destek güzel şey tabiiii
keşke mutluluğuma destek olsalardı ama nasip ediğimiş
nasip canım nasip herşey. bu sefer en mutlu günlerine sahit olcaklar insallah.
destek güzel şey tabiiii
destek güzel şey tabiiii
nasip canım nasip herşey. bu sefer en mutlu günlerine sahit olcaklar insallah.
inşallah sevinç curcunası yaşıcaz allahın izniyleee
inşallah bu sefer mutluluğuna destek olacaklar canımmm
benim eşim ben istesem de girmiz zaten bu olaylara çok uzak biri değil ama işin ucunda biz olunca durum değişiyo biz şimdiden tartışmaya başladık çocugu aşıya sen götürceksin falan diye ben bakamam diyorum ağlamasına dayanamam diyorum yok bende dayanamam diyor napcaz bilmiyom
Canım halen elevit kullanıyormusun?
Ben kullanmıyorum demir ilacından başka birşeye gerek yok dedi doktor.
Nerdeyse doğum yapıcaz artık gerek yoktur elevite.
ben demir hapı kullanıyorum ama testte d vaitamini eksikliği gördü doktor. d vitaminidie alıyorum. vücutta d vitamini olmayınca eksik olunca içtiğim süt yediğim yoğurt peynir protein olmuyo kalsiyum olmuyomuş. vucütta emilimi olmuyomuş. neler neler öğreniyoruz yaaa
ya benim eşim normalde bana göre daha soğukkanlıdır ama doğum çok farklı ben sordum bidefasında doğuma girebilirmisin diye giremem dedi her yürek dayanmaz ne kadar serinkanlı olsada çok zor bi durum
ay inşallah özge herkes dört gözle bekliyor...erkeğimi çok ısaracak olanlar var
bana gülfem elevite devam demişti. ben de yarın başka doktora gideceğim bi sorarım olmazsa
d vitamini testini nasıl yapıyolar???? bana hiç yapılmadı
kan ve idrar testi yapıldı sağlık ocağında. tahliller falan protein düzeyim ve kan sayımım sınırda çıktı. ben günde en az 1 litre süt içip öğle akşam yemeklerinde bir kase yoğurt yiyorum. öyle olunca calsiyum parçalanmıyo vucudunda dedi doktor. buda d vitamini eksikliğinden. d vitamini vucütta kalsiyumun emilimini sağlıyorr. çocuklarda da büyüme için en önemli vitamin
ısırılır tabi ooo kontrolün ne zamandı canımm
öyle tabi herkesden çok onlar korkuyo heyecan yapıyo seninle birlikte eşinde dokuz doğuracak girebilse de ben istemem zaten beni öyle görmesini sezeryana girsin o sorun olmaz belki ama normal doğumda hiç istemem yanımda onu
trakyalıyım de.. olsun bitsin.
karma benim gibi olur...
babam erzurum dadaşı,annem boşnak,eşim malatya darendeli....
ben doğma büyüme istanbulluyum....
benden ala kırma yoktur forumda...
bebeğimin kime benziyeceği konusunda şüphelerim var...:1::1:
umarım bana benzer..ben boşnağa benzerim çünkü...
sarışın mavi gözlüyüm.173 boyum... tipik bakarlar boşnakmısın derler...
bir de vucutta magnezyum da yoksa,, alınan kalsiymun bi faydası yokmuş. mahnezyum bağırsaklarda calsiumun emilimini sağlarmış,i yoksa çöpe gidiyo o kadar kalsiym.