2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
çok fena şekerim düştü, bayılmak üzereyim, yedim de şekerli şeyler ama çıkmıyoooooooooooooooo.

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
ii günler kızlar dün gece korkuttu gene deprem beni ilk depremi hiç unutamıyorum çok korktum valla Allah bir daha yaşatmasın...
oğluşum kıpır kıpır artık kafamı atıyor bilemedim bayağı acıtıyor eşimde göbeğime bakıp of o nasıl bir vuruş öyle diyo yerim oğluşumu....

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ii günler kızlar dün gece korkuttu gene deprem beni ilk depremi hiç unutamıyorum çok korktum valla Allah bir daha yaşatmasın...
oğluşum kıpır kıpır artık kafamı atıyor bilemedim bayağı acıtıyor eşimde göbeğime bakıp of o nasıl bir vuruş öyle diyo yerim oğluşumu....
maşallah sıpaya
diğerinin ismimi hatice nur.o babaannesinin adını aldı.babamız koydu onu yanii.bu da bana ait isim hakkı:1::1:

ozaman hakkındır

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
çok fena şekerim düştü, bayılmak üzereyim, yedim de şekerli şeyler ama çıkmıyoooooooooooooooo.

accuk kafanı koy bi kenara hafif dinlenme moduna gir... ayaklarını filan uzatabiliyon mu şekerim.. az rahat ettir kendini hemen düzelirsin.. hoş bizim rahat edebileceğimiz pek bi pozisyon kalmadı ama neyseeeeee :hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar