Bugün kalabalıkız kızlar, muhabbet sağlam
çok fena şekerim düştü, bayılmak üzereyim, yedim de şekerli şeyler ama çıkmıyoooooooooooooooo.
kızının ismi neydiiiiiiiiii
ah canım çıkar birazdan
maşallah sıpayaii günler kızlar dün gece korkuttu gene deprem beni ilk depremi hiç unutamıyorum çok korktum valla Allah bir daha yaşatmasın...
oğluşum kıpır kıpır artık kafamı atıyor bilemedim bayağı acıtıyor eşimde göbeğime bakıp of o nasıl bir vuruş öyle diyo yerim oğluşumu....
diğerinin ismimi hatice nur.o babaannesinin adını aldı.babamız koydu onu yanii.bu da bana ait isim hakkı:1::1:
bayılmazsam görücem çıktıgını inşallah. çok fena oluyoeum böyle olunca yaaaa.
bayılmazsam görücem çıktıgını inşallah. çok fena oluyoeum böyle olunca yaaaa.
ah canım çıkar birazdan
canım sürekli bişeyler atıştır.yeme aralıklarını uzatma.bende de böyle oluyo da.ay çok kötü bişeyy:cikolata:
aslında cescim ara ata çikolata atsan ağzına düşmesine izin verme
kızlar bide dün bitane emzirme sütyeni aldım kom marka 29.50tl biraz pahalı sanki ya bidaha komdan almam herhalde yoksa batıcam yav
çok fena şekerim düştü, bayılmak üzereyim, yedim de şekerli şeyler ama çıkmıyoooooooooooooooo.
kızlar bu foruma geldikten sonra yeni üyeler oldumu?
su iç cnm bol bol yada meyve suyu
y ben bunun sebebini anlamadım. yeme düzenim hep aynı ama bazen boyle sıfırlanıyo şekerim. yanında tansiyonumu da götürüyo. ay şok fenayım bajılaaaaar.
keşke emzirme sütyeni almasaydın onlar çok kullanışsız oluyor ya bebekte rahat edemiyor bebek istiyor göğüs tamamen açılmış olsun