2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unutmuşummmmmm ya bişi dicem şeker yükleme 3 haziran demiş birde 3 haziran sabahın körünede randevuu vermiş ee sonuçlar yetişmezz ben diorum ki 28 mayıstaa ebru gitcek şeker yüklemeye onunla gidim yaptırayım çok erken olmaz herhalde dimi 1 haziran gibide randevuya gidim olsun bitsinn sonuçlarda elimde olsun

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unutmuşummmmmm ya bişi dicem şeker yükleme 3 haziran demiş birde 3 haziran sabahın körünede randevuu vermiş ee sonuçlar yetişmezz ben diorum ki 28 mayıstaa ebru gitcek şeker yüklemeye onunla gidim yaptırayım çok erken olmaz herhalde dimi 1 haziran gibide randevuya gidim olsun bitsinn sonuçlarda elimde olsun

olmaz erken en geç 28. haftaya kadar yapiliomuş şeker zaten.... bende haziranın ilk haftası gidicem, gitmişken Arenide görücem... aynı gün hllederim işimi ben :)

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316

yok be canım niye erken olsun ebruyla gidersin işte daha iyi olur..

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ebruya bir sorimm onlar bazen çok kalabalık gidiorlar öle olmazsa onunla gidimm yarın ararım gerçi evde deil leventte yine o dimi neysee ceptenn eyediyim yarın akşam yasine sölimde boşa izin stresine girmesin kuzum

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlar meryemin babanesi kalp krizi geçirmiş dua istiyor.:uzgun::uzgun::uzgun:inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur :uzgun:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
çok sıcak izmirrrr kızlar yaaaaaaaa.....napicez 3 ay biz??? dolaşmak ne demeek?? gezilmez sıcakta vallahiiiii

yaz gelmedi dedik dedik şimdi sıcaklara dayanamıcaz diyoruz bizde acaba ne istiyoruz bende dayanamıyorum artık 2 gündür yaz havası var burda

yaa hem öle oldu hemde ev işi yaparken açarsam yapamıorumm takılıp kalıorum birdegelen giden çok olmaya başladı iyileştim yaa hastayken kapı çalınmadıı neyse saolsunlar

aman boşver melisim iyileşte gelen gidenin olsun.tabi kötü günde yanında olcak kişi bulmak zor malesef.ama buna da şükür.

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
deryacım okudum oğlunun haberlerini maşallah ona

sevalciğim canım bende agresifim bu aralar yahu kim ne yapsa dokunuyor bana :uzgun::uzgun::uzgun:

kızlar meryemin babanesi kalp krizi geçirmiş dua istiyor.:uzgun::uzgun::uzgun:inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur :uzgun:

özgecim duygusal dönem bitti asabi dönemimiz başladı.meryemin anneannesi için acil şifalar diliyorum canım

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
özgecim duygusal dönem bitti asabi dönemimiz başladı.meryemin anneannesi için acil şifalar diliyorum canım
evet canım valla öyle olduk bir anımız bir anımıza uymuyor
özgecim çok güzüldüm gerçekten:uzgun:durumu nasılmış haberin var mı.Allah acil şifa versin
canım durumundan haberim yok :uzgun::uzgun: birazdan tekrar mesaj atıcam
ben de çok duygusalım kızlar özellikle aileme ve yakın arkadaşlarımdan daha bi ilgi bekler oldum:uzgun:

ayy canım ben eşimi işe göndermek istemiyorum yalnızlık çok dokunuyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar