zaten benimde memelr maşşallah çıkarırsam herkes memeye odaklanır sanki :1: bende emziremem valla heryerdee
senle aynı durumdayız zaten biliyosun.
zaten benimde memelr maşşallah çıkarırsam herkes memeye odaklanır sanki :1: bende emziremem valla heryerdee
Ben tetenoz olmuyom doktorum istemiyor.
senle aynı durumdayız zaten biliyosun.
Mehtap Damla bana sormuş,bende sana sorayım...
Sen suit odamı tutacaksın normal odamı?
Ben suit istiyordum da eşimin son bombasından sonra vazgeçtim.
Zaten normal doğum olursa 1 gece kalıcam gerek yok gelen,giden çok olmaz herhalde.
Sen ne düşünüyorsun?
rica edrim canım.
kızlar ha bi de emzirme örtüleri oluyo.hani bi yere gittiğinisde felan kullanırsınız çok iyi olur.üstünüze örtersiniz rahat rahat emzirirsinizz
bi deeee çok önemli bişey dahhaaa başkasının önünde sakın emzirmeyin.yani memnizi göstermemeye çalışın.bu kim olursa olsun.tabi anne kaynana bacı felan hariç.onlar mecbur ilk zamanlar yanımızda olcağı için. yani sonrası içinde düşünün.allah korusun bi göz değerler valla mahfolursunuz.kim olrsa olsun sırtınızı dönüpte emzirin.göz bu kimin gözü değeceği belli olmaz. sütünüzün aktığını felan görmesinler yani.
bu çok önemli kızlar geçekten
küçük olanlar ne güzel fırt fırtttt, çıkarıyo özenmiyo değilim hani...
bence kesinlikle suit odaaaa, emzirmesi var gazı var bunun. tutulabiliyosa suit oda olsun bence.
çok tatlılar özellikle sinek ısırmasıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
baksanıza çok şeker avatarlar ...
kızlar ben bi kalkiim de yasin okuyayım bugün cuma.okey öptüm.
rica edrim canım.
kızlar ha bi de emzirme örtüleri oluyo.hani bi yere gittiğinisde felan kullanırsınız çok iyi olur.üstünüze örtersiniz rahat rahat emzirirsinizz
bi deeee çok önemli bişey dahhaaa başkasının önünde sakın emzirmeyin.yani memnizi göstermemeye çalışın.bu kim olursa olsun.tabi anne kaynana bacı felan hariç.onlar mecbur ilk zamanlar yanımızda olcağı için. yani sonrası içinde düşünün.allah korusun bi göz değerler valla mahfolursunuz.kim olrsa olsun sırtınızı dönüpte emzirin.göz bu kimin gözü değeceği belli olmaz. sütünüzün aktığını felan görmesinler yani.
bu çok önemli kızlar geçekten
Tutarım tutmasına arada 225,00 TL var sorun değilde,gerek varmı diye kafam karıştı.Eşimde gün mü yapacaksın kızları toplayıp diyor yani ne gerek varki diyor.
yi de sıkıntıyı eşin degil sen çekiceksin. akşam orda kalcaksın sabah hemen çıkmıyosun ki, zaten akşamın 1 vaktine kadar misafir geliyo, sabah kalkıyosun öğlene kadar çıkarmıyolar hastaneden bi daha misafirler geliyo falan. bence suit oda diyorum ben.
Tutarım tutmasına arada 225,00 TL var sorun değilde,gerek varmı diye kafam karıştı.Eşimde gün mü yapacaksın kızları toplayıp diyor yani ne gerek varki diyor.
depremzede anneler çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın inşallah yakınları hasta olanlara da allah şifalar versin
hastaneye o kadar gelen giden olur mu hemen yaa... bilmiyorum bende öle bi durumda extra ödemek zorundayım yaa... sigortam karşılamaz benim özel isteklerimi :deli:
normal doğum yapıcaklar suit odaya gerek yok yazık günahhhhhhhh
yi de sıkıntıyı eşin degil sen çekiceksin. akşam orda kalcaksın sabah hemen çıkmıyosun ki, zaten akşamın 1 vaktine kadar misafir geliyo, sabah kalkıyosun öğlene kadar çıkarmıyolar hastaneden bi daha misafirler geliyo falan. bence suit oda diyorum ben.
benim eşime kalsa sigortada doğurtacak beni siz suit odadan bahsediyorsunuzben özel hastanede yapayımda suitten geçtim. neymiş efendim burdan bi tanıdık özel hastanede doğum yaptı diye bende orda istiyomuşum yok efendim yarış yapıyomuşum ne alaka ya ben canımın derdindeyim iki can sözkonusu istediğim sadece ilgi görmek sigorta hastanesinde terslerler ilgilenmezler diye korkuyorum bide estetik dikiş istiyorum ama sigorta hastanesinde yoktur herhalde
ben yemege cikiyorum arkidişlerim. size de afiyetler olsun şimdiden.