gözü aydın nasıl iyiler mi peki
maşallah ikiside çok iyi spinal olmuş sezeryan çok keyifliydi diyor
gözü aydın nasıl iyiler mi peki
ya gülücüklerim çıkmadı
evde tek başıma takılıyodum bi dahaki sefere eşime çektiricem daha net olurhastanedeykenmi canım yoksa evdemi
maşallah şuan benimki de kıpır kıpır sanki içimde bi şey yüzüyor gibi çok tuhaf yaa
maşallah ikiside çok iyi spinal olmuş sezeryan çok keyifliydi diyor
kuzulaarrr iyi akşammmlaaaaarrr -ciko
evet canım herşey eşlerimiz için..saol canım benim düşünmen yeter annem göndermişti var dolapta hiç bozulmuyor ne güzel canım istedikçe yiyorum çaya batırarak
iyi akşamlar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
hoşbuldum kızlar bugün arkadaşım dogum yaptı iki hafta falan erken geldi oglu mayıs sonuydu sözde
kızlar merak ettim de gümüş ne??
hoşgeldin selmacımmm nasılsın??arkadaşın için hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.darısı bize inşallah.
deryacım oğluşunu görmüşsün gözün aydın doktor neler söledi bakim minik erkek için? geçmişe baktım göremedim:uzgun:
özgecim sana özelden mesaj attım görmedin sanırım.
iyi akşamalr cümleten))
meryeme üzüldüm.allah şifalar versin babaannesine.ama keşke ona söylemeselerdi.kız çok üzülmüştür şimdi.
iyi akşamalr cümleten))
meryeme üzüldüm.allah şifalar versin babaannesine.ama keşke ona söylemeselerdi.kız çok üzülmüştür şimdi.
hoşgeldiniz damla ve orkan ikilisi :dill::dill::dill:
hoşgeldin canım karşılaşamadık bu aralar nasılsın?
kızlar merak ettim de gümüş ne??
hoşgeldin selmacımmm nasılsın??arkadaşın için hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.darısı bize inşallah.
deryacım oğluşunu görmüşsün gözün aydın doktor neler söledi bakim minik erkek için? geçmişe baktım göremedim:uzgun:
özgecim sana özelden mesaj attım görmedin sanırım.
hoşbulduk tatlişkolarım..Deryacım pek giremedim bu aralar biraz işlerim vardı evde o yüzden giremiyorum.Bİ de hava güzelleşti işleri bitirince yürüyüşe gidiyorum ondan karşılaşamadık. Ne var ne yok keyifler iyidir insallah..
en iyisini yapıyorsun.bende iyiyim canım oğluşumu gördüm keyifliyim o yüzden :sirin::sirin:
hoşbulduk canımiyi akşamlar hoşgeldiniz
evet canım yaa :uzgun::uzgun: ama illaki duyardı ailesi ile yakın evleri
spinal ne ki selma
hoşbulduk canım
evet duymaması mümkün dilmiiş.bi de allah korusun ölüm var kalım var.allah sabırlık versin.çok zor ya bi yakının böyle rahatsızlanması.hemde ağır bişey yani kalp.
ee ne var ne yook .gerçi ben sürekli takipteyim yazmasam da
canım gümüş takıları ile meşhurda onu diyorduk.mesaj gönderdim gelmedimi tekrar yazayım gelmediyse
sağol canım herşey yolundaydı şükür 745 gr olmuş oğluşum haftasına göre iyi dedi toplamda 3 kilo almışım iyi dedi 38.haftada rahat muayane etmesine izin verirsem normal yapacakmış yoksa uğraştırmayacakmış beni şeker yüklemesini de yaptırdım sonuçlarım yarın belli olacak.bu arada eşine de çok geçmiş olsun canım nasıl durumu?