- #8.481
maşallahh isimsizimee annesini üzemeen bugünlere getirdi doğsun sağlıkla yine üzmeden bir hayat yaşatsın inşallahhhhh
amin amin melisimmm hepimizinkiler sağlıkla doğsun inşallah
maşallahh isimsizimee annesini üzemeen bugünlere getirdi doğsun sağlıkla yine üzmeden bir hayat yaşatsın inşallahhhhh
A sormadan duramam, söyle bakem nasıl gördün sen beni. Özge de görmüştü rüyasında beni bir süre önce. bana bi haller olucak da içinize mi doguyo aceba yaaaaa.ceeess ben de seni akşam rüyamda gördümmm
nasıl hiç sorma amays: sölemem.. çünkü benim rüyalar hiç tutmuyo ki 4 kez erkek bebeğim olduğunu görmüştümm
günaydın kızlar...
bizde dün tam gaz bebek alışverişindeydik..ama odayı hala sipariş veremedik kararsızlıktan..
bu arada izmirli anneler hellobaby de lansinoh ürünleri çok uygundu..lansinoh 24lü göğüs pedi 3.75 tl, 50 ml lik göğüs ucu kremi ise 20 tl ydi.aventin 40lı göğüs pedi 30 liradan 10 liraya düşmüş..hatta ben inanamadım e bebek e uğradık bide orda hala 30 tl ydi..mother carede pek bişey bulamadık bizde bu haftasonu...
Gülayım mervecik çok tatlı maşallah ona yerim ben onu yavvvvvvvvvvv
az kaldı canım az kaldı, az daha sabredin nolur. güzel günlerini düşün. senin koca bi yaz tatlin var onu düşün, biz napalım kuzum, 1 hafta alabilirsek şükretçezbunalıma da girme, bunalıma gircegine topike giiir.
evet ya iyi ki burası vaaaaaaaaaar. terapi merkezi mubarek.aylardır hava kotu.. esnafıyla anlasamiyomkafalari yoz bi memleket burası.. topik olmasa zaten neetcem bilmiyom.. kitap bile okumuyom sizi okuyorum diye
patik ormeye basladim dun.. bi sitede nasil ormen gerektiginide soluyodu..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tekini dun aksam bitirim. otekinide bitirim size gosterimbuarada bizim tospaganinda kıyafet harici eksigi kalmadi. bugun gelecekler. cekip koyacam size
![]()
buarada hepiniz cok tatlısınız yaaa... iiyiki varsiniz kelimesini hergun soyluyorum simdide solim :
A sormadan duramam, söyle bakem nasıl gördün sen beni. Özge de görmüştü rüyasında beni bir süre önce. bana bi haller olucak da içinize mi doguyo aceba yaaaaa.
hello baby iyi ki var valla Adacim ya, hep kamanyalarıyla hem de herseyin tek mağazada bulunabiliyor olmasıyla çok sevdigim bi mağaza. nerdeyse herhafta gidip bişiler alıyoruz. mobilya icin de oraya mu baktın?
günaydın canımmmmm... biz varız bizle azıcık idare etsen, ailenin yerinintutamayız ama, azıcık moral oluruz belkiys:
olmazmisiniz yaaa.. buarada kızın cok tatlı yaaaaaaaaaaa.. bende 20. haftalardayım cok merak ediyorum kime benziyo.. allah acilarini gostermesinnn.. sag salim alıverelim kucaklarimizaaa garii..
günaydın canımmmmm... biz varız bizle azıcık idare etsen, ailenin yerinintutamayız ama, azıcık moral oluruz belkiys:
sağol canım, dün akşam çok oynadı varya, hoppidi hoppidi çok komik olucak bu kız :lululu:
evet canım iyiki var gerçekten..karşıyakadaki e bebekle kıyaslayınca ürünler çok ucuz cidden..mobilyaya oraya baktım çok güzel takımlar var ama kararsız kaldım dediğin gibi her hafta ordayız nasılsa diye biraz daha bekliyelim dedim
kızlar bende 19 mayıs tatilya o zaman düşünüyorum dışarı çıkmayı bakalım biraz bişiyler alıyım birde cumartesi kontrolüm var o zaman bakıncam biraz işte bu arada şaka maka son üç aya doğru yaklaşıyoruz
iki akşamdır mide yanması var bende kızlar ne sinir bozucu bişey o yaa cayır cayır yanıyo valla hep böle mi olcak artık:acep:
bebeğeemm benki çiçeğin ç sini evime sokmayan nefret eden biri olarak takıma bayıldım anlatmak istediğinide anladım buarada bence gayet şık ve havalı en güzelide bu bence
pelinnnn dün kulaklarını çınlattım ben sadece gardrop alıcam diye modokoya bakim dedim kukla mobilyaya girdim bir baktım çataaa senin takım sen satın aldınmı o takımı ben o mobilyayı tasarım diye biliordum uluorta bu tasarım bir mobilya deilmi ben başka biryerde gördüm dedim adamlar bu bizim üretimimiz dediler hımm dedim geçtim adamlar bidaha yüzüme bakmadılar ah
ooof of bu kızlar nereye gidiyo böle ya bütün gün 2 sayfa olmadı yazılanlar[/QUOTE
evet canım ya burda duraklama dönemini yaşamaya başladık bende netten bebek için bişeler bakıyorum işte.senin kızın cicilerini koymamışsın canım cici topiğine hayde koyda bizde görelim
bugn koyayım bi ara canım becerebilirsem
belki de karsilasiyotuz surekli ama ise bak ki birbirimizi tanimamiza ragmen tanimiyoruz aslinda
evet, ben 7inci ayima girdim coktan misalson trimesterdayıııım.
belki de karsilasiyotuz surekli ama ise bak ki birbirimizi tanimamiza ragmen tanimiyoruz aslinda
evet, ben 7inci ayima girdim coktan misalson trimesterdayıııım.
A sormadan duramam, söyle bakem nasıl gördün sen beni. Özge de görmüştü rüyasında beni bir süre önce. bana bi haller olucak da içinize mi doguyo aceba yaaaaa.
olabilir valla her hafta müdavimiyiz mağazanın kesin denk geliyoruzdur
aslında bi izmirli anneler buluşması düzenlemek lazım fırsat bulupta..sonrada bebişlerle geliriz biraraya ne güzel olur..
canımmm seni görmedik ya gizem uyandırıyosun biz de ondan heralde seni görüyoruzz![]()
cııkk sölemicemm çok saçmaydıı
yok yok canım, malzeme olarak cam kullanılmıyo. pleksiglas diye bi ürün var, deprem olursa ya da cocuk dolap kapagına carpinca falan kirilmiyo. onu demek istemistim. perdelileri ben de severdim ama benim aldigim takimda perde hos durmamisti ben de dolu kapak sectim.
Tül perdee halıı bu işlerr çok zevkli yaaabu arada biz de perde işimizi hallettik hafta sonu. çok tatlı bi mavi tonunda fon ve beyaz tül üerine, mavi beyaz krem rengi puantiyeli tül perde. 200 tl tuttu. baya uygundu bence fiyatı. perşembe takılınca fotosunu koyucam .