2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
3 haziran da buluşma varmış ama benim haberim bile yok ya neden ki bende Eylül anasıyım bende İstanbul da yaşıyorum çok bozuldum :alsana::alsana:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günnaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kuzucuklarım

Uleyn hamile kalmadan önce 38 bedendik bu boya, sen ne diyon beeeeeeeeeeeee. nerde o eski günler hey gidi heyyyyyyyyyyyyyy.

sen buldun dalga geççek adamı vur bakalım. ama küsersem cok ararsın beni, yok aramazsın da sen valla. :uzgun:

kuzummmmmmm kurban olurum ben sana , boyu olmayanlar böyle kıskanıyo işte, maşaallah tüffff sana :lululu:

olmaz o eğiliyor hem öpecem hemde zıplayacam daha neler :hihi:

haklısın valla dünür , hem p hem zıpla yanlış yerlere denk gelebilir :kptmya: :kptmya:

Gülay sen boyadın mı saşını yawww

boyadım, baya bi koyu oldu louk boya :cokkomik:
ama beyazlar yok oldu bende esmerimya fena durmadı.. napak idare etcez artık :lululu:

senle de dalga gecerdi bu Gülay insanı sonra, bak iyi ki uzun degilmisin. ortaokul yiilari dondum yine, dalga geciyolar benle diye agiycam simdik.

höyyyyyyyyyyyyyyyyyt laf yok cesime, tamam tamam teselliye geçiyorum
bende ilkokulda çok esmerim diye, zenci futbolcu isimleriyle seslenirlerdi, çok dalga geçerlerdi, çok ağlardım.. boyu uzunmuş, ya cüce olsaydın :zopa:

benim iki gündür kasıklarım ağrıyor şuan yavrum vurdukça daha çok ağrıyor

damat topçu olacak, bende kızımı topçuya vermiş olcem gelsin transfer paraları :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

bizim hiç balkon keyfimi olmadııııı :ilknur: kapalı balkon ve evler birbirine çok yakın ses direk karşı evde görüntüde öle uff uff

pıııırrrrrrrrrrrrrrt
+aaa melis dönmüş annesinden..
-nerden anladın
+duymadın mı?
:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik:

ya kızlar ben dün sağlık ocağına gidecektim sizle yazışırken unutmuşum, koştur koştur çıktım.
tetanoz aşımı oldum, kiloma baktılar 79 çıktım, kalp atışlarını dinledik kızımın.. tansiyon mansiyon çıktım eve geçtim..
kolumda minnacık sızlama harici hiç bişey yok. olmayan kardişlerimde benim gibi ağrısız geçirir inşaallah..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kuzummmmmmm kurban olurum ben sana , boyu olmayanlar böyle kıskanıyo işte, maşaallah tüffff sana :lululu:

höyyyyyyyyyyyyyyyyyt laf yok cesime, tamam tamam teselliye geçiyorum
bende ilkokulda çok esmerim diye, zenci futbolcu isimleriyle seslenirlerdi, çok dalga geçerlerdi, çok ağlardım.. boyu uzunmuş, ya cüce olsaydın :zopa:

ya kızlar ben dün sağlık ocağına gidecektim sizle yazışırken unutmuşum, koştur koştur çıktım.
tetanoz aşımı oldum, kiloma baktılar 79 çıktım, kalp atışlarını dinledik kızımın.. tansiyon mansiyon çıktım eve geçtim..
kolumda minnacık sızlama harici hiç bişey yok. olmayan kardişlerimde benim gibi ağrısız geçirir inşaallah..
Teselli iyi geldi sabah sabah Gülayım valla, akşam çok üzgündüm ya uyuyamadım sabah kadar inanır mısın, düşün düşün başım şişti Gülay beni neden sevmiyi diyeeeeee:eek:ys:

aşı için de geçmiş olsun, ilerleyen zamanlarda da inşallah agri falan yapmaz.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
ay uykum geldi daha kimsecikler yok kızlarrrrrrrr nerdesiniz.... oğluşum 5:30tu kalktı bugün...inanamıyorum yaa, şimdiden uyandırıyo beni bu çocuk!!!!!!

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay uykum geldi daha kimsecikler yok kızlarrrrrrrr nerdesiniz.... oğluşum 5:30tu kalktı bugün...inanamıyorum yaa, şimdiden uyandırıyo beni bu çocuk!!!!!!

Seninki pek beter olucuk Pembşçim valla ya, uyumaya devam edemiyo musun hareket etse bile, ben uyuyorum valla, onun hareketleri de ninni gibi geliyo bana. huzur veriyo ya....

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
hoyyttttt, facede ne resimler eklemişler yauuuuu...
göbüşler , gezmeler, özel çalışma fotolar offf offff ... bissürü yorum yaptım ...
:lululu:

3 haziranda eminönünde buluşuyorlarmış sabah 11 de..
bende gitmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(((((

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hoyyttttt, facede ne resimler eklemişler yauuuuu...
göbüşler , gezmeler, özel çalışma fotolar offf offff ... bissürü yorum yaptım ...
:lululu:

3 haziranda eminönünde buluşuyorlarmış sabah 11 de..
bende gitmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(((((

gidemez misin Gulay? belkim de gidebilirsin yahuuu.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Seninki pek beter olucuk Pembşçim valla ya, uyumaya devam edemiyo musun hareket etse bile, ben uyuyorum valla, onun hareketleri de ninni gibi geliyo bana. huzur veriyo ya....

hafif olsa amennaa... uyuyorum ama bugün inanılmaz bir enerjisi var oğlumun, hala pata pata vuruyoooo... müzik dinleteyim bari... bakalım sakinlicek mi? uyucak mı?

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
hafif olsa amennaa... uyuyorum ama bugün inanılmaz bir enerjisi var oğlumun, hala pata pata vuruyoooo... müzik dinleteyim bari... bakalım sakinlicek mi? uyucak mı?

bırak uşağı ilişme yauuuu, ben kızıma diyorum orası senin kızım ben sana kızmam istediğin gibi tepin, tepikle :lululu:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
1+ çalışıyorum
2+ haydi izin aldım nasıl gidicem
3+ hadi trenle gittim, ömür tek izin vermez
4+ izin versede nasıl gidicem gözüm yemiyo.
5+ burda yapsanız olmamı? :lululu:

yok canım bende artık tek çıkmama taraftarıyım heleki sıcaklarda... pek yaramadı bu sıcaklar bana :(

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
1+ çalışıyorum
2+ haydi izin aldım nasıl gidicem
3+ hadi trenle gittim, ömür tek izin vermez
4+ izin versede nasıl gidicem gözüm yemiyo.
5+ burda yapsanız olmamı? :lululu:

Ha hafta içine mi denk geliyo ben hiç bakmamışım canım kusura bakma, hafta sonu yaparlar diye düşündümdü.

Bence en iyisi senin orda yapsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar