2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
iyi akşamlar kızlarr

biz hala sokaklardayız eşim nargile içiyor bende sizlere bir bakayım dedim çok gezdim bileklerim şişti ama hala eve gitmedim.

Sabah dışarıda güzel bir kahvaltı yaptık sonra işbir yatağa gittik bbeiş içi düz bir yastık aldık sonra alibeyköy fidanlığına gittik domates biber fidesi alalım diye hiç bir şey kalmamış resmen talan etmişler, sonra haliç sosyal tesislerinde enfes bir akşam yemeği yedik sonra lcw ye gittik bir kaç tane nikah ve düğün var onlar için bir elbise aldım lacivert 44 beden hamile reyonu değil 38 tl ye aldım şaka gibi eşimde bir bluz beğendi bide onu aldık.

sizler ne yaptınız??

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
iyi akşamlar kızlarr

biz hala sokaklardayız eşim nargile içiyor bende sizlere bir bakayım dedim çok gezdim bileklerim şişti ama hala eve gitmedim.

Sabah dışarıda güzel bir kahvaltı yaptık sonra işbir yatağa gittik bbeiş içi düz bir yastık aldık sonra alibeyköy fidanlığına gittik domates biber fidesi alalım diye hiç bir şey kalmamış resmen talan etmişler, sonra haliç sosyal tesislerinde enfes bir akşam yemeği yedik sonra lcw ye gittik bir kaç tane nikah ve düğün var onlar için bir elbise aldım lacivert 44 beden hamile reyonu değil 38 tl ye aldım şaka gibi eşimde bir bluz beğendi bide onu aldık.

sizler ne yaptınız??

İşte harika bir günnnnn -ciko
Çok güzel geçmiş her şey,tadını çıkarmaya devam et-ciko

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
İşte harika bir günnnnn -ciko
Çok güzel geçmiş her şey,tadını çıkarmaya devam et-ciko

heeee bide arkadaşım Rüzgar a hastane çıkışı almıştı Wenice den ama premature bebişler için (allah korusun) onu değiştirdim disney li hastahane çıkışı aldım bide kot mont

dediğin gibi çok geüzrl bir gün çok şükür şimdide çay içiyorum

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
iyi akşamlar kızlarr

sizler ne yaptınız??

wouwww süper birgün geçirmişsiniz canım inşalah böle devam eder bebişler olana kadar:lilav:hayırlı olsun mehtapcım güle güle giyin inşallah güzel günlerdeee-ciko-ciko

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
wouwww süper birgün geçirmişsiniz canım inşalah böle devam eder bebişler olana kadar:lilav:hayırlı olsun mehtapcım güle güle giyin inşallah güzel günlerdeee-ciko-ciko

sağol canım benim iyi oldu valla hem ucuz hemde şık işe giderkende giyerim çok sevindim valla. seneye allah izin verirse bebişlerimizle gezeriz ne kadar güzel

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
hmmmm
destuuurrrrrrrrr
biz geldiiikkkkk
yine girişe "kapalıyız" levhasını asmamışsınız kızlar. açık diye geliyorum bakıyorum ne yazan var ne bişiii...:uzgun:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
amanınn, ben yazana kadar herkes konuşmaya başlamış. nasılsınız kızlaaaaarrrrrrrrrr

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız.mehtap okudum yazdıklarını çok güzel bir gün geçirmişsiniz ne güzel

evet canım çok güzeldi ama ben artık yoruldum eve gitmek istiyorum ama eşimde nargile içiyor bütün gün beni gezdirdi ayıp olur diye sesimi çıkarmıyorum ama içim uyumaya başladı....:sinifsinif:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar