2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
düşünceli dünürüm benimmm bende yarın çıkıcam inşallah bakarım.yurtdışından getiriceklermiş odası için aldıklarını uyguna geldimi canım birde çocuk odasını nasıl düşünüyorsun beyaz çok güzel olur aldıkalrınla

:panter::panter:
yok özgem pek hesaplı olmadıı:zonk::zonk: ama bayıldımm ben takımaa o yüzden kıydık paraya biraz:acep::acep: uyku seti dışında diğerleri de uzun bi zaman idare eder diye düşündümm
evet evet kesinlikle beyaz düşünüyorum ben de canımm:1::1::1:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
bend eçok sewdim halılarıda daha önce görmüştüm nette bu halılardanda 200 den başlıyo fiyatları 300 e kadar yolu var

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
incinin aldığı cicileri gördüm şimdi çok tatlı kıyafetler ve oda aksesuarları harika.yahu bu zmanın çocukları ne kadar şanslılar valla :):kokos:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ben daha almadım bişey.fazla bişey almıycam zaten.uyku setiydi nevresimiydi battaniye beşik ana kucağı puset.hepsi var ablasından kalan.yırttık yani bu cücükte.sadece kıyafet alınacak.bi örümceğimiz yok.o da vardı da bi arkadaşlara vermiştik oğlu zıplamaktan kırmış yürütecimizi.onuda bi yerden buluruz artık.

haftaya felan almaya başlarım ama yavaş yavaş.giysilerini..

inci burdaymış sorayım zubınlar weniceten almışsın sanırım.fiyatlar nasıl indirim varmıydı ?

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
sizin eşlerinizde yapıyormu çok merakettim. şunu alıcaz bunu alıcaz dediğimde amannn hallederiz ne kadarki diyor. alınacaklar bebek eşyası olunca çok ucuz sanıyo. ben fiyatını söyleyince de yuhh diyo. altı astarı bebek bu canım. sen pahalı şeyler seçiyorsun diyo :sinifsinif:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
selam kızlar biz dün geceyi çok kötü atlattık önce mide yanması sonra ağrıması derken ishal.berbat bir geceydi.kocişte ameliyat oldu gidemedim onunla.gerçi kayınvaldemler gitcekmişti zaten.neyse ki şükür 2si de bitti.aman ha sakın strese girmeyin canınızı sıkmayın güzel annişler.resmen ölüyordum dün gecee:zonk:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
sizin eşlerinizde yapıyormu çok merakettim. şunu alıcaz bunu alıcaz dediğimde amannn hallederiz ne kadarki diyor. alınacaklar bebek eşyası olunca çok ucuz sanıyo. ben fiyatını söyleyince de yuhh diyo. altı astarı bebek bu canım. sen pahalı şeyler seçiyorsun diyo :sinifsinif:

canım benim eşimde öyle diyordu neyse ki büyük parçaları aldırttım pusetti araba koltuğu bebek odası.diğerlerinide kendi alalım dedi sonrasında.şimdi eksik bir bambu bide ufak tefek şeylerimiz kaldı.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159

yok benim eşim o konularda karışmaz.söylesem de yorum yapmaz.alırım gösterririm o kadar fiyat falanda sormaz.ben söylerim şu kadardı bukadardı diye.zaten beraber alışveriş yapamayız.onun vakti yok.herşeyi ben hallederim hep.

ama gerçekten öyle bebk eşyaları çok pahalı.yahu el kadar şey 30 40 lira mesela.e biz alsak mesela bişey bi bluz felan 15 20 den bulabiliriz yani.ya kızlar indirimleri takip etmek gerekiyo.valla öyle yapın siz büyük şehirlerdesiniz o konuda avantajlısınız.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
selam kızlar biz dün geceyi çok kötü atlattık önce mide yanması sonra ağrıması derken ishal.berbat bir geceydi.kocişte ameliyat oldu gidemedim onunla.gerçi kayınvaldemler gitcekmişti zaten.neyse ki şükür 2si de bitti.aman ha sakın strese girmeyin canınızı sıkmayın güzel annişler.resmen ölüyordum dün gecee:zonk:

çok geçmiş olsun sevalcim.üzüldüm ya.eşine de geçmiş olsun.rabbim beterinden saklasın.sen doktora gitmedin mi peki?

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
selam kızlar :zuzu:

nedir şu başağrısından çektiğim yaa.of hergün başağrısıyla uyanıyorum.sağ tarafım.hem ensen hem başım.hap içtim bitane artık.çok laç kullandım ya.özellikle mide ilacı.işallah cücüğüme bi zarar vermemiştir. :(

çok geçmiş olsun neslicim:hhhhhh:

incinin aldığı cicileri gördüm şimdi çok tatlı kıyafetler ve oda aksesuarları harika.yahu bu zmanın çocukları ne kadar şanslılar valla :):kokos:

teşekkür ederimmm-hmm
aynen aynen neyi alacağını şaşırıyo insan valla...bizim zamanımızda yoktu hiç dorudüzgün bişeyy bayram yaklaştığında annemin başını beklerdim bayramlık diksin diyee:1::1:
ben daha almadım bişey.fazla bişey almıycam zaten.uyku setiydi nevresimiydi battaniye beşik ana kucağı puset.hepsi var ablasından kalan.yırttık yani bu cücükte.sadece kıyafet alınacak.bi örümceğimiz yok.o da vardı da bi arkadaşlara vermiştik oğlu zıplamaktan kırmış yürütecimizi.onuda bi yerden buluruz artık.

haftaya felan almaya başlarım ama yavaş yavaş.giysilerini..

inci burdaymış sorayım zubınlar weniceten almışsın sanırım.fiyatlar nasıl indirim varmıydı ?

yazdım canım cici topiğine:sirin::sirin:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400

:hihi: ben de son eklediğim giysileri bi günde almıştımm.. benim ki de görünce şok oldu birazz:gul::gul:
oo diyo şimdiden bukadar çok şey almaya başladıysan yandık biz diyoo:deli::deli:
daha erken diye düşünüyo:sinifsinif:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
saol incicim.evet biliyorum wenice in penyeleri çok güzel oluyo.waikikininde öyle yumuşacık oluyo.ama sanırım wenice daha kaliteli.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
canım benim eşimde öyle diyordu neyse ki büyük parçaları aldırttım pusetti araba koltuğu bebek odası.diğerlerinide kendi alalım dedi sonrasında.şimdi eksik bir bambu bide ufak tefek şeylerimiz kaldı.

ben daha yeni kolundan tutup alış verişe çıkarıcam görsün fiyatlarıı diye

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
yok benim eşim o konularda karışmaz.söylesem de yorum yapmaz.alırım gösterririm o kadar fiyat falanda sormaz.ben söylerim şu kadardı bukadardı diye.zaten beraber alışveriş yapamayız.onun vakti yok.herşeyi ben hallederim hep.

ama gerçekten öyle bebk eşyaları çok pahalı.yahu el kadar şey 30 40 lira mesela.e biz alsak mesela bişey bi bluz felan 15 20 den bulabiliriz yani.ya kızlar indirimleri takip etmek gerekiyo.valla öyle yapın siz büyük şehirlerdesiniz o konuda avantajlısınız.

indirim mindirim hak getire ya. pahalı işte her yer. ben taç tan uyku setimi 90 liraya aldım. çocuk için baktım 150 lira

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
:hihi: ben de son eklediğim giysileri bi günde almıştımm.. benim ki de görünce şok oldu birazz:gul::gul:
oo diyo şimdiden bukadar çok şey almaya başladıysan yandık biz diyoo:deli::deli:
daha erken diye düşünüyo:sinifsinif:

evet biraz erken olmuş ama heyecanlanıyo insan işte normaldir.bi de kız olunca o şeyleri görüpte almak olmuyo.genelde 7 aylıktan sonra almaya başlanır.ya allah korusun hani bişey felan olur diye.çünkü her an başımıza ne geleceğini bilmediğimiz için.hatta büyükler derki beşik için çocuk kucaktayken beşiği alın derler.nolur nolmaz sonradan insan üzülmesin felan diye öyle erken almayın derler yani...bizde 1.hamilelikte gidip beşiği beğenmiştik ama eve getirmemiştik zaten parkyatak.doğurduğum gün ben hastanedeyken eşim getirtmiş ve kurmuştu. yani insan herşeyi düşünmeli iyiyi de kötüyü de dimi.allahım hiç kimseyi böyl bişeyle sınamasın tabi :sinifsinif:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
geçmiş olsun....hakikaten doktora niye gitmedin....
neden oldu eşin ameliyat... allah allah gidin bir kurşun doktürün...
çok geçmiş olsun canım...

eşim bozuk paraları biriktirmeye başladı... kızım için diyor....
umarım baya biriktirir.. :sila::sila:

burdaki oyuncaklara bi gözatın hanımlar çooooook iyiler. mothercare de satılıyor. fiyatlarını bilmiyorum

şu bebeği içine koymuşlar ya... ona bayıldım... çok güzel... :sirin::sirin:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
saol incicim.evet biliyorum wenice in penyeleri çok güzel oluyo.waikikininde öyle yumuşacık oluyo.ama sanırım wenice daha kaliteli.

bence de weniceinkiler bana da daha kaliteli geldi.. indirim yoktu ama fiyatı iyi geldi bana çünkü mothercare de bakmıştımm içeriği aynı 8 parça, kalitesi de bence aynıydı orda 80 liraydı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar