çikolata aldır yoğun şeker olmalı cesama her zaman olmuyo ki, bi de ben çikilata sevmem pek. burçak yiyorum şimdi çıksın diye, çıkar heralde artık.
olmadı malesef, garip de mi....
,dr götürseler seni canım yaaaaa
accuk kafanı koy bi kenara hafif dinlenme moduna gir... ayaklarını filan uzatabiliyon mu şekerim.. az rahat ettir kendini hemen düzelirsin.. hoş bizim rahat edebileceğimiz pek bi pozisyon kalmadı ama neyseeeeee
temem içiyorum hemeeeeeen.
ces cnm geçmiş olsun...
ama her zaman olmuyo ki, bi de ben çikilata sevmem pek. burçak yiyorum şimdi çıksın diye, çıkar heralde artık.
bilmiyodum :acep:ne tavsiye edersin cnm? başka almayım o zaman emzirme sütyeni bitane almış bulundum
canım iki tane kesme şeker at ağızına burçaktan daha çabuk etki eder
,
doktora gerek yok Meloşum, iyi biliyorum bu durumu birazdan geçicek. neyse ki işim masabaşı ya, düşüp kalmam.
ayaklarımı uzatıyorum hemen cınımcım.
inci doktor senin doğumun zamanı için ne diyor
neslicim miray çok güzel canım beğendim ben de
ekledim şimdi:sirin:
en son 3 ekimdi meloşum.
noldu ki:acep:
evet kullanılması şart acıyor felan demeyin korse kullanın mutlaka göbek sarkıyor ben kullandımyaaa bide doğumdan sonra korse filan kullancazmı sarkmamak için napcaz bu göbişlere :ayk:
neslicim miray çok güzel canım beğendim ben de
ekledim şimdi:sirin:
en son 3 ekimdi meloşum.
noldu ki:acep:
ekim mi? :deli:
sen eylül anası değil misin? aramıza nasıl sızdın ? :dill:
benim 6 eylül dedi doktor, normal hesaplarda 3 eylüldü.. neden öle oldu anlamadım.. şimdi hep hesaplarım karışıyo :ilknur:
ablam normal silikonsuz, içi boş olanlarsan ve rahat memişleri salabileceği sütyenler almıştı... herkes kendi rahat edebileceği sütyeni kendi bilir canım git bi mağazaya bi bak. hiç olmadı uzunca bi süre evdeyiz şu sıkı saran atlatler var onlardan al boş atletten çıkarırsın
canım iki tane kesme şeker at ağızına burçaktan daha çabuk etki eder
cesikam ne oldu sana gülümmmmm
bişiler ye ekmek falan ne bulursan
yaaa bide doğumdan sonra korse filan kullancazmı sarkmamak için napcaz bu göbişlere :ayk:
ne bulursam yidim zaten bennnn, şimdi daha iyiyim birazdan yemege de cikarim orda da yerim bigüzel, şeker küpü olurum....merak etme sen beni Mehtapım.
kızlar bu foruma geldikten sonra yeni üyeler oldumu?
canım burçak çok şekerli diil meyvesuyu daha ii olurama her zaman olmuyo ki, bi de ben çikilata sevmem pek. burçak yiyorum şimdi çıksın diye, çıkar heralde artık.
evet haklısın arkadaşım.ben almıştım ama inanın kızlar 2 kere taktın mı diye bi sorunkeşke emzirme sütyeni almasaydın onlar çok kullanışsız oluyor ya bebekte rahat edemiyor bebek istiyor göğüs tamamen açılmış olsun
penye al canım çok rahat olur yumuşak olduğu için.bi de rahatlıkla indirebilirsin memişinin altına.bilmiyodum :acep:ne tavsiye edersin cnm? başka almayım o zaman emzirme sütyeni bitane almış bulundum
yaaa bide doğumdan sonra korse filan kullancazmı sarkmamak için napcaz bu göbişlere :ayk: