ne olsun canım yaa tv de nihat burda siz daha ne isterim allahtan
ıyy yapma özgem yaa bebekin ona benziycek valla izleme fazla.hihihi
ne olsun canım yaa tv de nihat burda siz daha ne isterim allahtan
canım benim gözüm dönmüş valla yicek bişey sandım.dolaba koyuyorum hemde bozulmuyor istediğimde yiyorum yazıyordu demekki ben biyerleri yanlış okumuşum.mesajda gelmemiş olmadı tekrar bakayım.
oyyy maşallah kuzuşa kocaman olmuş.ay şunun aldığı kiloya bak o da kilo mu-rgulu.şeker yüklemesini bende yaptırcam yarın inşallah temiz çıkar tüm kızların.sağol canım çok şükür iyi.
ıyy yapma özgem yaa bebekin ona benziycek valla izleme fazla.hihihi
belden aşagısını uyuşturuyorlar hiç hissetmiyorsun ve ame.anında uyanıksın
ben hemoroid ame.olmuştum öyle iyi oluyor
en iyisini yapıyorsun.bende iyiyim canım oğluşumu gördüm keyifliyim o yüzden :sirin::sirin:
derya ya resim yokmuu eklesene görelim yakışıklıyı
yaa uyuz oluyorum alıntılar çıkmıyo bu sitede de off yaa...:böö:
Deryacım maşallah yaa koca adam olmuşşş ne yiyonuz kızım bu cücükler kocaman oluyo böyle :sila:
var canım ama görüntüsü pek net değil zaten ben hiç benzetemiyorum bu ultrason fotoğraflarını:uzgun: makinem yok ama telefonumla çekip koymaya çalışayım
valla canım açıkcası ben çok da iyi yemiyorum ya. elevit, mag. omega ferro kullanıyorum süt hiç içemiyorum yoğurdu ve peyniri de az tüketiyorum sebze desen o da çok az :acep:
canım benim gözüm dönmüş valla yicek bişey sandım.dolaba koyuyorum hemde bozulmuyor istediğimde yiyorum yazıyordu demekki ben biyerleri yanlış okumuşum.mesajda gelmemiş olmadı tekrar bakayım.
oyyy maşallah kuzuşa kocaman olmuş.ay şunun aldığı kiloya bak o da kilo mu-rgulu.şeker yüklemesini bende yaptırcam yarın inşallah temiz çıkar tüm kızların.sağol canım çok şükür iyi.
valla canım açıkcası ben çok da iyi yemiyorum ya. elevit, mag. omega ferro kullanıyorum süt hiç içemiyorum yoğurdu ve peyniri de az tüketiyorum sebze desen o da çok az :acep:
sanırsam galiba evetben epidural diye duymuştum aynı şey heralde ikisi
inş.canım hepimzinki güzel çıkar.kayınvalidenlerde geldi mi?
bende süt içemiyorum çoğu vitamini ilaçlardan alıyorum :acep::acep:
sevaalll tekrar attım mesaj geldimi
evet güzelim burdalar onlar tv izliyor bende sizlerleyim işte.bu arada sağlık ocağında mı yaptırdın şeker yüklemesini canım.orda bebişe de bakıyorlar mı??
bende haplardan almaya çalışıyorum vitaminleri.artık napalım idare edicez di mi ama
sapıklık yapayımmı sanaben de istiyorum mesajj :dill:
çok üzüldüm meryemin babaannesine Allah şifa versin inşallah..