hoşgeldin gülaycımm::hhhhhh:
olsun anlat yine özetle sen:panter:

cesss sizin dolap 3 kapılımıydı?? eni kaç acaba? biz de dün ilkkez bebek odalarına baktık ta bi tane beğendim.. 3 kapılı 150 cm eni var. 4 kapılı olsa daha mı iyi olur ki dedim barış ta yetmez 3 kapılı diyo:p beni bildiğinden:p
orda ki kız da 3 kapılı ama geniş dedi 4 kapılıları da 150 cm yapıyolar falan dedi merak ettim şimdi..

3 kapılı bizimki de. 165 falan zannedersem eni. 4 kapılıya gerek yok derim ben.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar