2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
canım benim gözüm dönmüş valla yicek bişey sandım.dolaba koyuyorum hemde bozulmuyor istediğimde yiyorum yazıyordu demekki ben biyerleri yanlış okumuşum.mesajda gelmemiş olmadı tekrar bakayım.

oyyy maşallah kuzuşa kocaman olmuş.ay şunun aldığı kiloya bak o da kilo mu-rgulu.şeker yüklemesini bende yaptırcam yarın inşallah temiz çıkar tüm kızların.sağol canım çok şükür iyi.

ha sen dolaba koyduğumuzu diyorsun beypazarı kurusu diye birşey var sert bişey onu diyorum dolapta saklıyoruz diye :hihi::hihi::hihi: tekrar atayım canım mesajı sana en iyisi

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
yaa uyuz oluyorum alıntılar çıkmıyo bu sitede de off yaa...:böö:

Deryacım maşallah yaa koca adam olmuşşş ne yiyonuz kızım bu cücükler kocaman oluyo böyle :sila:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
yaa uyuz oluyorum alıntılar çıkmıyo bu sitede de off yaa...:böö:

Deryacım maşallah yaa koca adam olmuşşş ne yiyonuz kızım bu cücükler kocaman oluyo böyle :sila:

valla canım açıkcası ben çok da iyi yemiyorum ya. elevit, mag. omega ferro kullanıyorum süt hiç içemiyorum yoğurdu ve peyniri de az tüketiyorum sebze desen o da çok az :acep:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
canım benim gözüm dönmüş valla yicek bişey sandım.dolaba koyuyorum hemde bozulmuyor istediğimde yiyorum yazıyordu demekki ben biyerleri yanlış okumuşum.mesajda gelmemiş olmadı tekrar bakayım.

oyyy maşallah kuzuşa kocaman olmuş.ay şunun aldığı kiloya bak o da kilo mu-rgulu.şeker yüklemesini bende yaptırcam yarın inşallah temiz çıkar tüm kızların.sağol canım çok şükür iyi.

inş.canım hepimzinki güzel çıkar.kayınvalidenlerde geldi mi?

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
valla canım açıkcası ben çok da iyi yemiyorum ya. elevit, mag. omega ferro kullanıyorum süt hiç içemiyorum yoğurdu ve peyniri de az tüketiyorum sebze desen o da çok az :acep:

bende süt içemiyorum çoğu vitamini ilaçlardan alıyorum :acep::acep:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
inş.canım hepimzinki güzel çıkar.kayınvalidenlerde geldi mi?

evet güzelim burdalar onlar tv izliyor bende sizlerleyim işte.bu arada sağlık ocağında mı yaptırdın şeker yüklemesini canım.orda bebişe de bakıyorlar mı??

bende süt içemiyorum çoğu vitamini ilaçlardan alıyorum :acep::acep:

bende haplardan almaya çalışıyorum vitaminleri.artık napalım idare edicez di mi ama

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
haa kızlar aklıma ne geldi bugün dedim kızlara hatırlatayım akıllarında olsun....

normal doğumu düşünen hamişler sözüm size; doktorunuza sorun çatı muayenesi yapıyomusunuz diye.bi hatırlatın derim.çünkü çok önemli.çatı dar olursa zor doğum olur allah korusun.o yüzden onu yaptırın derim.benim kızkardeşim çatısı dar olduğu için doktoru sezaryen yaptı.bi arkadaşımda sırf bu yüzden doğumda ölümden döndü.salak doktor doğurduktan sonra demiş çatın dar o yüzden zor doğurdun demiş.

niyetim sizi korkutmak diil canlar uyarmak.önemli şeyleri size söylemeyi boynumun borcu olarak görüyorum :)

derus

Aktif Üye
Tepki
123
evet güzelim burdalar onlar tv izliyor bende sizlerleyim işte.bu arada sağlık ocağında mı yaptırdın şeker yüklemesini canım.orda bebişe de bakıyorlar mı??

bende haplardan almaya çalışıyorum vitaminleri.artık napalım idare edicez di mi ama

ben drum da yaptırdım canım. sağlık ocağında yapıyorlar mı bilmiyorum bebişin kalp atışlarını dinletiyorlar ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar