2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
valla herkes ferihayı seyrediyor zannımca:nanik: kımseler cevap vermıyor :zopa::zopa::zopa:

ay ben de sevemedim şu diziyi konu öyle bir konu ki üstüne bişey koyup ilerleyemiyolar ne zaman denk gelsem aynı şeyler neyse dizinin bitmesini bekleriz biz de napalım :3:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
ay ben de sevemedim şu diziyi konu öyle bir konu ki üstüne bişey koyup ilerleyemiyolar ne zaman denk gelsem aynı şeyler neyse dizinin bitmesini bekleriz biz de napalım :3:

Yaa dizi bitincede benim Leo'm gelecek salondan.Şuan spordada kendileri:tenis::tenis::tenis:
neyse bende bi yolunu bulup kaçar gelirim o zamanda yine:panter:

ceygul

Üye
Tepki
45
:zonk::zonk::zonk:bende hiç hatırlamıyorum bıle ne zaman üye olduğumu şok gecırdım ben banyodaydım eşime vermiş evsahibi içinden 8lı huggıes yenıdogan bebek bezı nıvea pamuk mendil nıvea şampuan,emzıren anneler ıcın 1 ıcımlık bıtkı çayı mektup bırde bılgılendırıcı kıtapcık cıktı

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
:zonk::zonk::zonk:bende hiç hatırlamıyorum bıle ne zaman üye olduğumu şok gecırdım ben banyodaydım eşime vermiş evsahibi içinden 8lı huggıes yenıdogan bebek bezı nıvea pamuk mendil nıvea şampuan,emzıren anneler ıcın 1 ıcımlık bıtkı çayı mektup bırde bılgılendırıcı kıtapcık cıktı
neeeee 8li huggies mi????? eksik mi geldi benim paket yani şimdi :uzgun::uzgun::uzgun:

destuuurrrrrrrrrr
biz geldiiiiikkkkkkkkk

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
ah canım benim ya ben şu mektup için istiyodum o paketi herkes pek duygulanmış anı diye saklamak istiyodum ama kısmet değilmiş napalım..

Ayy canım kıyayam.boşver mektubu yazmışlar en az 3500 tane basıp hepimize yollamışlar işte:hihi:
Biz asıl ilerde alacağımız mektup tadındaki sözleri hayal edip mutlu olmalıyız.Mesela Dilber Halem gelmiş 6 yaşına, bana sarılıp öpüyor saçlarımı kokluyor ve annecim annecim diyorr.Ahh kalbim dayanmıyorrr....
hayali bile ne güselll:panter:

ceygul

Üye
Tepki
45
ay benım yarın ayrıntılım var nası heyacanlandım ya gecen doktorda bakarken eşim dediki burnu büyüğe benzıyor (kendınnkıde buyuktur) dedı farkettırmedım ama baya kıskandım şimdi benı bırden acaba kıme benzıcek merakı sardı :acep::acep::acep:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
ay benım yarın ayrıntılım var nası heyacanlandım ya gecen doktorda bakarken eşim dediki burnu büyüğe benzıyor (kendınnkıde buyuktur) dedı farkettırmedım ama baya kıskandım şimdi benı bırden acaba kıme benzıcek merakı sardı :acep::acep::acep:

Benim ayrıntılıda doktorum "kızınızın çok güzel dudakları var" dediğinde eşimin kabarıp birden kız babası triplerine girmesini görmeliydiniz.annesine benziyor o zaman dedi kestirip attı:hihi:
hem bana iltifat etti, hemde doktora kıl oldu anladığım kadarıyla:zonk:
ceygül canım umarım yarınki kontrolünüz güzel geçer.tadını çıkar:sila:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
Ayy canım kıyayam.boşver mektubu yazmışlar en az 3500 tane basıp hepimize yollamışlar işte:hihi:
Biz asıl ilerde alacağımız mektup tadındaki sözleri hayal edip mutlu olmalıyız.Mesela Dilber Halem gelmiş 6 yaşına, bana sarılıp öpüyor saçlarımı kokluyor ve annecim annecim diyorr.Ahh kalbim dayanmıyorrr....
hayali bile ne güselll:panter:
aha ağlatacan akşam akşam:uzgun:

bende getirdim cd'yi gösterdim herkese, yok şuna benziyo, yok buna benziyo, nasıl sinir oldum, hiç mi bana benzetemediler yaaa:uzgun::uzgun::uzgun:

hahaha benim pakette eksik gelmiş ozaman desenize:3:
bendede yok öle 8li huggiesler falan:hihi:
dava mı açsak ne???

damlaaaaaaaaaaaa, ben sana yarın taratıp yollim mektubu, benden hatıra saklarsın olur mu, okurken ağlayacağına söz ver ama-rgulu

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
biçok kişiye geç gelmiş ama ben 2.ayda falan doldurmuştum bu kadar da geç kalmazdı sanırım:acep:
ben de sanırım ikinci aydaydım unutmuşum bile şimdi yazılınca hatırladım :)
Yaa dizi bitincede benim Leo'm gelecek salondan.Şuan spordada kendileri:tenis::tenis::tenis:
neyse bende bi yolunu bulup kaçar gelirim o zamanda yine:panter:
gel cnm bak muhabbet koyulaşmış hazır :D
neeeee 8li huggies mi????? eksik mi geldi benim paket yani şimdi :uzgun::uzgun::uzgun:

destuuurrrrrrrrrr
biz geldiiiiikkkkkkkkk
hoş geldin saadet
benim de ayrıntılım var dua edin kızlar ii haberlerle gelelim
Benim ayrıntılıda doktorum "kızınızın çok güzel dudakları var" dediğinde eşimin kabarıp birden kız babası triplerine girmesini görmeliydiniz.annesine benziyor o zaman dedi kestirip attı:hihi:

canım eşini bilmem ama sana çekerse gerçekten çok hoş bir kız olur maşallahın var yani

ceygul

Üye
Tepki
45

ay inşallah canım ya tabı en onemlısı saglıklı sıhhatlı olması aslında onun buyuk tedırgınlıgı var yarınıda bı atlatsam baya bı rahatlıcam (böyle dıye dıye 9 ay bıtcek)

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316

damlaaaaaaaaaaaa, ben sana yarın taratıp yollim mektubu, benden hatıra saklarsın olur mu, okurken ağlayacağına söz ver ama-rgulu

vallaha da olur kuzum tarat yolla söz ağlıcam hem milupadan hatıra olacağına senden hatıra olsun binlerce kat daha güzel benim için

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

bende getirdim cd'yi gösterdim herkese, yok şuna benziyo, yok buna benziyo, nasıl sinir oldum, hiç mi bana benzetemediler yaaa:uzgun::uzgun::uzgun:

dava mı açsak ne???

canı eşinin tarafıysa merak etme sana hiçbir zaman benzemez anca bi yaramazlık yaparsa annesine çekmiş derler :kptmya::kptmya:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar