2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
aynen cnm bende istemem ne normal doğuma nede sezeryana girmesin doğunca kızımızı kucağına alsın getirsin bana eşimin kucağında hayal ettim birden çok tuhaf oldum

bide yüzündeki gözlerindeki o heyecanı görmek dünyalara değer valla ne kadar güzel yaa eşin senden bi parça diye düşünüyor sen eşimden bi parça diye düşünüyorsun öyle olunca da daha çok bağlanıyoruz birbirimize

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
magnezyumu nelerden alcaz peki ne yememiz lazım:acep:

Özellikle koyu yeşil sebzeler yapılarında bulunan klorofil molekülü sayesinde magnezyum minerali bakımından zengindirler. Badem, çekirdekler, soya fasulyesi, rafine edilmemiş tahıllar, tam tahıllı ekmek doğal magnezyum kaynaklarıdır.
Bunun yanı sıra kakao tozu, muz, avokado, ayçiçeği çekirdeği, kabak çekirdeği, kepek, fındık, yer fıstığı ezmesi, buğday gevreği, patlamış mısır, tahıl ekmeği, balık ve tavuk eti, peynir, yumurta, patates ve portakalda da bol miktarda magnezyum bulunmaktadır

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Özellikle koyu yeşil sebzeler yapılarında bulunan klorofil molekülü sayesinde magnezyum minerali bakımından zengindirler. Badem, çekirdekler, soya fasulyesi, rafine edilmemiş tahıllar, tam tahıllı ekmek doğal magnezyum kaynaklarıdır.
Bunun yanı sıra kakao tozu, muz, avokado, ayçiçeği çekirdeği, kabak çekirdeği, kepek, fındık, yer fıstığı ezmesi, buğday gevreği, patlamış mısır, tahıl ekmeği, balık ve tavuk eti, peynir, yumurta, patates ve portakalda da bol miktarda magnezyum bulunmaktadır

teşekkür ederim cnm hepsini severim balık ve tavuk haricinde azda olsa herşeyden yemeye çalışıyorum

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
sağolsun ces cevap vermiş ama ben de yazayım, biz de önümüzdeki hafta arabayla izmir'e gidicez dr'um 2 saatte bir mola ver ve 10 dak. yürü ki ödemin olmasın dedi.
senin yolun daha kısa ama sen de mola vererek kısa yürüyüşler yapabilirsin

sağol cnm cvp için bende öyle yaparım yoksa zorlanırım yani...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlar beni kovun evini temizle diyin.pis diyin rencide edin beni yoksa kalkacağım yok :deli::deli::deli:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
bu niveanın vişnelisi var ya hani, ruj degil de nemlendirici, onu bile sürdürtmüyo benimki yaaaa.dudaaklarım dolgun olsa anlıcam da cizgi gibi dudak var,kırmızı olsa nolur olmasa nolur. ama yok hemen alıyo peçeteyi temizlige girisiyo:)
biliyorum onları bizimki ayrı işyerine giriyorum bir daha akşam çıkıyorum kim görüyor sanki ama yine de yok.
:hihi:şikayetçi misin peki şekerim bu durumdan

şikayetçi değilim de normalde işyerinde makyaj yapmam fazla bi pazarım var yahuuu süslenip püslenmek yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar