2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
dr götürseler seni canım yaaaaa
,

doktora gerek yok Meloşum, iyi biliyorum bu durumu birazdan geçicek. neyse ki işim masabaşı ya, düşüp kalmam.

accuk kafanı koy bi kenara hafif dinlenme moduna gir... ayaklarını filan uzatabiliyon mu şekerim.. az rahat ettir kendini hemen düzelirsin.. hoş bizim rahat edebileceğimiz pek bi pozisyon kalmadı ama neyseeeeee :hihi:

ayaklarımı uzatıyorum hemen cınımcım.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bilmiyodum :acep:ne tavsiye edersin cnm? başka almayım o zaman emzirme sütyeni bitane almış bulundum

ablam normal silikonsuz, içi boş olanlarsan ve rahat memişleri salabileceği sütyenler almıştı... herkes kendi rahat edebileceği sütyeni kendi bilir canım git bi mağazaya bi bak. hiç olmadı uzunca bi süre evdeyiz şu sıkı saran atlatler var onlardan al boş atletten çıkarırsın :)

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yaaa bide doğumdan sonra korse filan kullancazmı sarkmamak için napcaz bu göbişlere :ayk:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
neslicim miray çok güzel canım beğendim ben de
ekledim şimdi:sirin:

en son 3 ekimdi meloşum.
noldu ki:acep:

ekim mi? :deli:
sen eylül anası değil misin? aramıza nasıl sızdın ? :dill:

benim 6 eylül dedi doktor, normal hesaplarda 3 eylüldü.. neden öle oldu anlamadım.. şimdi hep hesaplarım karışıyo :ilknur:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
ablam normal silikonsuz, içi boş olanlarsan ve rahat memişleri salabileceği sütyenler almıştı... herkes kendi rahat edebileceği sütyeni kendi bilir canım git bi mağazaya bi bak. hiç olmadı uzunca bi süre evdeyiz şu sıkı saran atlatler var onlardan al boş atletten çıkarırsın :)

haklısın cnm en iyisi deneyip hangisi rahatsa onu almak. zaten emzirme sütyenleri acayip pahalı ya valla dün aldım ama acıdım o paraya neyse başka almam

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
ne bulursam yidim zaten bennnn, şimdi daha iyiyim birazdan yemege de cikarim orda da yerim bigüzel, şeker küpü olurum....merak etme sen beni Mehtapım.

canım en çabuk aklında olsun hamileyiz diye yeniğin burçak ve yanına hazır şeftali kayısı suyu... hemen dengeler... doktorum sölemişti bana. normalde yasak biliosun her ikiside...
normalde ise cola ve kuruzüm hemen şekeri yükseltir... aklınızda olsun... bizim için ani iniş çıkışlar tehlikeli ...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kızlar bu foruma geldikten sonra yeni üyeler oldumu?

yok kimse gelmedianım sanırım bi tek biz eylül annesiyiz heheh
ama her zaman olmuyo ki, bi de ben çikilata sevmem pek. burçak yiyorum şimdi çıksın diye, çıkar heralde artık.
canım burçak çok şekerli diil meyvesuyu daha ii olur
keşke emzirme sütyeni almasaydın onlar çok kullanışsız oluyor ya bebekte rahat edemiyor bebek istiyor göğüs tamamen açılmış olsun
evet haklısın arkadaşım.ben almıştım ama inanın kızlar 2 kere taktın mı diye bi sorun:) çünkü kopcası var takıp çıkarmak zor oluyo.bebekler krize girdiği ana hemen açmak gerekiyo memişleri.benden tavsiye penye kullanın.o çok rahat oluyo hemen şapadanak indirip verebilirsiniz.bi yerinizi de sıkmaz hem yumuşak olur ii olur.
bilmiyodum :acep:ne tavsiye edersin cnm? başka almayım o zaman emzirme sütyeni bitane almış bulundum
penye al canım çok rahat olur yumuşak olduğu için.bi de rahatlıkla indirebilirsin memişinin altına.
yaaa bide doğumdan sonra korse filan kullancazmı sarkmamak için napcaz bu göbişlere :ayk:

canım korse kullanmayda fayda olur derim.ya da bi şal gibi bişeyle ya da küçük bi örtü gibi bişeyle de bağlayabilirsiniz.biraz sıkmanızda fayda var.özellikle sezaryenliler bağlarsa çok fayda görürler.bel ağrısı olmaz.bide karnınızı sıcak tutar sancılanmazsınız.kızlar yazın doğum yapcaz bişey olmaz demeyin.siz farketmeden soğuk labilirsiniz ve sancılanırsınız.ayağınızdan çorap çıkarmayın derim.ben de yaz günü doğum yaptım ve dikkat etmedim 1 hafta sonra bi sancı bi sancı sormayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar