günnaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kuzucuklarım
Uleyn hamile kalmadan önce 38 bedendik bu boya, sen ne diyon beeeeeeeeeeeee. nerde o eski günler hey gidi heyyyyyyyyyyyyyy.
sen buldun dalga geççek adamı vur bakalım. ama küsersem cok ararsın beni, yok aramazsın da sen valla. :uzgun:
kuzummmmmmm kurban olurum ben sana , boyu olmayanlar böyle kıskanıyo işte, maşaallah tüffff sana :lululu:
olmaz o eğiliyor hem öpecem hemde zıplayacam daha neler

haklısın valla dünür , hem p hem zıpla yanlış yerlere denk gelebilir
Gülay sen boyadın mı saşını yawww
boyadım, baya bi koyu oldu louk boya
ama beyazlar yok oldu bende esmerimya fena durmadı.. napak idare etcez artık :lululu:
senle de dalga gecerdi bu Gülay insanı sonra, bak iyi ki uzun degilmisin. ortaokul yiilari dondum yine, dalga geciyolar benle diye agiycam simdik.
höyyyyyyyyyyyyyyyyyt laf yok cesime, tamam tamam teselliye geçiyorum
bende ilkokulda çok esmerim diye, zenci futbolcu isimleriyle seslenirlerdi, çok dalga geçerlerdi, çok ağlardım.. boyu uzunmuş, ya cüce olsaydın :zopa:
benim iki gündür kasıklarım ağrıyor şuan yavrum vurdukça daha çok ağrıyor
damat topçu olacak, bende kızımı topçuya vermiş olcem gelsin transfer paraları

bizim hiç balkon keyfimi olmadııııı :ilknur: kapalı balkon ve evler birbirine çok yakın ses direk karşı evde görüntüde öle uff uff
pıııırrrrrrrrrrrrrrt
+aaa melis dönmüş annesinden..
-nerden anladın
+duymadın mı?
gülayyyyyyy

ky:
ya kızlar ben dün sağlık ocağına gidecektim sizle yazışırken unutmuşum, koştur koştur çıktım.
tetanoz aşımı oldum, kiloma baktılar 79 çıktım, kalp atışlarını dinledik kızımın.. tansiyon mansiyon çıktım eve geçtim..
kolumda minnacık sızlama harici hiç bişey yok. olmayan kardişlerimde benim gibi ağrısız geçirir inşaallah..