uyyy yırım sızı ben yaa ne ara sewdım alıstım sıze anlamadım
babaannm daha ıyı cnm sımdılk ama amelıyt olcak galıba
özgemmmmmmmmm nasılsın balımm
ben çıktım hepinizi öpüyorum kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşürüz tekrar doğaçı hastaneye götürmem gerekiyor :uzgun:
yine yalnızım benkafayı yicem yalnızlıktan :uzgun::uzgun:öğleden sonra ilaç yazdırmaya gidicem aile hekimime canım hiç gitmek istemiyor
ama vitaminim bitti 2 gündür içemiyorum onu almam lazım
canımmm benım bak az kaldı yalnızlıgına kocaman bı ortakk gelıyooo
ozamn ararsın bu gunlerı hee
aaa özgem ıhmal etme kuzum gıt yazdr ılacını bakemm
Şimdi öğle arasındadırlar 1 30 olsun hemen gidicem-rgulu
aferın canımaa
selam güzel anneler biz geldik minişimle nasılsınız? :lilav:
selam kızlarrr çok özledimmm herkesiiii
kayınvalidem ve kayınpeder dün gitti perşembe tekrar gelecekler bizde düğün bitmezz malum
baya yoğun bir zaman geçirdim perşembe kaynana geldi akşam kınaya gittik ertesi gün ben babama gittim kardeşlerimi gördüm 9 aydır görmüordum çok deişmişler kocaman olmuşlar
ctesi düğün telaşı vardı gelin almadan gelin bırakmaya her dakika ordaydım ama hiç yorgunluk hissetmedim
dünde ayakkabılık aldık birde dolaba ve şifonyere karar verdik sahil için biz nakit ödiycez kayınvalidem bize taxitle vercekmiş o almış olcakmış iyi bari dedik bunada şşükür
gülayy burdaysan yazzz sana bişi demem lazım dün erol mobilyaya gitttim
hoşgeldiniz canım minişinizle iyiyiz sen nasılsın
selam kızlarrr çok özledimmm herkesiiii
kayınvalidem ve kayınpeder dün gitti perşembe tekrar gelecekler bizde düğün bitmezz malum
baya yoğun bir zaman geçirdim perşembe kaynana geldi akşam kınaya gittik ertesi gün ben babama gittim kardeşlerimi gördüm 9 aydır görmüordum çok deişmişler kocaman olmuşlar
ctesi düğün telaşı vardı gelin almadan gelin bırakmaya her dakika ordaydım ama hiç yorgunluk hissetmedim
dünde ayakkabılık aldık birde dolaba ve şifonyere karar verdik sahil için biz nakit ödiycez kayınvalidem bize taxitle vercekmiş o almış olcakmış iyi bari dedik bunada şşükür
gülayy burdaysan yazzz sana bişi demem lazım dün erol mobilyaya gitttim
çok şükür iyiyiz canım..kuyruksokumu ağrılarım arttı sadece onun dışında normal mi bilmem hareketleri çok sıklaştı bebişin durmadan tekme yiyorum
hoşgeldin melis..düğünde nasıl bişey giydin fikir olsun bizede..bizim bu yaz düğün dolu napıcam ne giycem bu halde bilmiyorummm :uzgun:
benimkide öyle canım ya bazen hamile olduğumu unutuyorum bir tekme atıyor hatırlatıyor kendini korkuyorum bile bazen aniden tekme atıncakuvvetlendiler birde iyice hissettiriyorlar kendilerini.yerim ben onlarııı benimde belim ve sırtım ağrıyor
canım çook şık olmuş ben face den gördüm resimlerini maşallah diyelimde nazar değmesin melisimize
yaa ben işyerinden giremiyorum face e..akşam eve gidince bakim bari..eminim çok güzel olmuştur..benimde kıyafet almam lazım düğünler için ama bi kullanımlık bişeyede para vermek çok mantıklı gelmiyo bana..
geçmiş olsun canım..magnezyumada başladım ben ama niye etki etmedi anlamadım..:acep:
işyerinde öyle bi hopluyoki bazen insanların içinde tepki vericem diye korkuyorumm