2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

arada inip yürürsen bişicik olmaz bence.

ben doğuma sadece annem ve eşimle gideceğim görümcemin 3 sıpası var zaten o sonradan gelir kalabalık yaratmaya hiç gerek yok...eğer gündüz sancı gelirse eşimin işten gelmesi bayağı sürebilir annemle de gidebilirim eşim sonradan gelir...ay yeterki sağlıklı doğurayım ben yalnızlığa bile razıyım ya da kalabalığa

evet ya, Allah hayırlı doğumlar versin hepimizeeeee.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ben doğuma sadece annem ve eşimle gideceğim görümcemin 3 sıpası var zaten o sonradan gelir kalabalık yaratmaya hiç gerek yok...eğer gündüz sancı gelirse eşimin işten gelmesi bayağı sürebilir annemle de gidebilirim eşim sonradan gelir...ay yeterki sağlıklı doğurayım ben yalnızlığa bile razıyım ya da kalabalığa

valla bende bilmiyorum.eşimin mutlaka olsun isterim... annem bağırırsam oda da bana bağırır. diye istemem.. :hihi::hihi::hihi:
ama gelir mutlaka.. teyzemde olabilir.dua eder destek olurlar...
ama kısmet nasıl olucak bakalım...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
ANNEM NORMAL DOĞUM YAPARKEN SENİ SANCI ÇEKERKEN GÖRMEK İSTEMİYORUM DİYOR, BİTSİN ÖYLE HABERİM OLSUN DER, KARDEŞLERİMİ ÇAĞIRABİLİRİM AMA ONLARDA HEMEN ANNEME HABER VERİR ANNEM YÜKSEK TANSİYON HASTASI.

GÖRÜMCEMDE BENİ KESE HABER VERSEMEZSEM KAYNANAMDA TEYZELERİMDE AMA ANİDEN OLDU DERSEM SIKINTI KALMAZ HERHAL...

AMAN HELE O GÜNLER GELSİNDE :hihi:

benim gittiğim hastane de sancı çekerken kimse yanında olmuyo sokmuyolar kimseyi iki teyzem olcak yanımda oda orda çalıştıkları için

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
benimde eşim kız kardeşim ve annem gelir belki kayınvalidemlerde gelirler ama yetişemeyebilirlerde neyse fazla kalabalığa gerek yok zaten duruma göre haber veririm gereken birileri olursa

Tepki
50
ben eşimi istiyodum doğuma doktorum izin vermedi doğumu yaptıkdan sonra iyiki girmemiş dedim soğuk kanlıdır ama herşeyi içinde yaşar eşim sevmediğim tiptir ben herşeyimi belli ederim sulu gözluyumdur bazen eşimdeyıl dostum deyıl sorunu olsa aklıma gelınce ağlarım tv dekı duygusal sahnerede aynı o içine atar benım o halımı bu doğumda istemıyorum

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ben doğuma girerken annem ve eşim vardı bi çıktım bütün arkadaşlarım akrabalarım herkes doğumhane dışındaydı halbuki eşimden başka kimseyi görmek şstemiyordum

Puiko

Üye
Tepki
34
sağol cnm cvp için...sen olmasan ne yapardım sağol valla herşeye cvp veriyosun

sağolsun ces cevap vermiş ama ben de yazayım, biz de önümüzdeki hafta arabayla izmir'e gidicez dr'um 2 saatte bir mola ver ve 10 dak. yürü ki ödemin olmasın dedi.
senin yolun daha kısa ama sen de mola vererek kısa yürüyüşler yapabilirsin

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
ben eşimi istiyodum doğuma doktorum izin vermedi doğumu yaptıkdan sonra iyiki girmemiş dedim soğuk kanlıdır ama herşeyi içinde yaşar eşim sevmediğim tiptir ben herşeyimi belli ederim sulu gözluyumdur bazen eşimdeyıl dostum deyıl sorunu olsa aklıma gelınce ağlarım tv dekı duygusal sahnerede aynı o içine atar benım o halımı bu doğumda istemıyorum

aynı benim eşimde öyle cnm o yüzden ben istemem eşimin doğuma girmesini

Puiko

Üye
Tepki
34
ben hiçbir şekilde izlemiyorum ama eşim normal ve sezeryan doğumları sürekli izliyor ve yanımda olursa onu bir sürpriz beklemiyor.
sadece iki sevdiği insan için endişeli ve daha heyecanlı olacaktır o kadar.
olsun yanımda ki daha iyi anlasın baba olmak da o kadar kolay değil,
bunun bana kıyamamakla alakası yok

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
normal doğummu oldu canım ilk bebişin
ben doğuma girerken annem ve eşim vardı bi çıktım bütün arkadaşlarım akrabalarım herkes doğumhane dışındaydı halbuki eşimden başka kimseyi görmek şstemiyordum

sana destek olmak istemişlerdir canım.benim doğumumda arkadaşım olmayacak hiç.kimsem yokki burda annem ve kayınvalidem gelir büyük ihtimalle

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
aynı benim eşimde öyle cnm o yüzden ben istemem eşimin doğuma girmesini

benim eşim ben istesem de girmiz zaten bu olaylara çok uzak biri değil ama işin ucunda biz olunca durum değişiyo biz şimdiden tartışmaya başladık çocugu aşıya sen götürceksin falan diye ben bakamam diyorum ağlamasına dayanamam diyorum yok bende dayanamam diyor napcaz bilmiyom:hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar