2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
haa kızlar aklıma ne geldi bugün dedim kızlara hatırlatayım akıllarında olsun....

normal doğumu düşünen hamişler sözüm size; doktorunuza sorun çatı muayenesi yapıyomusunuz diye.bi hatırlatın derim.çünkü çok önemli.çatı dar olursa zor doğum olur allah korusun.o yüzden onu yaptırın derim.benim kızkardeşim çatısı dar olduğu için doktoru sezaryen yaptı.bi arkadaşımda sırf bu yüzden doğumda ölümden döndü.salak doktor doğurduktan sonra demiş çatın dar o yüzden zor doğurdun demiş.

niyetim sizi korkutmak diil canlar uyarmak.önemli şeyleri size söylemeyi boynumun borcu olarak görüyorum :)

allah razı olsun canım yaa :acep::acep::acep:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
iyiym canımm sürekli bişeyler yiyesim var:zonk: nolcak böle bilmemmm:acep:
sen aldın mı kilo dahaa?

kızlar bu arada neden hiç cici eklemiyosunuz ammaa:uzgun:
1 kilo aldım canım toplamda..ben eklediğimden başka hiç cici almadım daha:uzgun::uzgun:
:hihi: sordumda sorarken bile komik geldi :hihi: güldü o da. eşimle bizi benzetiyor zaten.ikinizin karışımı dedi. keşke kızın olsaydı erkekleri pek sevmiyorum dedi gayet açıksözlüdür kendileri:hihi:

baya açık sözlüymüş :hihi::hihi::hihi:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ben drum da yaptırdım canım. sağlık ocağında yapıyorlar mı bilmiyorum bebişin kalp atışlarını dinletiyorlar ama

anladım canımcım.sağlık ocağında yapıyorlar bana kendileri söylemişlerdi zaten.doktorun pek umru değil.bende kendi başımın çarelerine bakıyorum:2:

sapıklık yapayımmı sana :dislek::dislek::dislek::dislek:

amin canımm..nasılsın inciii

özgecim aldım mesajını canımm sağolasın.2 tane birden gelmiş hemide mersi canım.

neslicim ne edion canım.bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor gerçi ben sezeryan düşünüyorum ama gene de ne olur ne olmaz bileyim bari.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
anladım canımcım.sağlık ocağında yapıyorlar bana kendileri söylemişlerdi zaten.doktorun pek umru değil.bende kendi başımın çarelerine bakıyorum:2:

özgecim aldım mesajını canımm sağolasın.2 tane birden gelmiş hemide mersi canım.

neslicim ne edion canım.bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor gerçi ben sezeryan düşünüyorum ama gene de ne olur ne olmaz bileyim bari.

valla sevalcim son ay sanırım.bi doktorunuza sorun derim.

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
ne güzel damlacım ya herşeyi hallettin valla...

çok şükür canım yaa. Şimdi diyorum çok akıllı hareket yaptım..Bak havalar ısındı ben bundan sonra kolay kolay çıkıpta dolaşamam alışveriş merkezlerinde. Çok çabuk yoruluyorum. Odası da bitince kafam rahat olucak artık..Darısı sizlerin başına inşallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar