eşimin bir akrabası yani anlamıyorum istanbul içide yatılı kalınırmı ben başka yerde rahat edemiyorum millet nasıl rahat ediyor
yani ben kayınvalidemde bile yatamıyorum evime gideyim istiyorum millet bi tuhaf
eşimin bir akrabası yani anlamıyorum istanbul içide yatılı kalınırmı ben başka yerde rahat edemiyorum millet nasıl rahat ediyor
iyi kız tatlım bütün gece kıpır kıpırdı içerde oynadı durdu anasına mı çekcek ne bende pek uyuyan bi insan değilim maşallah uyku falan yok bu kızda da ya şimdi uyuyo herhalde siz nasılsınız oğlumuz nasıl eşin nasıl oldu ne zaman çıkacak eve
burda hava kapalı yaa yaz gelmedi bi türlü
Selam kizlar,
Hos kimse yok bende 2 gundur evde degildim giremedim umarim herkesler iyidir.
Persembe doktora gittik oglusum 502 gr. Olmus. Kipir kipirdi.burnu kucucuk ayni babasina benziyo hokka burunlum benim.
Iki hafta sonra hem seker yuklemesi hemde tetenos asisi icin tekrar gidicem.
Opuyorum sizi gorusuruzzzzz....
gözünüz aydın Pelincim maşallah oğluşa
İyi akşamlar kızlaaaarr..Hava bugün süperdi bizde güneşlendik oğluşumla bu arada bizim sitedekiler sezonu açmış bugün millet havuza giriyodu İstanbulun havası ne garip ya 2 hafta önce kalorifer yanıyodu şimdi millet havuza giriyo
gözünüz aydın Pelincim maşallah oğluşa
İyi akşamlar kızlaaaarr..Hava bugün süperdi bizde güneşlendik oğluşumla bu arada bizim sitedekiler sezonu açmış bugün millet havuza giriyodu İstanbulun havası ne garip ya 2 hafta önce kalorifer yanıyodu şimdi millet havuza giriyo
maşallah kızımıza ay yerim ben onu-ciko oğluma bilem bırakmam.eşim iyi ailesi burda olunca daha da iyi.beni unuttu bile:uzgun: evde şuanda.burda yaz havasıydı valla ama evde pinekleyerek geçti gün.evi topla temizle derken akşam oldu:zonk:
ooof of bu kızlar nereye gidiyo böle ya bütün gün 2 sayfa olmadı yazılanlar[/QUOTE
evet canım ya burda duraklama dönemini yaşamaya başladık bende netten bebek için bişeler bakıyorum işte.senin kızın cicilerini koymamışsın canım cici topiğine hayde koyda bizde görelim
Günaydın hanımlar
nasılsınız bakayım gene pazartesi oldu ya
bu hafta 19 mayıs tatili var kızlar.... yaşasınn kocişle temizlik yapicesss
selam kızlar :zuzu:
nedir şu başağrısından çektiğim yaa.of hergün başağrısıyla uyanıyorum.sağ tarafım.hem ensen hem başım.hap içtim bitane artık.çok laç kullandım ya.özellikle mide ilacı.işallah cücüğüme bi zarar vermemiştir.