2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
geçmiş olsun....hakikaten doktora niye gitmedin....
neden oldu eşin ameliyat... allah allah gidin bir kurşun doktürün...
çok geçmiş olsun canım...

eşim bozuk paraları biriktirmeye başladı... kızım için diyor....
umarım baya biriktirir.. :sila::sila:

şu bebeği içine koymuşlar ya... ona bayıldım... çok güzel... :sirin::sirin:

aynnen bende bayıldım çok güzel ya. oyuncaklar cidden eften püften değil eğitici. mothercare gidecek olanlar fiyatlarını soruverin ya bizim için

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
selam kızlar biz dün geceyi çok kötü atlattık önce mide yanması sonra ağrıması derken ishal.berbat bir geceydi.kocişte ameliyat oldu gidemedim onunla.gerçi kayınvaldemler gitcekmişti zaten.neyse ki şükür 2si de bitti.aman ha sakın strese girmeyin canınızı sıkmayın güzel annişler.resmen ölüyordum dün gecee:zonk:

çok geçmiş olsun canım ikinize de :hhhhhh:
eşin ne ameliyatı oldu ki?

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
Hamile kalabilecek miyim acaba?
Çok merak ediyorum.
Sizlerede çok özeniyorum.

selam.daha yaşın çok küçük işallah kalırsın umarım ciddi bi sorunun yoktur.unutma imtihan dünyasında yaşıyoruz.stres yapma kendine.rabbim herşeyin hayırlısını versin diye dua et canım.opanter:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
evet biraz erken olmuş ama heyecanlanıyo insan işte normaldir.bi de kız olunca o şeyleri görüpte almak olmuyo.genelde 7 aylıktan sonra almaya başlanır.ya allah korusun hani bişey felan olur diye.çünkü her an başımıza ne geleceğini bilmediğimiz için.hatta büyükler derki beşik için çocuk kucaktayken beşiği alın derler.nolur nolmaz sonradan insan üzülmesin felan diye öyle erken almayın derler yani...bizde 1.hamilelikte gidip beşiği beğenmiştik ama eve getirmemiştik zaten parkyatak.doğurduğum gün ben hastanedeyken eşim getirtmiş ve kurmuştu. yani insan herşeyi düşünmeli iyiyi de kötüyü de dimi.allahım hiç kimseyi böyl bişeyle sınamasın tabi :sinifsinif:

Allah korusun
ben de düşünüyorum böle bazen ama çoğu zaman da olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.. bunun garantisi yok tabi ki ama işte 7-8-9 aylıkken de hiç bi garantisi yok..hatta doğduktan sonra da.. Allahım yavrularımızı korusun

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
:panter::panter:
yok özgem pek hesaplı olmadıı:zonk::zonk: ama bayıldımm ben takımaa o yüzden kıydık paraya biraz:acep::acep: uyku seti dışında diğerleri de uzun bi zaman idare eder diye düşündümm
evet evet kesinlikle beyaz düşünüyorum ben de canımm:1::1::1:
Herzaman doğurmuyoruz nede olsa içinde kalamsın canım hiçbirşey
selam kızlar biz dün geceyi çok kötü atlattık önce mide yanması sonra ağrıması derken ishal.berbat bir geceydi.kocişte ameliyat oldu gidemedim onunla.gerçi kayınvaldemler gitcekmişti zaten.neyse ki şükür 2si de bitti.aman ha sakın strese girmeyin canınızı sıkmayın güzel annişler.resmen ölüyordum dün gecee:zonk:
geçmiş olsun canımm yaa hem sana hem eşine
Hamile kalabilecek miyim acaba?
Çok merak ediyorum.

inşallah kalırsın canım bir sorunmu var acaba :acep:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
tobe:Hamile kalabilecek miyim acaba?
Çok merak ediyorum.
esila4: inşallah kalırsın canım bir sorunmu var acaba
tobe: denemedik ki daha korkuyorum işte. Kızlığımda adet sorunlarım vardı. Doğum kontrol hapı kullanmıştım. Doktor biraz gözümü korkuttu %40 hamile kalmama rizkin olur falan demişti.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
tobe:Hamile kalabilecek miyim acaba?
Çok merak ediyorum.
esila4: inşallah kalırsın canım bir sorunmu var acaba
tobe: denemedik ki daha korkuyorum işte. Kızlığımda adet sorunlarım vardı. Doğum kontrol hapı kullanmıştım. Doktor biraz gözümü korkuttu %40 hamile kalmama rizkin olur falan demişti.

yok canım ya bende doğum kontrol hapıyla korundum bıraktım iki ay korunduk tamamen bıraktığımız ay oldu bebiş

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
çarşıdan geldik biz bi sürü şey aldık bebişime artık beşigi var 5 li seti de alındı bi tane daha hastane çıkışı kadife battaniye kundak hepsini aldılar babaannesigil sağolsunlar:hihi:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

çok geçmiş olsun cicim sana da eşine de sıkıntı stres iyi gelmez bize

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
çarşıdan geldik biz bi sürü şey aldık bebişime artık beşigi var 5 li seti de alındı bi tane daha hastane çıkışı kadife battaniye kundak hepsini aldılar babaannesigil sağolsunlar:hihi:

Güle güle kullansın bebiş:sila:
Bu arada maaşallah kilosuna da,neler yapıyorsun bize de tüyolar verirsin artık

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Güle güle kullansın bebiş:sila:
Bu arada maaşallah kilosuna da,neler yapıyorsun bize de tüyolar verirsin artık

sağolasın canım ya bende bilmiyorum yedigim şeylerin aslında bana kilo yapması lazım ama kızıma yaramış yediğim ekmekleri bi görsen sen bebege kilo yapsın diye özellikle bişey yemiyorum da anlamadım yani bende

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
sağolasın canım ya bende bilmiyorum yedigim şeylerin aslında bana kilo yapması lazım ama kızıma yaramış yediğim ekmekleri bi görsen sen bebege kilo yapsın diye özellikle bişey yemiyorum da anlamadım yani bende

Ayy yerim ben onun o kilo alan yerlerini yaa,ne şekerdir şimdi kimbilir:panter::panter:
Bakalım bizim sıpacık ne alemde,az kaldı pazartesine:zuzu:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
kızlar kardeşim kesin hamiş doktordan geldiler minicik kesesi görünmüş yiğenimin, ama kardeşimdede idrar yolu iltahabı çıkmış benşm gibi antibiyotik vermiş doktor. 12 ocak doğum tarihi gözüküyor çok mutluyuz çok

ay maşallah Mehtap yaa ne güzel ikiniz arka arkaya beraber büyütüceksiniz kardeşinle..bi de keseyi görmüşler falan yazınca bizim ilk günler geldi aklıma ne çabuk geçti yaa şaka gibi..Keseyi gördük kalp atışını duyduk derken nerelere geldik..İnsallah rahat bi hamilelik geçirir kardeşin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar