2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
sevallll ben seni görmüüomkiiiiii:dill::dill::dill::dill:

kızlarr meloşların elektirkler gitmiş herkese iyi akşamlar dior msj attı şimdii eee varoşlarda elektrik yokk tabiisiiiii:dill::dill:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
İyi akşamlar, inşallah yarın da kalabalı olur böyle. öptüm hepinizi tek tek.

iyi dinlenmeler canımmm bizde öpüyoruz seni

sevallll ben seni görmüüomkiiiiii:dill::dill::dill::dill:

kızlarr meloşların elektirkler gitmiş herkese iyi akşamlar dior msj attı şimdii eee varoşlarda elektrik yokk tabiisiiiii:dill::dill:

:1::1::1: melisim bu ara sen pek nadir girion kız ben 7\24 netteyim nerdeysem havalar güzelleşince gezmeye başladın sen

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
çok sıcak izmirrrr kızlar yaaaaaaaa.....napicez 3 ay biz??? dolaşmak ne demeek?? gezilmez sıcakta vallahiiiii

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
iyi dinlenmeler canımmm bizde öpüyoruz seni

:1::1::1: melisim bu ara sen pek nadir girion kız ben 7\24 netteyim nerdeysem havalar güzelleşince gezmeye başladın sen

yaa hem öle oldu hemde ev işi yaparken açarsam yapamıorumm takılıp kalıorum birdegelen giden çok olmaya başladı iyileştim yaa hastayken kapı çalınmadıı neyse saolsunlar

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
yaa hem öle oldu hemde ev işi yaparken açarsam yapamıorumm takılıp kalıorum birdegelen giden çok olmaya başladı iyileştim yaa hastayken kapı çalınmadıı neyse saolsunlar

kız melis ben göçtüm, senin kandan ne haber????? baktırdın mı hiç bu aralar cicim? ben 7,9la devam ediorummm... :(((

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kız melis ben göçtüm, senin kandan ne haber????? baktırdın mı hiç bu aralar cicim? ben 7,9la devam ediorummm... :(((
3 haziranda hemogram yazmış gülşen ama demir yazmamış ben demiere de baktırcam ama son baktırdığımda bu kanla nasıl doğurcaksın ya düşerse diye strese girdi dr ve ben nedensee algılayamıorum hala işin ciddiyetini
huuu huuuuu annişleeeer herkesin keyfi yerinde miii? Geçmişi okuyamadım..

benm çokkkkkk yerindeee bugün az görüştüm ya senle ondan galiba:zonk:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
3 haziranda hemogram yazmış gülşen ama demir yazmamış ben demiere de baktırcam ama son baktırdığımda bu kanla nasıl doğurcaksın ya düşerse diye strese girdi dr ve ben nedensee algılayamıorum hala işin ciddiyetini

6ya kadar yolu var dedi hematolog bana... 10unda gidicem bende gene... sezeryan olcaz zaten kesin biliosun di mi ? :))) ben hala bi ümit bekliorm normal olabilir mi diye ama...
bide doğum sırasında veriliomuş kan offff... hiç sewmem öle şeyleri ben serum kan falan....

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
3 haziranda buluşma var danaaa erkene aldır tahlilini.

:lala::lala::dill::dill:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
biliorum sana sölemiştim ya normali kesinlikle unut diye kan gerektiği için planlı düzgün bir sezeryan gerekior o yüzden bir hastaneye gidiorumki bizim tüm birikimizii silip süpürecek ama yasin sana ve bebeğe bişi olmasındansa bölesi olsun dior

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316

3 haziranda buluşma var danaaa erkene aldır tahlilini.
:lala::lala::dill::dill:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bilirim izmirin sıcağını pembem burası bile bunaltamaya başladı beni napcaz bilmiorumm elbiseyi anlatsana sennn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar