2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
sendemi kapalısın bilmiyordum canım haticeyi biliyordumda

çook güzelmiş güle güle kullansın oğluşun

canım bazıları bu yaşta ne kapanması falan diyorlar insan anlıyor bakışlardan bile.eşimin yanında öyle bir muameleye maruz kalırsam çok utanıyorum insanın eşinin yanında aşağılanması gibi bir kötülük yok

aşağılanmak ne demekmiş ya aaa lütfen böyel şeyler söyleme tercih senin diğerlerine bok yemek düşer :lala:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
müşteri ilişkileri sorumlusu

o ne demek oluyo,,

+Müşteri böğürse bile sen alttan alıcan.
+Müşteri haksızsa bile, sen haksızmışsın gibi davranıcan..
+Müşteri kendi elemanından isteyemediği bilgilere, seni aradığında hemen ulaşacak..
+Müşteri yüzüne tükürse, oh serinledim, ne kadar ferah bi insansınız diycen...
+Müşteri ödemeye itiraz ederse, her türlü yalamalık hünerlerini kullanıp ödemeyi alıcan...
+Müşteri indirim isticek, patron kaldırım.....

+Ben bu işlere nasıl bulaştım yauuuu?
Kocaeli Endüstri Meslek Lisesi Kimya Bölümü Mezunuyum..
:kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

canım bazıları bu yaşta ne kapanması falan diyorlar insan anlıyor bakışlardan bile.eşimin yanında öyle bir muameleye maruz kalırsam çok utanıyorum insanın eşinin yanında aşağılanması gibi bir kötülük yok

evet canım kapalıyım bende alanyada otururken senin dediğin gibi insanlara tuhaf geliyodum artık ordakiler çıplak insan görmeye alışmışlar kapalılar dikkatlerini çekiyordu mesela önünden bi mayolu bi kapalı kadın geçiyor ya mayoluya değil kapalı olana bakıyolar allahtan konya ya geldik memleketimde yok öyle şeyler

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
iyi kuzucukk senden naber?

bende oğlum azcık büyüsün 1,5 yaşına falan gelince istiyoruz gitmeyi..Çok güzelmiş oralar. Merak ediyorum.

İyi yapmışsın benim de internette gözüm tutmamıştı bunun rengini diğerinde çok aklım kalmıştı. Onur bunu daha çok beğendi eve geldik açtım anneme de gösterdim annemde bunu beğendi. Benimde hoşuma gitti sonra. Gayet cici oldu güle güle kullansınlar inşallah. Oğluşların cicileri aynı gidiyo yatakları aynı,pişik kremleri,şampuanları,bezleri aynı e doktor amcaları da aynı ne güzel oldu :huhuu:

Aaaaa evet ya doktorlar bile aynı :) :1:
Ben diğer rengini alıcaktım önce depoda birtane var dediler sonra baktılar yokmuş.Oradaki tüm yataklara baktım içime en çok sinen bu oldu.İçinin yatağınıda aldım ben birtek nevresim takımı eksik birde yorgan.
50 TL çekim var gidip onu ve üzerine biraz daha harcama yapıcam.
Küvet falan derken daha eksik çokkkkk :dertli:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
müşteri ilişkileri sorumlusu

o ne demek oluyo,,

+Müşteri böğürse bile sen alttan alıcan.
+Müşteri haksızsa bile, sen haksızmışsın gibi davranıcan..
+Müşteri kendi elemanından isteyemediği bilgilere, seni aradığında hemen ulaşacak..
+Müşteri yüzüne tükürse, oh serinledim, ne kadar ferah bi insansınız diycen...
+Müşteri ödemeye itiraz ederse, her türlü yalamalık hünerlerini kullanıp ödemeyi alıcan...
+Müşteri indirim isticek, patron kaldırım.....

+Ben bu işlere nasıl bulaştım yauuuu?
Kocaeli Endüztri Meslek Lisesi Kimya Bölümü Mezunuyum..

insan kimyasına müdahil oluyosun işte canım. boyle sen moleküllerine ayrılcan kibar olucam diye, karşındaki sakin sakin oturcak. they allahım ya.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
evet canım kapalıyım bende alanyada otururken senin dediğin gibi insanlara tuhaf geliyodum artık ordakiler çıplak insan görmeye alışmışlar kapalılar dikkatlerini çekiyordu mesela önünden bi mayolu bi kapalı kadın geçiyor ya mayoluya değil kapalı olana bakıyolar allahtan konya ya geldik memleketimde yok öyle şeyler

bende konyada okumuştum rahat bir yer gerçekten

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

çok cahil insan var ya kapanmayı kısıtlama gibi görüyolar erken kapanınca ne oluyo geç kapanınca ne oluyo yani eşinden neden utanacaksın ki onu sana söyleyen utansın lafı söyleyin oturtun insanları

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
kıssslllaaaarrrr ben geldimmmmmmmmmmm özledim siziiiiiii:1::1::1::1:

hoşgeldin canım nasılsın? biz de seni özledik..

Aaaaa evet ya doktorlar bile aynı :) :1:
Ben diğer rengini alıcaktım önce depoda birtane var dediler sonra baktılar yokmuş.Oradaki tüm yataklara baktım içime en çok sinen bu oldu.İçinin yatağınıda aldım ben birtek nevresim takımı eksik birde yorgan.
50 TL çekim var gidip onu ve üzerine biraz daha harcama yapıcam.
Küvet falan derken daha eksik çokkkkk :dertli:

Ben bitirdim hepsini çook rahatladım..Bi tane uyku seti al bence..İçinde hepsi var nasılsa ama yine yedek nevresim takımları lazım olucak. ben 1 uyku seti 4 nevresim takımı aldım yeter herhalde. Alez almayı unutmayın kızlar çok lazım olucak bebek yatağı için. ben de arabasıyla park yatagı almıştım e bebekteki kampanyadan 450 lira çek verdiler bi sürü şey hallettim o çekle.Epey uygun olmuş oldu.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
iyi kuzucukk senden naber?

bende oğlum azcık büyüsün 1,5 yaşına falan gelince istiyoruz gitmeyi..Çok güzelmiş oralar. Merak ediyorum.

İyi yapmışsın benim de internette gözüm tutmamıştı bunun rengini diğerinde çok aklım kalmıştı. Onur bunu daha çok beğendi eve geldik açtım anneme de gösterdim annemde bunu beğendi. Benimde hoşuma gitti sonra. Gayet cici oldu güle güle kullansınlar inşallah. Oğluşların cicileri aynı gidiyo yatakları aynı,pişik kremleri,şampuanları,bezleri aynı e doktor amcaları da aynı ne güzel oldu :huhuu:
iyi valla ne olsun çalışıyorum hem de buraya laf yetiştiriyorum

ama kapalı ya da açık olmak aşağılanmayı gerektirmez ki...dış görünüşümle beni yargılayacaklarsa o kişlerden şüphe ederim zaten yanıma bile yaklaştırmam.önemli olan içimin giyim tarzı gerisi fasa fiso

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

Ben bitirdim hepsini çook rahatladım..Bi tane uyku seti al bence..İçinde hepsi var nasılsa ama yine yedek nevresim takımları lazım olucak. ben 1 uyku seti 4 nevresim takımı aldım yeter herhalde. Alez almayı unutmayın kızlar çok lazım olucak bebek yatağı için. ben de arabasıyla park yatagı almıştım e bebekteki kampanyadan 450 lira çek verdiler bi sürü şey hallettim o çekle.Epey uygun olmuş oldu.

hangi marka aldın yatak takımını?yan korumaları falan var mı?

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
çok cahil insan var ya kapanmayı kısıtlama gibi görüyolar erken kapanınca ne oluyo geç kapanınca ne oluyo yani eşinden neden utanacaksın ki onu sana söyleyen utansın lafı söyleyin oturtun insanları

yok canım ya yapı meselesi insanarla tartışmayı hiç sevmem sen söyleyeceksin karşındaki söyleyecek olay büyüyecek boş verrrr

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Hoşgeldin canımmm nasılsın?

Hoşbulduk canlarımmmmmmmm babamız geldiiiii çok mutluyuz 15 gün bizimle olcak yarın da doktor kontrolümüz var oğluşumu görcez ayyyyyyyy çok mutluyum yaaa çok çok çok -ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar