bu arada meryemden hbr var mı canım
mesaj attım ama daha cevap yazmadı :uzgun::uzgun:
bu arada meryemden hbr var mı canım
selaammmlllaaarrrr
neden gelemiyorsun canımmm(
selam emine ayrıntılıya girmişsin herşey yolundaymış gözünaydın
cuma günü okuldan çıkıp 13.30 feribotuna binsem gelsem eminönüne gelmem üç buçuk dördü bulur. bi de bu hafta ist.dayım haftaya bursa'dayım 10 haziranda yine istanbuldayım eşim kovacak evden biraz daha gezersem :zonk:
cuma günü okuldan çıkıp 13.30 feribotuna binsem gelsem eminönüne gelmem üç buçuk dördü bulur. bi de bu hafta ist.dayım haftaya bursa'dayım 10 haziranda yine istanbuldayım eşim kovacak evden biraz daha gezersem :zonk:
sağol cnm çok şükür her şey yolundaymış sende ne var ne yok
oğğ kızlar buluşuyormuşsunuz ama ben yokum:uzgun::uzgun:
kızlar bi on dk müsade bana ezan çoktan okundu ben takıldım kaldım bi namaz kılıp geleyim
istanbuldaki arkadaşlarla öyle bir plan var canım inşallah keşke herkes olsa hepimiz aynı şehirde olsak :uzgun::uzgun: ne kadar güzel olurdu yaaa
özgecim oğluşum için yaptığın yorum için tşk ederim darısı senin başına inş.
keşke canım bakalım eşim haziranda 20 gün izne çıkacak ilk on günü beypazarındayız ailesinde:sinifsinif:3-4 gün de istanbula gidelim diyor açıkcası ben çok küçükken gitmiştim hatırlamıyorum bile.
amin canım :ask::ask::ask::ask:
ankara nasıldı bugün istanbul yanıyordu bugün yaa
uzun zamandan sonra açıktı hava baya sıcaktı drdan sonra kızılayda takıldık eşimle kimliğe girdim bebk bölümü indirime girmiş ciciler aldım oğluşuma sen de bak kimliğe
beypazarı güzelmiş ben gitmedimde gümüşü ile ünlüymüş birde kurusu var pek severim :dill::dill::dill::dill::dill: 15 gün çok yahu istanbula gelin
küçük şirin bir yer canım kurusundan istersen gönderebilirim sana. benim pek aram yok.gümüşleri çok güzel gerçekten. beypazarının köyünde oturuyor ailesi kupkuru bir köy ortam pek açmıyor ama eşimin hatırı için mecburen katlanacağım 10 gün su gibi geçer inş.
tarih değişirse ve uyarsa çok isterim. kovmasın di mi ya bebek doğunca zaten çıkamıcam bi yere hem bebek küçük hem de kış mevsimigelsen iyi olurdu ama yetişemessen yapacak bişey yok tabi :uzgun::uzgun: belki tarih değişir canım :uzgun::uzgun: eşin bulmuş fıstık gibi kızı kovarmı hiç
aa evet okumuştum ya kusura bakma söyleyince hatırladımbende bugün gördüm oğluşumu herşey yolunda idi çok şükür hareketleydi bebişim yüklememi de yaptırdım yarın sonucu belli olacak umarım iyi çıkar
allah kabul etsin canım bende kılayım birazdan
burda yokki :uzgun: varsada hiç görmedim ama ankaraya gittiğimde bakarım.haziran ortası gibi gitmek istiyorum özledim ankaramı ailemi :uzgun::uzgun: eklesene cicileri görelim