sağolun kızlar diğer tarafta eklemiştim ben bunu daha 4.ayda aldı ananemiz. Ah bi yıkasak sersek yatağına da o günleri de görsek inşallah daha güzelleri sizlerin olsun..
ay o mesudeyi boğasım geliyo benı gerıyo anasıyla o ne gıcıklar yaaaaaaaa kızlar bişe sorucam :ilknur: utana sıkıla nasıl sorsam genıtal bölge temızlığında zorlanmaya başladınızmı ben zor görüyorum eldivenle yapıyorum allahım bazılarınkı hepden dökülüyomuş ya bende dua edıyorum son ayımda bişe kalmasada temızlık zor olmasa helede sıcakalrda
sağolun kızlar diğer tarafta eklemiştim ben bunu daha 4.ayda aldı ananemiz. Ah bi yıkasak sersek yatağına da o günleri de görsek inşallah daha güzelleri sizlerin olsun..
sevsevon merhaba
damla bende çok beğendım ben böyle şeyler almıycam abisindne var idare ediceğiz artık kırem renkli biizmkide
evet canım eklemiştin hatırlıyorum ama paketteydi galiba o zaman bu kadar net görmemiştik
kızlar ya uyku seti bir tane yetermi :acep::acep: bu kirlendi diyelim ne yapıcaz
kızlar ya uyku seti bir tane yetermi :acep::acep: bu kirlendi diyelim ne yapıcaz
meloşş aşkolsun kız ben seval:1::1::1: hoşbulduk
kızım manyadım iyice bide sevbor var ya karıştırıyorum kafa kalmadı özür çok özür nickler değişince böyle oldum özür
bi iki tane de nevresim takımı olsa yeter herhalde canım
Özgem uyku seti 1 tane yeter ama nevresim takımı almak gerekiyor yedekli olması açısından.
öhö öhö satın mymel lütfen bundan sonra bana da dmlonr diye hitap ediniz :1::1:
ben nevresim takımları alıcam ayrıca sadece çarşaf ve yastıktan oluşan şeylerde alıcam..yedekte olsun bi kaç tane...
kızım damla daha kolay etme eyleme çok reca edicem
tabi yedek lazım çabuk kirlenir çocuk kusar falan genelde ole oluyo çünkü anne sütünü emince cıkarıveriyolar yatarken tatlım