2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Benim ayrıntılıda doktorum "kızınızın çok güzel dudakları var" dediğinde eşimin kabarıp birden kız babası triplerine girmesini görmeliydiniz.annesine benziyor o zaman dedi kestirip attı:hihi:
hem bana iltifat etti, hemde doktora kıl oldu anladığım kadarıyla:zonk:
ceygül canım umarım yarınki kontrolünüz güzel geçer.tadını çıkar:sila:

haticem valla sana benzerse eşin yandı o güzellikle nasıl başeder bilemiyorum :cokkomik: Maşallahın var kuzum

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
canım eşini bilmem ama sana çekerse gerçekten çok hoş bir kız olur maşallahın var yani

Ayyy canım benimm çok teşekkürlerr.tüm akşam evinde tek başına eşini beklemekten patlamak üzere olan bir kızcağaza verdiğin morali tahmin bile edemezsin-ciko
Çok iyi geldi wallaaa

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
haticem valla sana benzerse eşin yandı o güzellikle nasıl başeder bilemiyorum :cokkomik: Maşallahın var kuzum

Olleyy bir moral bombası daha geldi Damlamdan.ay eskiden öğrencilerimden böyle sözleri duyunca çok sevinirdim.Özlemişim ya insanların güzel yüreklerinden yansıyan güzel sözcükleri duymayı.Teşekürler damlammmmm:cicek:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
vallaha da olur kuzum tarat yolla söz ağlıcam hem milupadan hatıra olacağına senden hatıra olsun binlerce kat daha güzel benim için
tamam, mail adresi yolla pls. yarın yollucam, annelik yolculuğunda yanımızdalarmış, öle başlıyor :))))

canı eşinin tarafıysa merak etme sana hiçbir zaman benzemez anca bi yaramazlık yaparsa annesine çekmiş derler :kptmya::kptmya:
hı hı, öyle, zorla benzettirdim kendime :D)))

tamam tamam sustum canım:acep:ay ne yapayım son günlerde ben hep böyle duygusal moddayım.sizede bulaştırmayayım:hihi:
ben duygusala bağlayamıyorum bel ağrımdan...

size ne anlatacam, dün sabah mağaza sayımımız vardı, 6'da yola çıktım, çok erken die evi yakın iş arkadaşımla beraber gittik. kendisi metro özürlü olduğundan mecbur otobüse bindik, körüklü olanından hemde... otobüs bi sarsıyor anlatamam, otobüs sarstıkça Atahan tekme atıyor, ama nasıl tekmeler, bu zamana kadar hissettiğim tekmelerin toplamını dün sabah otobüste hissettim valla, sonra baktım olacak gibi değil, kucağımdaki çantamı yanıma koydum, ellerimi göbeğimde gezdirmeye başladım ve dedim ki "kuzum, bitanem, ben burdayım, bişee yok"
ben bunu der demez durdu, inanamadım, şok oldum........

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
Ayyy canım benimm çok teşekkürlerr.tüm akşam evinde tek başına eşini beklemekten patlamak üzere olan bir kızcağaza verdiğin morali tahmin bile edemezsin-ciko
Çok iyi geldi wallaaa

canım ben de eşim evde olmadığında aynı şeyleri yaşıyorum ailemi bırakıp gurbete gelmenin etkisi heralde sıkılıyorum sinir oluyorum gelince onu da sinir ediyorum :zopa:
neyse iltifat değildi ama gerçek

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
tamam, mail adresi yolla pls. yarın yollucam, annelik yolculuğunda yanımızdalarmış, öle başlıyor :))))

hı hı, öyle, zorla benzettirdim kendime :D)))

ben duygusala bağlayamıyorum bel ağrımdan...

size ne anlatacam, dün sabah mağaza sayımımız vardı, 6'da yola çıktım, çok erken die evi yakın iş arkadaşımla beraber gittik. kendisi metro özürlü olduğundan mecbur otobüse bindik, körüklü olanından hemde... otobüs bi sarsıyor anlatamam, otobüs sarstıkça Atahan tekme atıyor, ama nasıl tekmeler, bu zamana kadar hissettiğim tekmelerin toplamını dün sabah otobüste hissettim valla, sonra baktım olacak gibi değil, kucağımdaki çantamı yanıma koydum, ellerimi göbeğimde gezdirmeye başladım ve dedim ki "kuzum, bitanem, ben burdayım, bişee yok"

ayyy çok güzeeellll

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Olleyy bir moral bombası daha geldi Damlamdan.ay eskiden öğrencilerimden böyle sözleri duyunca çok sevinirdim.Özlemişim ya insanların güzel yüreklerinden yansıyan güzel sözcükleri duymayı.Teşekürler damlammmmm:cicek:

canım valla moral olsun diye demedim hatta eminenin mesajını da görmedim bak aklın yolu birmiş demek ki..Senin yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış bence..Bu arada eşinin de o kadar tanıdık bi siması var ki sanki defalarca görmüşüm gibi geliyor. Bugün yugoslav göçmeni yazmışsın herhalde hemşerilikten dolayı aşina geldi enişte beyimiz. Benim babamlarda Boşnak annemler İzmirli

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
canım ben de eşim evde olmadığında aynı şeyleri yaşıyorum ailemi bırakıp gurbete gelmenin etkisi heralde sıkılıyorum sinir oluyorum gelince onu da sinir ediyorum :zopa:
neyse iltifat değildi ama gerçek

Aynı şeyleri yaşıyor ve yine aynı şeyleri yapıyormuşuz canım:lilav:
bende ailemi istanbulda bırakıp evlenip izmire yerleşme çılgınlığını yaptım ve şimdi acısını fena yaşıyorum.Bak az sonra evde olucak Leo'm.ve ben yaklaşık 1 saat sitem suratı yapıcam kendisine elimde olmadan istemeden:uzgun:
ay neyse makarnam taşmadan ben kalkayım.spordan gelen adamada makarna yapıyorum hakaret eder gibi:hihi:intikamın acı oluyor kızlar bakınnnn:eller:
hepinizi öptüm kaçtım.fırsat bulursam gelicem kimonocummmmm:sirin:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316

faceden yolladım mail adresimi canım çok teşekkürler. Ay bu arada çok ilginç olmuş gerçekten kıyamam oğlun sevmicek otobüsleri demek ki nasıl bi mucizedir yaa gözlerim doluyo düşündükçe

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
bende ailemi istanbulda bırakıp evlenip izmire yerleşme çılgınlığını yaptım ve şimdi acısını fena yaşıyorum.Bak az sonra evde olucak Leo'm.ve ben yaklaşık 1 saat sitem suratı yapıcam kendisine elimde olmadan istemeden:uzgun:
ay neyse makarnam taşmadan ben kalkayım.spordan gelen adamada makarna yapıyorum hakaret eder gibi:hihi:intikamın acı oluyor kızlar bakınnnn:eller:
bende ailemi bırakıp izmire geldim, haziranda 4.yıla başlayacağız, ilk senem zor geçti burada, halaa ısınamadım bu şehre ama kocamı çok seviyorum, yapçekk bişee yoookkk

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

iyi akşamlar cnm bu arada intikam yoluna da bayıldım hahah

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
bende ailemi bırakıp izmire geldim, haziranda 4.yıla başlayacağız, ilk senem zor geçti burada, halaa ısınamadım bu şehre ama kocamı çok seviyorum, yapçekk bişee yoookkk

aynen ben de yalovayı sevmiyorum biz de 4e başlıcaz temmuzda ama işte şişkocuğumu (eşim biraz göbeklidir de :D ) çok seviyorum

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
faceden yolladım mail adresimi canım çok teşekkürler. Ay bu arada çok ilginç olmuş gerçekten kıyamam oğlun sevmicek otobüsleri demek ki nasıl bi mucizedir yaa gözlerim doluyo düşündükçe
aldım adresi canım, çok güzeldi, dün gerçekten çok erken kalktım, 5.30da, hiç bukadar erken kalkmamıştım hamileliğimde, hatta hamilelik başlangıcından beri sabah uyanamıyorum diye ara shift çalışıyorum, dün öyle erken kalkıp gidince akşama kadar çıldırdı Atahan, bugün tık yok kuzucuğumda, dünün yorgunluğunu çıkarıyor, off günü galiba :))))))

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
aldım adresi canım, çok güzeldi, dün gerçekten çok erken kalktım, 5.30da, hiç bukadar erken kalkmamıştım hamileliğimde, hatta hamilelik başlangıcından beri sabah uyanamıyorum diye ara shift çalışıyorum, dün öyle erken kalkıp gidince akşama kadar çıldırdı Atahan, bugün tık yok kuzucuğumda, dünün yorgunluğunu çıkarıyor, off günü galiba :))))))

hahaha off günü yerim ben onu.Orkan da genelde pazar günleri sessiz oluyo ben de izin günü bugün diyorum :eek:ky:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
evlendiğimizde tığğğğ gibiydi kocacığım ama sonra göbekli oldu valla, umurumda değil açıkçası çünkü seviyoruuuummmmmmmm

al benden de o kadar. Evlendiğimizde değil ama çıkmaya başladığımızda şimdiki halinden tam 20 kilo daha zayıftı. Ben çok zayıftım o zaman ve rahatsız oluyodum o zayıflığımdan ben sana kilo aldırırım dedi 6 ayda kendi 15 kilo aldı ben 4 kilo aldım :nanik: hala söylenir bana senin yüzünden şişko oldum diye şimdide kolay kolay veremiyo kilolarını.. Ama benim gözümde dünyanın en yakışıklısıdır canım kocam -hmm

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
al benden de o kadar. Evlendiğimizde değil ama çıkmaya başladığımızda şimdiki halinden tam 20 kilo daha zayıftı. Ben çok zayıftım o zaman ve rahatsız oluyodum o zayıflığımdan ben sana kilo aldırırım dedi 6 ayda kendi 15 kilo aldı ben 4 kilo aldım :nanik: hala söylenir bana senin yüzünden şişko oldum diye şimdide kolay kolay veremiyo kilolarını.. Ama benim gözümde dünyanın en yakışıklısıdır canım kocam -hmm
ben bombaydım ama, evlendim 56 kiloyla, 1 sene sonra 72 oldum, sanırım depresyondaydım aile hasreti falan, yemek yiyordum hep, eşim benden daha güzel yemek yapar, e gel de yeme.. sonra bi diyet ki tam evlere şenlik, 2.5 ayda 58e düştüm, sonra yine aldım ama hamile kalmıştım, düşük falan derken.. neyse, şimdi hamile ve etli butlu bi hatun oluverdim, dün yazlıklarımı çıkardım, hangisini götüreyim giderken diye, sonuç: hiçbiriiiiiiiiiiii
:))))))))))) konuyu nerelere getirdim bak, dağıldıııımmmmmmmmm-rgulu-rgulu

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

benim eşimin kilo hikayesi çok komik biz tanıştığımzda tığ gibiydi sonra yıllar ilerledikçe mütemadiyen genişledi :D meğer biz tanışmadan da kiloluymuş o ara baya kilo vermiş dikkat etmiş vs sonra tabi bünye eski haline döndü :)
ben de diyorum beni kandırdın öyle filinta gibi sonra saldın kendini

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
benim eşimin kilo hikayesi çok komik biz tanıştığımzda tığ gibiydi sonra yıllar ilerledikçe mütemadiyen genişledi :D meğer biz tanışmadan da kiloluymuş o ara baya kilo vermiş dikkat etmiş vs sonra tabi bünye eski haline döndü :)
ben de diyorum beni kandırdın öyle filinta gibi sonra saldın kendini

hahaah seninki tam çakallık yapmış :1: bizimki de senin yüzünden koca göbek oldum der dururdu şimdi bende ona diyorum senin yüzünden koca göbekli oldum diye :eek:ys:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar