2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
evet canım herşey eşlerimiz için..saol canım benim düşünmen yeter annem göndermişti var dolapta hiç bozulmuyor ne güzel canım istedikçe yiyorum çaya batırarak :hihi:

kızlar merak ettim de gümüş ne??

iyi akşamlar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir

hoşbuldum kızlar bugün arkadaşım dogum yaptı iki hafta falan erken geldi oglu mayıs sonuydu sözde

hoşgeldin selmacımmm nasılsın??arkadaşın için hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.darısı bize inşallah.

deryacım oğluşunu görmüşsün gözün aydın doktor neler söledi bakim minik erkek için? geçmişe baktım göremedim:uzgun:

özgecim sana özelden mesaj attım görmedin sanırım.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
iyi akşamalr cümleten :)))

meryeme üzüldüm.allah şifalar versin babaannesine.ama keşke ona söylemeselerdi.kız çok üzülmüştür şimdi.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

hoşgeldin selmacımmm nasılsın??arkadaşın için hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.darısı bize inşallah.

deryacım oğluşunu görmüşsün gözün aydın doktor neler söledi bakim minik erkek için? geçmişe baktım göremedim:uzgun:

canım gümüş takıları ile meşhurda onu diyorduk.mesaj gönderdim gelmedimi tekrar yazayım gelmediyse

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316

derus

Aktif Üye
Tepki
123

sağol canım herşey yolundaydı şükür 745 gr olmuş oğluşum haftasına göre iyi dedi toplamda 3 kilo almışım iyi dedi 38.haftada rahat muayane etmesine izin verirsem normal yapacakmış yoksa uğraştırmayacakmış beni şeker yüklemesini de yaptırdım sonuçlarım yarın belli olacak.bu arada eşine de çok geçmiş olsun canım nasıl durumu?

derus

Aktif Üye
Tepki
123
hoşbulduk tatlişkolarım..Deryacım pek giremedim bu aralar biraz işlerim vardı evde o yüzden giremiyorum.Bİ de hava güzelleşti işleri bitirince yürüyüşe gidiyorum ondan karşılaşamadık. Ne var ne yok keyifler iyidir insallah..

en iyisini yapıyorsun.bende iyiyim canım oğluşumu gördüm keyifliyim o yüzden :sirin::sirin:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
iyi akşamlar hoşgeldiniz
hoşbulduk canım :)
evet canım yaa :uzgun::uzgun: ama illaki duyardı ailesi ile yakın evleri

evet duymaması mümkün dilmiiş.bi de allah korusun ölüm var kalım var.allah sabırlık versin.çok zor ya bi yakının böyle rahatsızlanması.hemde ağır bişey yani kalp.

ee ne var ne yook .gerçi ben sürekli takipteyim yazmasam da :)

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
hoşbulduk canım :)

evet duymaması mümkün dilmiiş.bi de allah korusun ölüm var kalım var.allah sabırlık versin.çok zor ya bi yakının böyle rahatsızlanması.hemde ağır bişey yani kalp.

ee ne var ne yook .gerçi ben sürekli takipteyim yazmasam da :)

ne olsun canım yaa tv de nihat burda siz daha ne isterim allahtan :hihi::hihi::hihi:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
canım gümüş takıları ile meşhurda onu diyorduk.mesaj gönderdim gelmedimi tekrar yazayım gelmediyse

canım benim gözüm dönmüş valla yicek bişey sandım.dolaba koyuyorum hemde bozulmuyor istediğimde yiyorum yazıyordu demekki ben biyerleri yanlış okumuşum.mesajda gelmemiş olmadı tekrar bakayım.

sağol canım herşey yolundaydı şükür 745 gr olmuş oğluşum haftasına göre iyi dedi toplamda 3 kilo almışım iyi dedi 38.haftada rahat muayane etmesine izin verirsem normal yapacakmış yoksa uğraştırmayacakmış beni şeker yüklemesini de yaptırdım sonuçlarım yarın belli olacak.bu arada eşine de çok geçmiş olsun canım nasıl durumu?

oyyy maşallah kuzuşa kocaman olmuş.ay şunun aldığı kiloya bak o da kilo mu-rgulu.şeker yüklemesini bende yaptırcam yarın inşallah temiz çıkar tüm kızların.sağol canım çok şükür iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar