2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
benim eşimin kilo hikayesi çok komik biz tanıştığımzda tığ gibiydi sonra yıllar ilerledikçe mütemadiyen genişledi :D meğer biz tanışmadan da kiloluymuş o ara baya kilo vermiş dikkat etmiş vs sonra tabi bünye eski haline döndü :)
ben de diyorum beni kandırdın öyle filinta gibi sonra saldın kendini

hahaah seninki tam çakallık yapmış :1: bizimki de senin yüzünden koca göbek oldum der dururdu şimdi bende ona diyorum senin yüzünden koca göbekli oldum diye :eek:ys:

ikiside süpermiş vallaaa:1::1::1::1:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
hasret çeken gönülll derde dayanmazzz
çağırırım sunaamm sesim duyulmazzz
uyaaannn sunaaammmm uyaaannn deriinn uykundaannn

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
çektiğiimm gönül eliindeen
usaandım gurbettt eliinndennn
hiç kimse bilmeez haalimdeennnn
uyaan sunaamm deriiin uykudaaannn

ceygul

Üye
Tepki
45
benim eşimin kilo hikayesi çok komik biz tanıştığımzda tığ gibiydi sonra yıllar ilerledikçe mütemadiyen genişledi :D meğer biz tanışmadan da kiloluymuş o ara baya kilo vermiş dikkat etmiş vs sonra tabi bünye eski haline döndü :)
ben de diyorum beni kandırdın öyle filinta gibi sonra saldın kendini

hahaah seninki tam çakallık yapmış :1: bizimki de senin yüzünden koca göbek oldum der dururdu şimdi bende ona diyorum senin yüzünden koca göbekli oldum diye :eek:ys:

haha guzelmış bızımkıde benle cıkmaya başlamadan once yenı sevgılısınden ayrılmıştı o ara baya kılo vermıştı sonra neyse depresyonu gectı rahata kavuştu ozamandan berı 20 kılo falan almıştır banada der sende kılo alıyosun dıye kı ben hep aynı kılodaydım enson 3 aylık hamıleyken nışan kıyafetımı gıydım kapak oldu tamam şimdi gıremıyorum ama benımde bıo sebebım var canım:gulbis::gulbis::gulbis:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
haha guzelmış bızımkıde benle cıkmaya başlamadan once yenı sevgılısınden ayrılmıştı o ara baya kılo vermıştı sonra neyse depresyonu gectı rahata kavuştu ozamandan berı 20 kılo falan almıştır banada der sende kılo alıyosun dıye kı ben hep aynı kılodaydım enson 3 aylık hamıleyken nışan kıyafetımı gıydım kapak oldu tamam şimdi gıremıyorum ama benımde bıo sebebım var canım:gulbis::gulbis::gulbis:
süper kapak olmuş hemde:sila::sila:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

ay benim eşimin ailesi de kiloludur zayıf insan çok az aralarında bana da sinir oluyolardı evlenince kilo alırsın dediler yok hamile kalınca alırsın dediler çok çok şükür daha 3kilo aldım hihihi beni boğacaklar :D :D

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?

koptum

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
ay benim eşimin ailesi de kiloludur zayıf insan çok az aralarında bana da sinir oluyolardı evlenince kilo alırsın dediler yok hamile kalınca alırsın dediler çok çok şükür daha 3kilo aldım hihihi beni boğacaklar :D :D
du ben seni bi kampa alayım, eşinin ailesi teşekkür eder valla :cikolata::cikolata::cikolata::cikolata:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar