arslananası
Aktif Üye
tetanoz 2. dozu vurulan varmıııııı ve varsa ilkinde kendilerini nasıl hisseettilerr. doktoruma sordum 2. dozuda vurulmak şartmıştaa
mehtap canım ben bi tane almıştım ilk hamileliğimde doğumdan sonra 1-2 gün giyinmek nasip oldu son aylardaki kiloya göre almayın karnımız inecek ama rahat şeyler olsun ama kesinlikle sabahlıklı alın çok iyi oluyor kanama olduğu için sık tuvalete kalktım gelen giden oldu sabahlığı çekip sırtıma öyle çıktım yataktan ne olur ne olmaz bir de e küçük çocuk bezleri ilk iki gün lazım olabilir ben öyle kullandım pedler tutmuyor
mehtap canım ben bi tane almıştım ilk hamileliğimde doğumdan sonra 1-2 gün giyinmek nasip oldu son aylardaki kiloya göre almayın karnımız inecek ama rahat şeyler olsun ama kesinlikle sabahlıklı alın çok iyi oluyor kanama olduğu için sık tuvalete kalktım gelen giden oldu sabahlığı çekip sırtıma öyle çıktım yataktan ne olur ne olmaz bir de e küçük çocuk bezleri ilk iki gün lazım olabilir ben öyle kullandım pedler tutmuyor
buldum canım evet güzelmiş, bana bornova uzak ama ablama gittigim bi gün ugrayip bakayim ben buraya.. çok sagol.
hadii o kadar oluyomu kanama.
Ya bişi sorcam kızlar biz bu lohusa pijamalarını kaç beden alacağız yahu
ces kopyaladım sana bak nunlar aynı model biri pijaması diğeri geceliği çok hoş
istanbula göre fiatlarda iyi bende alamk isterdim:acep:
çok sağol canım benim
ben normalde 36 giyerdim ama şu an 38 oldum doğurana kadar 40-42 olursam 38 bedeb alsam olur değil mi hayatım?
olur tatlım hatta ben hamilelikte olmayan pijemalarımı bile giyinmiştim.doğum yaptım tartıldım 8-10 kilo arası doğumda gitmiş bilginiz olsunnnnnnn
ces kopyaladım sana bak nunlar aynı model biri pijaması diğeri geceliği çok hoş
selamün aleyküm hayırlı cumalr arkadaşlar depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun ben hıssetmedim oğlumu karyolasında sallıyodum deprem korkunç bişe rabbim yardımcımız olsun AMİN
canım online alışveriş var işte alsanaaaaa. denemeden almak mı istemiyosun?
selamün aleyküm hayırlı cumalr arkadaşlar depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun ben hıssetmedim oğlumu karyolasında sallıyodum deprem korkunç bişe rabbim yardımcımız olsun AMİN
ben dün aldım cnm s beden boyum 1.52 kilomda şuan 62 akşam denedim evde tam oldu çok hoş bişey alt üst krem rengi saç bandıda var 60tl fiyatı uygunmu sizce?
tetanoz 2. dozu vurulan varmıııııı ve varsa ilkinde kendilerini nasıl hisseettilerr. doktoruma sordum 2. dozuda vurulmak şartmıştaa
8-10 muuuu, senin baya gitmiş canım.
ay olur mu oyle şey hiç, yapısı bozuluyo demek o demek degil ki, demek ki o hücreler döllemeye elverişli imiş ve hamile kalmış arkadaşın, yoksa yumurta ile hiç birleşemezdi zaten.