2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
en rahat benim eşim galiba zaten kapalıyım :hihi::hihi::hihi:
geçen dışarı çıktığımızda bir tane adam göbeğime bakmış bir sinirlendi bu :hihi::hihi::hihi:

A bak ben senin kapalı oldugunu bilmiyodum. Hatice'yi biliyodum ama seni atlamisim. Kimse kimsenin biyerine bakmasın ya sinir oluyorum ben o kişilere. ne işi var gözünün elalemin karısının kızının orasında brasında. o sebeple ben de dikkat çekmicek şekilde giyinmeye çalışıyorum işte.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Kan şekeriiiii; Kako si? :hihi: Kız senle de hemşeriymişiz.Benim babamlarda Bosna Hersek göçmeni.

Hoşbulduk kuzum iyiyim çok şükür bankaya gittim geldim çok acıkmıştım yemeğimi yedim şimdi sizinleyim.. Yatağını almışsın hafta sonu.Hangisini aldın?

Kızlar hepinize merhaba bu arada..
merhabaaaaaaaaaaaaalaarrrrrrrrrrr damlacım nbr?
ben gögüs dekoltesini çok ama çok severim çok şükür iri gögüslerimde var (hatta şimdi fazla iri) hep önü biraz acçık kıyafetlere bakarım ama sadee bakarım çıkarken giyiyordum bişi demiyordu ama :panter::panter:
öyledir kızım ben de öyleydim evlenince işler değişiyor
verin gazı kızlarr :1::1::1::1::1::1: amaannn gelenmi var kalsın böyle boşverdim gitti :hihi::hihi::hihi:

yani yanii sallaaaaaaaa yaaaaa üstünkörü şipşak işler tamam

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
eee gelinimizsin sen aferin bak çözmüşsün..Gerçi ne babam ne halalarım bilmez Boşnakça az biraz babannem bilir. Ama o da İstanbulda doğmuş evde annesi boşnakça konuşurmuş babannemler Türkçe konuş anlamıyoruz diye kızarlarmış rahmetliye..Ben severim farklı dilleri.. Bende Türkmen geliniyim. Eşimin amcaları falan geldiler mi Türkmence konuşurlar çözdüm ben de aralarında oturmaktan :1:

benim kayınpederim konuşur hala, halalar de baya konuşuyo. gidicez inşallah bi gün Bosna'ya, vize falan istemiyolar da. bir de çok güzel yerler oralar gidicez görücez kocişimin topraklarını.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
1 saattir bir müşteriyle boğuşuyorum resmen telefonda, Adam mersinde 20 tane filan tırları var, benden en az 5-6 yaş küçük canı bişeye sıkılmış, ödemeyle ilgili bana kayıyo.. :dertli: :dertli:
yaklaşık 10 tene aracın faturasını ayıkla, tek tek açıklama hazırla falan filan...
ayyyy içimde kaldı patlıycam şimdi,
Lan çocukkkkkk sen donla gezeken ben sanayilerde arabaların içindeydim, başkasına kızmışsın gelip bana kayıyosun, sana burdan bi kayarım feleğin şaşar...
Adam gibi topla faturalarını bi araya mal, beni uğraştıracağına muhasebene sorsan ölür müsün..
haaa pardon kızacak muhasebe elemanını 19 mayıs diye tatile göndermişsin, ben çalışıyorum karnım burnumda kalaylıycak beni buldun,
çöööööööööööööööööööööööööşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dur bakim sen orda,
biiiip .................bippppppppppppp.........................................................
:sinir: :sinir::sinir: :sinir: :sinir: :sinir: :sinir:

ohhhhhhh beaaaaaaaaaaaaa :kayris:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
ben gayet mütevazı giyindiğim için kocişim hiç karışmaz bana ama tabi dekolteye miniye kızar bende dekolte ve mini giymediğim için sorun yok

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
[sıze="2"]1 saattir bir müşteriyle boğuşuyorum resmen telefonda, adam mersinde 20 tane filan tırları var, benden en az 5-6 yaş küçük canı bişeye sıkılmış, ödemeyle ilgili bana kayıyo.. :dertli: :dertli:
Yaklaşık 10 tene aracın faturasını ayıkla, tek tek açıklama hazırla falan filan...
Ayyyy içimde kaldı patlıycam şimdi,
lan çocukkkkkk sen donla gezeken ben sanayilerde arabaların içindeydim, başkasına kızmışsın gelip bana kayıyosun, sana burdan bi kayarım feleğin şaşar...
Adam gibi topla faturalarını bi araya mal, beni uğraştıracağına muhasebene sorsan ölür müsün..
Haaa pardon kızacak muhasebe elemanını 19 mayıs diye tatile göndermişsin, ben çalışıyorum karnım burnumda kalaylıycak beni buldun,
biiiip .................bippppppppppppp.........................................................

Ohhhhhhh beaaaaaaaaaaaaa :kayris:
[/sıze]

ağzına sağlık dünürüm

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
sinirlenmemek mümkün mü ama canım ya afedersin mal gibi bakıyolar insana
evet canım yaa neye bakıyorlar bende çözemedim... o kadarda bol giyinirim yani belli olmasın diye
A bak ben senin kapalı oldugunu bilmiyodum. Hatice'yi biliyodum ama seni atlamisim. Kimse kimsenin biyerine bakmasın ya sinir oluyorum ben o kişilere. ne işi var gözünün elalemin karısının kızının orasında brasında. o sebeple ben de dikkat çekmicek şekilde giyinmeye çalışıyorum işte.

evet cess bayanlar daha bir cins bakıyor insnı huylandırıyorlar eşimde hiç gelemez öyle şeylere

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Kan şekeriiiii; Kako si? :hihi: Kız senle de hemşeriymişiz.Benim babamlarda Bosna Hersek göçmeni.

Hoşbulduk kuzum iyiyim çok şükür bankaya gittim geldim çok acıkmıştım yemeğimi yedim şimdi sizinleyim.. Yatağını almışsın hafta sonu.Hangisini aldın?

Kızlar hepinize merhaba bu arada..

Evet aldım seninkinin aynından aldım Damla yakından bakıncada en güzeli oydu :hihi:Dur yüklemeye çalışcam bakalım oluyormu şu resim yüklemeyi becersemde koysam cicilerimizi

Ekli dosyalar

• Oyuncak_617221.jpg
    Oyuncak_617221.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 54

Puiko

Üye
Tepki
34
valla kızlar biz ne kadar dikkat etsek de öküzler öküzlüğünden vazgeçmiyorlar.
o yüzden rahat olun sırf o pislikler yüzünden de kıyafetlerinizi onlara göre şekillendirmeyin.
dün çınarltına gittik çengelköy'e altımda eşofman üstüne beyz bir tişort giydim onun üstünde de rüzgarlık var kadın ad baktı, yaşlı da baktı, serserisi de eli yüzü düzgünü de.
ne yapayım şşimdi dekolte de değilim sadece tişort dar ve göbek meydanda
sanki ilk kez bi rhalile sokakta gibi davranıyorlar, umurumda da değil içimden maşallah bebğime de göbeğime de diyorum gerile gerile yürüyorum, gözlerine soka soka

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
1 saattir bir müşteriyle boğuşuyorum resmen telefonda, Adam mersinde 20 tane filan tırları var, benden en az 5-6 yaş küçük canı bişeye sıkılmış, ödemeyle ilgili bana kayıyo.. :dertli: :dertli:
yaklaşık 10 tene aracın faturasını ayıkla, tek tek açıklama hazırla falan filan...
ayyyy içimde kaldı patlıycam şimdi,
Lan çocukkkkkk sen donla gezeken ben sanayilerde arabaların içindeydim, başkasına kızmışsın gelip bana kayıyosun, sana burdan bi kayarım feleğin şaşar...
haaa pardon kızacak muhasebe elemanını 19 mayıs diye tatile göndermişsin, ben çalışıyorum karnım burnumda kalaylıycak beni buldun,

ohhhhhhh beaaaaaaaaaaaaa :kayris:
mal işte boşver gülayyyyy

göbeğime bakıp güldüler ya bişi deselerdi, lafımı bile hazırlamıştım KOCAM BU İŞLERİ İYİ BECERİYOR VERİN TELEFONUNUZU diyecektimde bişi demediler

:gul::gul::gul:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar