yok canım benimki ailesi gelince yüzüme doğru düzgün bakmıyor biletam sinir bozucu 10 gündür böyleyiz yani adamın umurunda diilim.intikam acı olcak benim.
canım ailesinden utanıyordur belki
yok canım benimki ailesi gelince yüzüme doğru düzgün bakmıyor biletam sinir bozucu 10 gündür böyleyiz yani adamın umurunda diilim.intikam acı olcak benim.
ameliyat olduğunun 2gün sonrası eski haline döndü ki.ayakta geziyor herbi işini kendi yapıyor.2 saatlik yoldan geldiler 10günü geçti sanırım yarın gitcekler.çoook yoruldum çok
Evet eve gelmesi 00.30'u buluyor bu şekilde olunca:dertli:
canım ailesinden utanıyordur belki
off geç geliyomuş korkuyo musun akşam evde peki
İlk evlendiğimde çok zorlanıyordum bu şekilde geldiğinde.
Evin tüm ışıklarını,televizyonun sesini açıp öyle oturuyordum
İnternet de yoktu o zamanlar,zor oluyordu gerçekten..
Şimdi alıştım artık,zaman geçiyor bir şekilde.
Hatta aştım kendimi,bazen ışığı kapatıp tv bile izleyebiliyorum ama nadir tabii
insan alışıyo yaa benim eşimde nöbet usulü çalışır bi sabah 7.30 da gider öteki gün 10.30 gibi gelir alanyadayken kendim kalıyordum 24 saat memlekete geldim bi nöbet annemlerde bi nöbet kayonvalidemlerdeyim ama özledim o yalnızlığımı sabah geldiğinde evde karşılamayı kocamı
Evet illa ki alışılıyor.
Ben evlenene kadar,annemler beni bırakıp hiçbir yere gitmezlerdi.
Misafirlikte olduklarında falan hava kararmadan çıkar gelirlerdi ben evdeyim diye
Ben de bu yüzden korkardım yalnız kalmaktan ama alışınca sorun olmuyor.
Dediğin gibi bu yalnızlık bazen iyi bile oluyor..
Gerçi keşke hep yanımızda olsa eşlerimiz ama işte ..:dertli:
aslında en makbulü sabah gidip akşam gelen eşler benim eşim ayda 22 gün evde ve gerçekten erkegin sürekli evde olması o kadar da ii değil
aslında en makbulü sabah gidip akşam gelen eşler benim eşim ayda 22 gün evde ve gerçekten erkegin sürekli evde olması o kadar da ii değil
sevgicim valla işin zor yahu:böö: senin eşin ne iş yapıyor
Uvvvv 22 gün evde miky:
Şimdi düşününce bana harika geliyor ama yaşayınca ne olur bilemem tabii
sevgicim valla işin zor yahu:böö: senin eşin ne iş yapıyor
acil tıp teknisyeni canım dediğin gibi zor o evde diye hiç bi yere gidemiyorum ben izin vermediğinden değil yalnız bırakamıyorum
zormuş cicim ya.hani kimi zaman çok iyidir ama süreklilik olunca çekilmezde olabiliyor.ama bebiş olunca çok rahat olcaksın doğrusu:lilav: şanslısın yaniii.evde bırakılıp bir yere gidilmiyor doğru söylüyorsun canım