Hoşbulduk canlarımmmmmmmm babamız geldiiiii çok mutluyuz 15 gün bizimle olcak yarın da doktor kontrolümüz var oğluşumu görcez ayyyyyyyy çok mutluyum yaaa çok çok çok -ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko
kızlaarr soner mesudeyi vuracakmı sizcee :1::1::1::1::1:
hangi marka aldın yatak takımını?yan korumaları falan var mı?
hoşgeldinnnnnnn tatlummm
ben yakıştıracamda doktorum saolsun))))
nasıl yani neden yadırgıyorlarki itici değilsin bikerem o nasıl söz ben anlayamadım...benim anneciğim kapalı...
Ennn kötü gününüz böyle olsun canım, maşallah size ,
öyledir canım bide gezilecek yeri daha fazla olsa
Hoşbulduk canlarımmmmmmmm babamız geldiiiii çok mutluyuz 15 gün bizimle olcak yarın da doktor kontrolümüz var oğluşumu görcez ayyyyyyyy çok mutluyum yaaa çok çok çok -ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko
Sevi bebeden almıştım ben uyku setini.Evet yan korumalıkları falan hepsi var alt açma zımbırtısını bile koymuşlar sanırım 8 parçaydı. resmini bulursam yine eklerim diğer bilgisayarımda kaldı resimler.
ayy ne güzel haber bunlar canım gözün aydınHoşbulduk canlarımmmmmmmm babamız geldiiiii çok mutluyuz 15 gün bizimle olcak yarın da doktor kontrolümüz var oğluşumu görcez ayyyyyyyy çok mutluyum yaaa çok çok çok -ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko
yok yok vurmaz o, ya da aylin atlıcak önüne, o vurulcak?
normal doğummu oldu canım ilk bebişin
evet canım normal oldu 12_00 gıbı suyum geldı hastaneye gittik suyum hala gıdıyodu 2_30 sancılarım azcık azcık b aşladı sonra ilerledi 5_30 gıbı belkı daha gec doğumhanedeydım 6 a 5 vardı mehmetefe dunyaya geldı off sankı yenıden yaşadım bende şimdi doğum vıdeosu ızlıyodum ya ne kadar kolay doğuruyolar bu yabancılar bişemı yapıyo ben çok terlemıştım baya ıkındım benımkıde kolay olmuş yanımdakıler oyle dedı herkes ban aıkıncı ılke göre kolay oluyo korkma dıyolar inş dıyorum
bakıcez tatlımneyse canem daha güzel olur işte yasak kalkınca uzun aradan sonra
gözün aydın canım doya doya hasret giderin
ayy ne güzel haber bunlar canım gözün aydın
aylin vurulmaz yahu daha yeni iyileşti bu kez atlatamaz valla bünyesi zayıf düştü :deli::deli::deli::deli:
ayy ne güzel haber bunlar canım gözün aydın
aylin vurulmaz yahu daha yeni iyileşti bu kez atlatamaz valla bünyesi zayıf düştü :deli::deli::deli::deli:
bakıcez tatlım
bence vurmayacak aylin beni seviyorsan bağışla mesudeyi diycek murat kafayı yiycek...nasılsa herşey açığa çıktı mesude daha bişey yapamıycak yani tehdit savuramıycak....sonerle aylin mutlu mesut deli bakıcaklar
hemen ole mutlu mesut olmzlar bence yaaa dizinin formatına aykırı hiç kimse mutlu değil ya o dizide o bakımdan dedim ama güzel dizi
bakıcez tatlım
bence vurmayacak aylin beni seviyorsan bağışla mesudeyi diycek murat kafayı yiycek...nasılsa herşey açığa çıktı mesude daha bişey yapamıycak yani tehdit savuramıycak....sonerle aylin mutlu mesut deli bakıcaklar