2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
canım bilmiyorum :uzgun: mecbur kalınca uzun bir zamanda ayrı kalınabiliyor eşten.önceden gurbette oturan arkadaşlar gidip 1 ay gelmezlerdi yuh derdim şimdik ben yapıyorum onu.ama bu defa fazla kalamıcam :sila:

valla canım hani bir söz var ne serden ne yardan diye aynen öyle oluyor bir yanda aile bir yanda eş :dertli::dertli::dertli:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
bebeğin organlarına ayrıntılı bakıyorlar ya canım ona giricem daha girmedim ben doktor net görmek için biraz geç verdi tarihi

evet 2 kez gidicem inşallah -ciko-ciko-ciko eşimle mecburen ayrı kalıyoruz 10-15 gün :dertli::dertli:

çok haklı canım dokorun benim dr izin vermemişti risk var diye bakalım ne dicek

arada olsun öyle ayrılıklar canım iyi olur özlet biraz kendini hem artık daha çok özler sizi

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
canım bilmiyorum :uzgun: mecbur kalınca uzun bir zamanda ayrı kalınabiliyor eşten.önceden gurbette oturan arkadaşlar gidip 1 ay gelmezlerdi yuh derdim şimdik ben yapıyorum onu.ama bu defa fazla kalamıcam :sila:

bende yapıyodum onu 10 15 gün falan kalıyodum en fazla bi kere kayınvalideyle bırakmıştım eşimi onlar gittiler ben annemlerle kalmıştım bir hafta kayınvaldem sen gelince güller açtı yüzünde hiç konuşmuyodu sen yokken diyor onlara daha çok dokunuyor herhalde böyle ayrılıklar

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
hmm fotograf çektirmeyi sevmicek o zaman annesi

valla bilmiyorum artık sevcek mi sevmicek mi foto çektirmeyi.sıpa doğsunda Allah ın izniyle foto çekip durcam :teytey::teytey:

valla canım hani bir söz var ne serden ne yardan diye aynen öyle oluyor bir yanda aile bir yanda eş :dertli::dertli::dertli:

aynen canım ya insan aileden de vazgeçmiyor eşten de ama uzaklıklar kötü oluyor böle

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
hamileyken çikolata yemek bebeği de mutlu ediyor

finlandiya'da yapılan bir araştırmaya göre, çikolata sadece yiyen kişiyi mutlu etmiyor. Gebeyken yenilen çikolata, hem anneyi hem de bebeği mutlu ediyor.

''new scientist'' dergisinde yayımlanan haberde, hamileyken her gün çikolata yiyen kadınların bebeklerinin daha hareketli olduğu ve daha sık güldüğü belirtildi.
Helsinki üniversitesi'nde görevli katri raikkönen, çikolatadaki mutluluk veren maddelerin anneden bebeğe geçtiğini tahmin ettiğini söyledi.

300'den fazla kadının hamileyken yedikleri çikolata miktarını kaydeden bilim adamları, doğumdan sonra da bebeklerin davranışlarını 6 ay süreyle izlediler.
Raikkönen, araştırma sonucunda, düzenli olarak her gün çikolata yiyen annelerin bebeklerinin daha hareketli olduğunun, daha sık güldüğünün ve daha az korktuğunun ortaya çıktığını söyledi.
Bilim adamları, bebeğin mutlu olmasının sadece çikolatayla açıklanamayacağını, başka bilinmeyen faktörlerin de rol oynadığını kaydettiler.

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
valla bilmiyorum artık sevcek mi sevmicek mi foto çektirmeyi.sıpa doğsunda Allah ın izniyle foto çekip durcam :teytey::teytey:

aynen canım ya insan aileden de vazgeçmiyor eşten de ama uzaklıklar kötü oluyor böle

o zaman alışır bizde işi gücü bırakıp kızı çekicez

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
erkek sesinin karın ve rahim duvarlarından kadın sesine oranla daha kolayca geçtiğini biliyor muydunuz? bu yüzden babalarrrrını daha çok duyarmış bebeklerimzzzz
Ben hep bunun tam tersini okuyorum.
Bebekler tiz sesleri daha çok duyarmış,yani kadın seslerini
erkek seslerine oranla daha fazla duyarlarmış..

Neyse biz konuşalım da elbet duyarlar :sila:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
bende yapıyodum onu 10 15 gün falan kalıyodum en fazla bi kere kayınvalideyle bırakmıştım eşimi onlar gittiler ben annemlerle kalmıştım bir hafta kayınvaldem sen gelince güller açtı yüzünde hiç konuşmuyodu sen yokken diyor onlara daha çok dokunuyor herhalde böyle ayrılıklar

yok canım benimki ailesi gelince yüzüme doğru düzgün bakmıyor bile:hayir: tam sinir bozucu 10 gündür böyleyiz yani adamın umurunda diilim.intikam acı olcak benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar