2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Sevi bebeden almıştım ben uyku setini.Evet yan korumalıkları falan hepsi var alt açma zımbırtısını bile koymuşlar sanırım 8 parçaydı. resmini bulursam yine eklerim diğer bilgisayarımda kaldı resimler.

sevi bebenin yatak takımı oldugunu bilmiyodum bak ben. ben de yargancığlundan aldım. yan korumalıki nevresim takımı, yorgan, yastık hatta altın yastıgı bile var :) büyük kalemlerden biri bence. 200 TL civarı tutuyo cunku. aldım onceden ki taksitlerini odiyim bitiriyim.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Hoşbulduk canlarımmmmmmmm babamız geldiiiii çok mutluyuz 15 gün bizimle olcak yarın da doktor kontrolümüz var oğluşumu görcez ayyyyyyyy çok mutluyum yaaa çok çok çok -ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko
ayy ne güzel haber bunlar canım gözün aydın
yok yok vurmaz o, ya da aylin atlıcak önüne, o vurulcak?

aylin vurulmaz yahu daha yeni iyileşti bu kez atlatamaz valla bünyesi zayıf düştü :deli::deli::deli::deli:

Tepki
50
normal doğummu oldu canım ilk bebişin

evet canım normal oldu 12_00 gıbı suyum geldı hastaneye gittik suyum hala gıdıyodu 2_30 sancılarım azcık azcık b aşladı sonra ilerledi 5_30 gıbı belkı daha gec doğumhanedeydım 6 a 5 vardı mehmetefe dunyaya geldı off sankı yenıden yaşadım bende şimdi doğum vıdeosu ızlıyodum ya ne kadar kolay doğuruyolar bu yabancılar bişemı yapıyo ben çok terlemıştım baya ıkındım benımkıde kolay olmuş yanımdakıler oyle dedı herkes ban aıkıncı ılke göre kolay oluyo korkma dıyolar inş dıyorum

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
:hihi::hihi:neyse canem daha güzel olur işte yasak kalkınca uzun aradan sonra
bakıcez tatlım
kızlaarr soner mesudeyi vuracakmı sizcee :1::1::1::1::1:

bence vurmayacak aylin beni seviyorsan bağışla mesudeyi diycek murat kafayı yiycek...nasılsa herşey açığa çıktı mesude daha bişey yapamıycak yani tehdit savuramıycak....sonerle aylin mutlu mesut deli bakıcaklar

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
bakıcez tatlım

bence vurmayacak aylin beni seviyorsan bağışla mesudeyi diycek murat kafayı yiycek...nasılsa herşey açığa çıktı mesude daha bişey yapamıycak yani tehdit savuramıycak....sonerle aylin mutlu mesut deli bakıcaklar

hemen ole mutlu mesut olmzlar bence yaaa dizinin formatına aykırı hiç kimse mutlu değil ya o dizide o bakımdan dedim ama güzel dizi

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
selam kızlar biz geldik oğluşumla:huhuu::huhuu: duygucum gözünaydın canım günlerinizi iyi değerlendirinn:seviyorum: bence rüya görüyor içlerinden birisi gibime geldi benim.yani murat a söylettirmezler daha dizide gene de salı gününü bekliyelim bakalım.geçmişi okuyamadım valla bi bakam da geleyim güzel annicikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar