2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Mehtap Damla bana sormuş,bende sana sorayım...:hihi:
Sen suit odamı tutacaksın normal odamı?
Ben suit istiyordum da eşimin son bombasından sonra vazgeçtim.
Zaten normal doğum olursa 1 gece kalıcam gerek yok gelen,giden çok olmaz herhalde.
Sen ne düşünüyorsun?

bence kesinlikle suit odaaaa, emzirmesi var gazı var bunun. tutulabiliyosa suit oda olsun bence.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
rica edrim canım.

kızlar ha bi de emzirme örtüleri oluyo.hani bi yere gittiğinisde felan kullanırsınız çok iyi olur.üstünüze örtersiniz rahat rahat emzirirsinizz :)

bi deeee çok önemli bişey dahhaaa başkasının önünde sakın emzirmeyin.yani memnizi göstermemeye çalışın.bu kim olursa olsun.tabi anne kaynana bacı felan hariç.onlar mecbur ilk zamanlar yanımızda olcağı için. yani sonrası içinde düşünün.allah korusun bi göz değerler valla mahfolursunuz.kim olrsa olsun sırtınızı dönüpte emzirin.göz bu kimin gözü değeceği belli olmaz. sütünüzün aktığını felan görmesinler yani.

bu çok önemli kızlar geçekten

kesinlikle katılıyorum cnm ben nazara çok inanırım ve kimsenin yanında emziremem utanırım zaten. allah kem gözlerden korusun hepimizi

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

baksanıza çok şeker avatarlar ...
çok tatlılar özellikle sinek ısırması
kızlar ben bi kalkiim de yasin okuyayım bugün cuma.okey öptüm.

allah kabul etsin

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
rica edrim canım.

kızlar ha bi de emzirme örtüleri oluyo.hani bi yere gittiğinisde felan kullanırsınız çok iyi olur.üstünüze örtersiniz rahat rahat emzirirsinizz :)

bi deeee çok önemli bişey dahhaaa başkasının önünde sakın emzirmeyin.yani memnizi göstermemeye çalışın.bu kim olursa olsun.tabi anne kaynana bacı felan hariç.onlar mecbur ilk zamanlar yanımızda olcağı için. yani sonrası içinde düşünün.allah korusun bi göz değerler valla mahfolursunuz.kim olrsa olsun sırtınızı dönüpte emzirin.göz bu kimin gözü değeceği belli olmaz. sütünüzün aktığını felan görmesinler yani.

bu çok önemli kızlar geçekten

canım allah kabul etsin bizim içince dua et

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Tutarım tutmasına arada 225,00 TL var sorun değilde,gerek varmı diye kafam karıştı.Eşimde gün mü yapacaksın kızları toplayıp diyor yani ne gerek varki diyor.

yi de sıkıntıyı eşin degil sen çekiceksin. akşam orda kalcaksın sabah hemen çıkmıyosun ki, zaten akşamın 1 vaktine kadar misafir geliyo, sabah kalkıyosun öğlene kadar çıkarmıyolar hastaneden bi daha misafirler geliyo falan. bence suit oda diyorum ben.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
yi de sıkıntıyı eşin degil sen çekiceksin. akşam orda kalcaksın sabah hemen çıkmıyosun ki, zaten akşamın 1 vaktine kadar misafir geliyo, sabah kalkıyosun öğlene kadar çıkarmıyolar hastaneden bi daha misafirler geliyo falan. bence suit oda diyorum ben.

hastaneye o kadar gelen giden olur mu hemen yaa... bilmiyorum bende öle bi durumda extra ödemek zorundayım yaa... sigortam karşılamaz benim özel isteklerimi :deli:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Tutarım tutmasına arada 225,00 TL var sorun değilde,gerek varmı diye kafam karıştı.Eşimde gün mü yapacaksın kızları toplayıp diyor yani ne gerek varki diyor.

benim eşime kalsa sigortada doğurtacak beni siz suit odadan bahsediyorsunuz:hihi: ben özel hastanede yapayımda suitten geçtim. neymiş efendim burdan bi tanıdık özel hastanede doğum yaptı diye bende orda istiyomuşum yok efendim yarış yapıyomuşum ne alaka ya ben canımın derdindeyim iki can sözkonusu istediğim sadece ilgi görmek sigorta hastanesinde terslerler ilgilenmezler diye korkuyorum bide estetik dikiş istiyorum ama sigorta hastanesinde yoktur herhalde

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hastaneye o kadar gelen giden olur mu hemen yaa... bilmiyorum bende öle bi durumda extra ödemek zorundayım yaa... sigortam karşılamaz benim özel isteklerimi :deli:

suit odayı yapı kredi karşılıyo canım. ben ameliyat oldugumda suitte kaldim, 1 kurus para vermedim sigorta ödedi hepsini. hemen çok gelen giden oluyo canı bu arada. dogum yaptım diye haber verirsen tabi, akrabalar hemen geliyo.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
normal doğum yapıcaklar suit odaya gerek yok yazık günahhhhhhhh

bence ar valla. normal ya da sezaryen ikisinde de 1 gün kalıyosun odada. ben kalabalık istemiyorum başımda şahsen. bana bi gorunsunler sonra yan odaya geçip otursunar annemle. ha ben de boyle diyorum diyorum da, bakarsın benim dogum yaptığım gun boş suit oda olmaz ben de yaparım normal odada. bebiko dogduktan sonra suit muit de aramam heralde o saatten sonr. kısmet işte.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

Anlaşıldı kumandanım -kop

benim eşime kalsa sigortada doğurtacak beni siz suit odadan bahsediyorsunuz:hihi: ben özel hastanede yapayımda suitten geçtim. neymiş efendim burdan bi tanıdık özel hastanede doğum yaptı diye bende orda istiyomuşum yok efendim yarış yapıyomuşum ne alaka ya ben canımın derdindeyim iki can sözkonusu istediğim sadece ilgi görmek sigorta hastanesinde terslerler ilgilenmezler diye korkuyorum bide estetik dikiş istiyorum ama sigorta hastanesinde yoktur herhalde

Canım maddi imkanın elveriyorsa elbetteki özelde doğum yap.
İlgi,alaka,temizlik açısından çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar