2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
50
damla bende çok beğendım ben böyle şeyler almıycam abisindne var idare ediceğiz artık kırem renkli biizmkide

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
sağolun kızlar diğer tarafta eklemiştim ben bunu daha 4.ayda aldı ananemiz. Ah bi yıkasak sersek yatağına da o günleri de görsek inşallah daha güzelleri sizlerin olsun..

evet canım eklemiştin hatırlıyorum ama paketteydi galiba o zaman bu kadar net görmemiştik

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
ay o mesudeyi boğasım geliyo benı gerıyo anasıyla o ne gıcıklar yaaaaaaaa kızlar bişe sorucam :ilknur: utana sıkıla nasıl sorsam genıtal bölge temızlığında zorlanmaya başladınızmı ben zor görüyorum eldivenle yapıyorum allahım bazılarınkı hepden dökülüyomuş ya bende dua edıyorum son ayımda bişe kalmasada temızlık zor olmasa helede sıcakalrda

ben epilasyon aleti kullanıyorum 2 hafta önce yapabildim görebildim yani ama bu ay göremeyecek gibiyim bende bi güzellik merkezine gideyim diyorum tüy dökücü krem kullandım bir kere hiç hoşuma gitmedi kendim de yapamayacağıma göre yaptırcam mecburen utanıyorum da ama yapcak bişey yok

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlar ya uyku seti bir tane yetermi :acep::acep: bu kirlendi diyelim ne yapıcaz

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
bende pike takımı düşünüyorum anneanne zaten bi takım yaptırıyor uyku seti olarak ama beşige uygun bulabilirmiyim bilmiyorum taçınkilere bakıyordum büyük boyutları beşikten

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
damla bende çok beğendım ben böyle şeyler almıycam abisindne var idare ediceğiz artık kırem renkli biizmkide

Elinde varsa tabi gereksiz almak canım. ben de pembe mavi aldım bunu resimdekinin pembe olan yerleri benimkinde mavi ama kediciklerin şapkası pembe mavi o yüzden inşallah 2. bebeğim kız olursa onda da kullanıcam. Aldığım bi çok şeyi 2. bebeği de düşünerek alıyorum. Sadece kıyafetleri değişicek 2. bebekte.

evet canım eklemiştin hatırlıyorum ama paketteydi galiba o zaman bu kadar net görmemiştik

evet Özgem hala paketinde duruyor gidip gelip bakıyorum oğlumun cicilerine :hihi: Evlenmeden önce de kendi çeyizlerime bakardım böyle hevesle kullanıcağım günleri hayal ederdim şimdi de bebişin cicilerine bakıyorum sürekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar