2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derus

Aktif Üye
Tepki
123
cuma günü okuldan çıkıp 13.30 feribotuna binsem gelsem eminönüne gelmem üç buçuk dördü bulur. bi de bu hafta ist.dayım haftaya bursa'dayım 10 haziranda yine istanbuldayım eşim kovacak evden biraz daha gezersem :zonk:

oğğ kızlar buluşuyormuşsunuz ama ben yokum:uzgun::uzgun:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
kızlar bi on dk müsade bana ezan çoktan okundu ben takıldım kaldım bi namaz kılıp geleyim

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
cuma günü okuldan çıkıp 13.30 feribotuna binsem gelsem eminönüne gelmem üç buçuk dördü bulur. bi de bu hafta ist.dayım haftaya bursa'dayım 10 haziranda yine istanbuldayım eşim kovacak evden biraz daha gezersem :zonk:

gelsen iyi olurdu ama yetişemessen yapacak bişey yok tabi :uzgun::uzgun: belki tarih değişir canım :uzgun::uzgun: eşin bulmuş fıstık gibi kızı kovarmı hiç :hihi::hihi:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
özgecim oğluşum için yaptığın yorum için tşk ederim darısı senin başına inş.

derus

Aktif Üye
Tepki
123
istanbuldaki arkadaşlarla öyle bir plan var canım inşallah keşke herkes olsa hepimiz aynı şehirde olsak :uzgun::uzgun: ne kadar güzel olurdu yaaa

keşke canım bakalım eşim haziranda 20 gün izne çıkacak ilk on günü beypazarındayız ailesinde:sinifsinif:3-4 gün de istanbula gidelim diyor açıkcası ben çok küçükken gitmiştim hatırlamıyorum bile.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
keşke canım bakalım eşim haziranda 20 gün izne çıkacak ilk on günü beypazarındayız ailesinde:sinifsinif:3-4 gün de istanbula gidelim diyor açıkcası ben çok küçükken gitmiştim hatırlamıyorum bile.

beypazarı güzelmiş ben gitmedimde gümüşü ile ünlüymüş birde kurusu var pek severim :dill::dill::dill::dill::dill: 15 gün çok yahu istanbula gelin :panter::panter:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
uzun zamandan sonra açıktı hava baya sıcaktı drdan sonra kızılayda takıldık eşimle kimliğe girdim bebk bölümü indirime girmiş ciciler aldım oğluşuma sen de bak kimliğe

burda yokki :uzgun: varsada hiç görmedim ama ankaraya gittiğimde bakarım.haziran ortası gibi gitmek istiyorum özledim ankaramı ailemi :uzgun::uzgun: eklesene cicileri görelim

derus

Aktif Üye
Tepki
123
beypazarı güzelmiş ben gitmedimde gümüşü ile ünlüymüş birde kurusu var pek severim :dill::dill::dill::dill::dill: 15 gün çok yahu istanbula gelin :panter::panter:

küçük şirin bir yer canım kurusundan istersen gönderebilirim sana. benim pek aram yok.gümüşleri çok güzel gerçekten. beypazarının köyünde oturuyor ailesi kupkuru bir köy ortam pek açmıyor ama eşimin hatırı için mecburen katlanacağım 10 gün su gibi geçer inş.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
küçük şirin bir yer canım kurusundan istersen gönderebilirim sana. benim pek aram yok.gümüşleri çok güzel gerçekten. beypazarının köyünde oturuyor ailesi kupkuru bir köy ortam pek açmıyor ama eşimin hatırı için mecburen katlanacağım 10 gün su gibi geçer inş.

evet canım herşey eşlerimiz için..saol canım benim düşünmen yeter annem göndermişti var dolapta hiç bozulmuyor ne güzel canım istedikçe yiyorum çaya batırarak :hihi:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
gelsen iyi olurdu ama yetişemessen yapacak bişey yok tabi :uzgun::uzgun: belki tarih değişir canım :uzgun::uzgun: eşin bulmuş fıstık gibi kızı kovarmı hiç :hihi::hihi:
tarih değişirse ve uyarsa çok isterim. kovmasın di mi ya bebek doğunca zaten çıkamıcam bi yere hem bebek küçük hem de kış mevsimi
bende bugün gördüm oğluşumu herşey yolunda idi çok şükür hareketleydi bebişim yüklememi de yaptırdım yarın sonucu belli olacak umarım iyi çıkar
aa evet okumuştum ya kusura bakma söyleyince hatırladım
allah kabul etsin canım bende kılayım birazdan

amin canm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar