bilirim izmirin sıcağını pembem burası bile bunaltamaya başladı beni napcaz bilmiorumm elbiseyi anlatsana sennn
koltuklar yapişio kız!!!! yok buzdan bi kale istiom bennnn
bilirim izmirin sıcağını pembem burası bile bunaltamaya başladı beni napcaz bilmiorumm elbiseyi anlatsana sennn
o yetişir korkma sen hem dana benim yanii...lütfen ayıp oluyooo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unutmuşummmmmm ya bişi dicem şeker yükleme 3 haziran demiş birde 3 haziran sabahın körünede randevuu vermiş ee sonuçlar yetişmezz ben diorum ki 28 mayıstaa ebru gitcek şeker yüklemeye onunla gidim yaptırayım çok erken olmaz herhalde dimi 1 haziran gibide randevuya gidim olsun bitsinn sonuçlarda elimde olsun
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unutmuşummmmmm ya bişi dicem şeker yükleme 3 haziran demiş birde 3 haziran sabahın körünede randevuu vermiş ee sonuçlar yetişmezz ben diorum ki 28 mayıstaa ebru gitcek şeker yüklemeye onunla gidim yaptırayım çok erken olmaz herhalde dimi 1 haziran gibide randevuya gidim olsun bitsinn sonuçlarda elimde olsun
deryacım okudum oğlunun haberlerini maşallah onainş.incicim hepimiz sağlıkla ilerleriz
kızlar kusura bakmayın şekerlerim bu ara birazcık agresifim ondan böle tavşan dağa küstü dağın haberi yok misali yaptım.:uzgun:
çok sıcak izmirrrr kızlar yaaaaaaaa.....napicez 3 ay biz??? dolaşmak ne demeek?? gezilmez sıcakta vallahiiiii
yaa hem öle oldu hemde ev işi yaparken açarsam yapamıorumm takılıp kalıorum birdegelen giden çok olmaya başladı iyileştim yaa hastayken kapı çalınmadıı neyse saolsunlar
deryacım okudum oğlunun haberlerini maşallah ona
sevalciğim canım bende agresifim bu aralar yahu kim ne yapsa dokunuyor bana :uzgun::uzgun::uzgun:
kızlar meryemin babanesi kalp krizi geçirmiş dua istiyor.:uzgun::uzgun::uzgun:inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur :uzgun:
kızlar meryemin babanesi kalp krizi geçirmiş dua istiyor.:uzgun::uzgun::uzgun:inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur :uzgun:
özgecim duygusal dönem bitti asabi dönemimiz başladı.meryemin anneannesi için acil şifalar diliyorum canım
evet canım valla öyle olduk bir anımız bir anımıza uymuyorözgecim duygusal dönem bitti asabi dönemimiz başladı.meryemin anneannesi için acil şifalar diliyorum canım
canım durumundan haberim yok :uzgun::uzgun: birazdan tekrar mesaj atıcamözgecim çok güzüldüm gerçekten:uzgun:durumu nasılmış haberin var mı.Allah acil şifa versin
ben de çok duygusalım kızlar özellikle aileme ve yakın arkadaşlarımdan daha bi ilgi bekler oldum:uzgun:
selaammmlllaaarrrr
eminemmm hoşgeldin aldım oğluşunun haberlerini ordan yazdım burdanda yazayım maşallah size
sağol canım
bu arada 3 haziran olmuş buluşma tarihi ben gelemem büyük ihtimalleneyse bol bol fotoğraf çekersiniz