dünürüm burdayım bu araada hayırlı olsun canım güle güle kullansın kızımız beşiğini
diyorum ya gergin olunca bi tuhaflaştım tekrardan özür kızlar
İyi akşamlar, inşallah yarın da kalabalı olur böyle. öptüm hepinizi tek tek.
sevallll ben seni görmüüomkiiiiii:dill::dill::dill::dill:
kızlarr meloşların elektirkler gitmiş herkese iyi akşamlar dior msj attı şimdii eee varoşlarda elektrik yokk tabiisiiiii:dill::dill:
iyi dinlenmeler canımmm bizde öpüyoruz seni
:1::1::1: melisim bu ara sen pek nadir girion kız ben 7\24 netteyim nerdeysem havalar güzelleşince gezmeye başladın sen
yaa hem öle oldu hemde ev işi yaparken açarsam yapamıorumm takılıp kalıorum birdegelen giden çok olmaya başladı iyileştim yaa hastayken kapı çalınmadıı neyse saolsunlar
çok sıcak izmirrrr kızlar yaaaaaaaa.....napicez 3 ay biz??? dolaşmak ne demeek?? gezilmez sıcakta vallahiiiii
3 haziranda hemogram yazmış gülşen ama demir yazmamış ben demiere de baktırcam ama son baktırdığımda bu kanla nasıl doğurcaksın ya düşerse diye strese girdi dr ve ben nedensee algılayamıorum hala işin ciddiyetinikız melis ben göçtüm, senin kandan ne haber????? baktırdın mı hiç bu aralar cicim? ben 7,9la devam ediorummm...((
huuu huuuuu annişleeeer herkesin keyfi yerinde miii? Geçmişi okuyamadım..
3 haziranda hemogram yazmış gülşen ama demir yazmamış ben demiere de baktırcam ama son baktırdığımda bu kanla nasıl doğurcaksın ya düşerse diye strese girdi dr ve ben nedensee algılayamıorum hala işin ciddiyetini
benm çokkkkkk yerindeee bugün az görüştüm ya senle ondan galiba:zonk:
handeyle sen sıcakalrdan şikayet ederseniz kulakalrınızı çekicem ha sen izmirde o burda sıcaklar gelsin ne bu hava bunalım gibi demediniz yaa
huuu huuuuu annişleeeer herkesin keyfi yerinde miii? Geçmişi okuyamadım..
3 haziranda hemogram yazmış gülşen ama demir yazmamış ben demiere de baktırcam ama son baktırdığımda bu kanla nasıl doğurcaksın ya düşerse diye strese girdi dr ve ben nedensee algılayamıorum hala işin ciddiyetini
3 haziranda buluşma var danaaa erkene aldır tahlilini.
3 haziranda buluşma var danaaa erkene aldır tahlilini.
:dill::dill: