selam kızlar nassılsınızzz naaptınız bugün
Merhaba canım,ben evdeydim:dertli:
Sen neler yaptın ?
selam kızlar nassılsınızzz naaptınız bugün
Merhaba canım,ben evdeydim:dertli:
Sen neler yaptın ?
canım bende evdeydim bugün azıcık dışarı çıktık ev ahalisi olarak.onun dışında başka yaptığımız bişe yok canım.bakim dedim kim var kim yok diye kimse de konuşmadı:sinifsinif:
iyi akşamlar kızlarr
biz hala sokaklardayız eşim nargile içiyor bende sizlere bir bakayım dedim çok gezdim bileklerim şişti ama hala eve gitmedim.
Sabah dışarıda güzel bir kahvaltı yaptık sonra işbir yatağa gittik bbeiş içi düz bir yastık aldık sonra alibeyköy fidanlığına gittik domates biber fidesi alalım diye hiç bir şey kalmamış resmen talan etmişler, sonra haliç sosyal tesislerinde enfes bir akşam yemeği yedik sonra lcw ye gittik bir kaç tane nikah ve düğün var onlar için bir elbise aldım lacivert 44 beden hamile reyonu değil 38 tl ye aldım şaka gibi eşimde bir bluz beğendi bide onu aldık.
sizler ne yaptınız??
İşte harika bir günnnnn -ciko
Çok güzel geçmiş her şey,tadını çıkarmaya devam et-ciko
iyi akşamlar kızlarr
biz hala sokaklardayız eşim nargile içiyor bende sizlere bir bakayım dedim çok gezdim bileklerim şişti ama hala eve gitmedim.
Sabah dışarıda güzel bir kahvaltı yaptık sonra işbir yatağa gittik bbeiş içi düz bir yastık aldık sonra alibeyköy fidanlığına gittik domates biber fidesi alalım diye hiç bir şey kalmamış resmen talan etmişler, sonra haliç sosyal tesislerinde enfes bir akşam yemeği yedik sonra lcw ye gittik bir kaç tane nikah ve düğün var onlar için bir elbise aldım lacivert 44 beden hamile reyonu değil 38 tl ye aldım şaka gibi eşimde bir bluz beğendi bide onu aldık.
sizler ne yaptınız??
wouwww süper birgün geçirmişsiniz canım inşalah böle devam eder bebişler olana kadar:lilav:hayırlı olsun mehtapcım güle güle giyin inşallah güzel günlerdeee-ciko-ciko
selam kızlar ben geldim gidiyorum iyi geceler
amanınn, ben yazana kadar herkes konuşmaya başlamış. nasılsınız kızlaaaaarrrrrrrrrr
ben vardım kızlar ama kimsecikler konuşmuyor
hmmmm
destuuurrrrrrrrr
biz geldiiikkkkk
yine girişe "kapalıyız" levhasını asmamışsınız kızlar. açık diye geliyorum bakıyorum ne yazan var ne bişiii...:uzgun:
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız.mehtap okudum yazdıklarını çok güzel bir gün geçirmişsiniz ne güzel
evet canım çok güzeldi ama ben artık yoruldum eve gitmek istiyorum ama eşimde nargile içiyor bütün gün beni gezdirdi ayıp olur diye sesimi çıkarmıyorum ama içim uyumaya başladı....:sinifsinif: