2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
benim eşim ben istesem de girmiz zaten bu olaylara çok uzak biri değil ama işin ucunda biz olunca durum değişiyo biz şimdiden tartışmaya başladık çocugu aşıya sen götürceksin falan diye ben bakamam diyorum ağlamasına dayanamam diyorum yok bende dayanamam diyor napcaz bilmiyom:hihi:

ya benim eşim normalde bana göre daha soğukkanlıdır ama doğum çok farklı ben sordum bidefasında doğuma girebilirmisin diye giremem dedi her yürek dayanmaz ne kadar serinkanlı olsada çok zor bi durum

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ben demir hapı kullanıyorum ama testte d vaitamini eksikliği gördü doktor. d vitaminidie alıyorum. vücutta d vitamini olmayınca eksik olunca içtiğim süt yediğim yoğurt peynir protein olmuyo kalsiyum olmuyomuş. vucütta emilimi olmuyomuş. neler neler öğreniyoruz yaaa

d vitamini testini nasıl yapıyolar???? bana hiç yapılmadı

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
ya benim eşim normalde bana göre daha soğukkanlıdır ama doğum çok farklı ben sordum bidefasında doğuma girebilirmisin diye giremem dedi her yürek dayanmaz ne kadar serinkanlı olsada çok zor bi durum

öyle tabi herkesden çok onlar korkuyo heyecan yapıyo seninle birlikte eşinde dokuz doğuracak girebilse de ben istemem zaten beni öyle görmesini sezeryana girsin o sorun olmaz belki ama normal doğumda hiç istemem yanımda onu

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
d vitamini testini nasıl yapıyolar???? bana hiç yapılmadı

kan ve idrar testi yapıldı sağlık ocağında. tahliller falan protein düzeyim ve kan sayımım sınırda çıktı. ben günde en az 1 litre süt içip öğle akşam yemeklerinde bir kase yoğurt yiyorum. öyle olunca calsiyum parçalanmıyo vucudunda dedi doktor. buda d vitamini eksikliğinden. d vitamini vucütta kalsiyumun emilimini sağlıyorr. çocuklarda da büyüme için en önemli vitamin

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kan ve idrar testi yapıldı sağlık ocağında. tahliller falan protein düzeyim ve kan sayımım sınırda çıktı. ben günde en az 1 litre süt içip öğle akşam yemeklerinde bir kase yoğurt yiyorum. öyle olunca calsiyum parçalanmıyo vucudunda dedi doktor. buda d vitamini eksikliğinden. d vitamini vucütta kalsiyumun emilimini sağlıyorr. çocuklarda da büyüme için en önemli vitamin

bir de vucutta magnezyum da yoksa,, alınan kalsiymun bi faydası yokmuş. mahnezyum bağırsaklarda calsiumun emilimini sağlarmış,i yoksa çöpe gidiyo o kadar kalsiym.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
ben önceden sorardım eşime doğumdan çıkınca ilk beni mi soracaksın bebeği mi diye ikinizi de sorarım derdi ben kıskanç bi insanım çocuğu kıskanırmıyım diye düşünürdüm eşime de derdim onu çok seversen kıskanırım ben diye sizde de var mıydı böyle şeyler ama hamilelik bütün bu kıskançlıkları götürdü eşimin kızımı şimdi bile sevmesi çok hoşuma gidiyo hatta ben diyorum konuş biraz sev kızımı diye sanırım bu kıskançlık doğumdan sonra bende değil eşimde olcak kızımdan başka kimseyi gözüm görmicek sabırsızlıkla bekliyorum dünyaya geleceği günü

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
öyle tabi herkesden çok onlar korkuyo heyecan yapıyo seninle birlikte eşinde dokuz doğuracak girebilse de ben istemem zaten beni öyle görmesini sezeryana girsin o sorun olmaz belki ama normal doğumda hiç istemem yanımda onu

aynen cnm bende istemem ne normal doğuma nede sezeryana girmesin doğunca kızımızı kucağına alsın getirsin bana eşimin kucağında hayal ettim birden çok tuhaf oldum

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
trakyalıyım de.. olsun bitsin.
karma benim gibi olur...
babam erzurum dadaşı,annem boşnak,eşim malatya darendeli....
ben doğma büyüme istanbulluyum....
benden ala kırma yoktur forumda...:hihi::hihi:

bebeğimin kime benziyeceği konusunda şüphelerim var...:1::1:
umarım bana benzer..ben boşnağa benzerim çünkü...
sarışın mavi gözlüyüm.173 boyum... tipik bakarlar boşnakmısın derler...:panter:

aaaa eşin darendelimiiii ben çok severim darendeyim. somuncubabanın oraları çok güzel. beni çok rahatlatır. ben de doktor izin verirse şöyle doğumdan önce bi gideyim istiyorum oksijen ve moral depolayıp gelcem inşlh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar