2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
iyi kız tatlım bütün gece kıpır kıpırdı içerde oynadı durdu anasına mı çekcek ne bende pek uyuyan bi insan değilim maşallah uyku falan yok bu kızda da ya şimdi uyuyo herhalde siz nasılsınız oğlumuz nasıl eşin nasıl oldu ne zaman çıkacak eve

burda hava kapalı yaa yaz gelmedi bi türlü

maşallah kızımıza ay yerim ben onu-ciko oğluma bilem bırakmam.eşim iyi ailesi burda olunca daha da iyi.beni unuttu bile:uzgun: evde şuanda.burda yaz havasıydı valla ama evde pinekleyerek geçti gün.evi topla temizle derken akşam oldu:zonk:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Selam kizlar,
Hos kimse yok bende 2 gundur evde degildim giremedim umarim herkesler iyidir.
Persembe doktora gittik oglusum 502 gr. Olmus. Kipir kipirdi.burnu kucucuk ayni babasina benziyo hokka burunlum benim.
Iki hafta sonra hem seker yuklemesi hemde tetenos asisi icin tekrar gidicem.
Opuyorum sizi gorusuruzzzzz....

gözünüz aydın Pelincim maşallah oğluşa

İyi akşamlar kızlaaaarr..Hava bugün süperdi bizde güneşlendik oğluşumla bu arada bizim sitedekiler sezonu açmış bugün millet havuza giriyodu İstanbulun havası ne garip ya 2 hafta önce kalorifer yanıyodu şimdi millet havuza giriyo :hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

İyi akşamlar kızlaaaarr..Hava bugün süperdi bizde güneşlendik oğluşumla bu arada bizim sitedekiler sezonu açmış bugün millet havuza giriyodu İstanbulun havası ne garip ya 2 hafta önce kalorifer yanıyodu şimdi millet havuza giriyo :hihi:

Damlacım meraba nasılsın?
Biz de bugun İzmr'in az dışında, URla diye bilinen semtine gittik(hani lu kaval yellerinin çekildigi yer) orda da herkes denize giriyodu. ama inanılmaz güzel bi hava vardı. sen naptın bugun evdemiydin?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Neyse yine kimse bişi yazmadı. benim çıkmam lazım arkadaşlarım, ne var ne yok diye bi giriyim demiştim zadece. umarım yarın görüşmek nasip olur çoğunuzla.

HOŞÇAKALIN

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Alinti yapamadim.....
Hava cok guzeldi gercekten esimin adanadan bir arkadasi geldi bizde kaliyo 2 gundur bizde disardaydik. Fenalik gecirdim sicaktan.
Bizim havuzuda 19 eylulde aciyorlar. Ama pek oyle girilecek gibi degil ya soguk olur havuz isinmaz daha. Ama bahar geldi artik cok mutluyum......:huhuu:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58

Tesekkur ederim damlacimm:huhuu:
Buarada senin avatarindaki resim kendi gobusun muuuuuuuu?

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
maşallah kızımıza ay yerim ben onu-ciko oğluma bilem bırakmam.eşim iyi ailesi burda olunca daha da iyi.beni unuttu bile:uzgun: evde şuanda.burda yaz havasıydı valla ama evde pinekleyerek geçti gün.evi topla temizle derken akşam oldu:zonk:

kayınvaldengil de olunca evde döndün durdun tabi eşin de seni unutmamıştır anne babasından çekiniyodur benimki öyle yani anne baba yanında ilgilenmez :dill:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
günaydın hanımlar iyi haftalar hepinize. nasılsınız herkes iyimi haftasonu giremedim foruma. ben pek iyi değilim kaç gündür başım çok ağrıyor sağ tepeme bıçak saplıyolar sanki zonkluyo. minoset içtim akşam ama fayda etmedi. sizde de varmı baş ağrısı?

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
selam kızlar :zuzu:

nedir şu başağrısından çektiğim yaa.of hergün başağrısıyla uyanıyorum.sağ tarafım.hem ensen hem başım.hap içtim bitane artık.çok laç kullandım ya.özellikle mide ilacı.işallah cücüğüme bi zarar vermemiştir. :(

cnm bende de çok baş ağrısı var aynı senin gibi sağ tepem zonkluyo midem desen felaket hemen hemen hergün gaviskon rennie içiyorum yavrular allaha emanet inş. bişey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar