en rahat benim eşim galiba zaten kapalıyım
geçen dışarı çıktığımızda bir tane adam göbeğime bakmış bir sinirlendi bu
sinirlenmemek mümkün mü ama canım ya afedersin mal gibi bakıyolar insana
sinirlenmemek mümkün mü ama canım ya afedersin mal gibi bakıyolar insana
merhabaaaaaaaaaaaaalaarrrrrrrrrrr damlacım nbr?Kan şekeriiiii; Kako si?Kız senle de hemşeriymişiz.Benim babamlarda Bosna Hersek göçmeni.
Hoşbulduk kuzum iyiyim çok şükür bankaya gittim geldim çok acıkmıştım yemeğimi yedim şimdi sizinleyim.. Yatağını almışsın hafta sonu.Hangisini aldın?
Kızlar hepinize merhaba bu arada..
öyledir kızım ben de öyleydim evlenince işler değişiyorben gögüs dekoltesini çok ama çok severim çok şükür iri gögüslerimde var (hatta şimdi fazla iri) hep önü biraz acçık kıyafetlere bakarım ama sadee bakarım çıkarken giyiyordum bişi demiyordu ama
verin gazı kızlarr :1::1::1::1::1::1: amaannn gelenmi var kalsın böyle boşverdim gitti
canım kendisi çok yorgun geliyor kıyamıyorum bende ona :cee:cee:cee
eee gelinimizsin sen aferin bak çözmüşsün..Gerçi ne babam ne halalarım bilmez Boşnakça az biraz babannem bilir. Ama o da İstanbulda doğmuş evde annesi boşnakça konuşurmuş babannemler Türkçe konuş anlamıyoruz diye kızarlarmış rahmetliye..Ben severim farklı dilleri.. Bende Türkmen geliniyim. Eşimin amcaları falan geldiler mi Türkmence konuşurlar çözdüm ben de aralarında oturmaktan :1:
valla birbirlerine beni gösterip gülen öküzler gördüm artık akıllarına ne geldiyese
yine sinirlenecek bişey bulmuşşşş kapalıda olsan bakar densiz adamlarrrrrrrren rahat benim eşim galiba zaten kapalıyım
şaşırmam yaparlar yaparlar hatta kırmızı rujdan fazlasına da hiç bişey demezler
komik bişeymi var da gülüyolar acaba hayret bişey ya
[sıze="2"]1 saattir bir müşteriyle boğuşuyorum resmen telefonda, adam mersinde 20 tane filan tırları var, benden en az 5-6 yaş küçük canı bişeye sıkılmış, ödemeyle ilgili bana kayıyo.. :dertli: :dertli:
Yaklaşık 10 tene aracın faturasını ayıkla, tek tek açıklama hazırla falan filan...
Ayyyy içimde kaldı patlıycam şimdi,
lan çocukkkkkk sen donla gezeken ben sanayilerde arabaların içindeydim, başkasına kızmışsın gelip bana kayıyosun, sana burdan bi kayarım feleğin şaşar...
Adam gibi topla faturalarını bi araya mal, beni uğraştıracağına muhasebene sorsan ölür müsün..
Haaa pardon kızacak muhasebe elemanını 19 mayıs diye tatile göndermişsin, ben çalışıyorum karnım burnumda kalaylıycak beni buldun,
çöööööööööööööööööööööööööşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dur bakim sen orda,
biiiip .................bippppppppppppp.........................................................
:sinir: :sinir::sinir: :sinir: :sinir: :sinir: :sinir:
Ohhhhhhh beaaaaaaaaaaaaa :kayris:[/sıze]
göbeğime bakıp güldüler ya bişi deselerdi, lafımı bile hazırlamıştım KOCAM BU İŞLERİ İYİ BECERİYOR VERİN TELEFONUNUZU diyecektimde bişi demediler
evet canım yaa neye bakıyorlar bende çözemedim... o kadarda bol giyinirim yani belli olmasın diyesinirlenmemek mümkün mü ama canım ya afedersin mal gibi bakıyolar insana
A bak ben senin kapalı oldugunu bilmiyodum. Hatice'yi biliyodum ama seni atlamisim. Kimse kimsenin biyerine bakmasın ya sinir oluyorum ben o kişilere. ne işi var gözünün elalemin karısının kızının orasında brasında. o sebeple ben de dikkat çekmicek şekilde giyinmeye çalışıyorum işte.
Kan şekeriiiii; Kako si?Kız senle de hemşeriymişiz.Benim babamlarda Bosna Hersek göçmeni.
Hoşbulduk kuzum iyiyim çok şükür bankaya gittim geldim çok acıkmıştım yemeğimi yedim şimdi sizinleyim.. Yatağını almışsın hafta sonu.Hangisini aldın?
Kızlar hepinize merhaba bu arada..
mal işte boşver gülayyyyy1 saattir bir müşteriyle boğuşuyorum resmen telefonda, Adam mersinde 20 tane filan tırları var, benden en az 5-6 yaş küçük canı bişeye sıkılmış, ödemeyle ilgili bana kayıyo.. :dertli: :dertli:
yaklaşık 10 tene aracın faturasını ayıkla, tek tek açıklama hazırla falan filan...
ayyyy içimde kaldı patlıycam şimdi,
Lan çocukkkkkk sen donla gezeken ben sanayilerde arabaların içindeydim, başkasına kızmışsın gelip bana kayıyosun, sana burdan bi kayarım feleğin şaşar...
Adam gibi topla faturalarını bi araya mal, beni uğraştıracağına muhasebene sorsan ölür müsün..
haaa pardon kızacak muhasebe elemanını 19 mayıs diye tatile göndermişsin, ben çalışıyorum karnım burnumda kalaylıycak beni buldun,
çöööööööööööööööööööööööööşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dur bakim sen orda,
biiiip .................bippppppppppppp.........................................................
:sinir: :sinir::sinir: :sinir: :sinir: :sinir: :sinir:
ohhhhhhh beaaaaaaaaaaaaa :kayris:
göbeğime bakıp güldüler ya bişi deselerdi, lafımı bile hazırlamıştım KOCAM BU İŞLERİ İYİ BECERİYOR VERİN TELEFONUNUZU diyecektimde bişi demediler
Evet aldım seninkinin aynından aldım Damla yakından bakıncada en güzeli oyduDur yüklemeye çalışcam bakalım oluyormu şu resim yüklemeyi becersemde koysam cicilerimizi
kavvvgada söylenmez vallahi canım bu.