valla herkes ferihayı seyrediyor zannımca:nanik: kımseler cevap vermıyor :zopa::zopa::zopa:
şu milupanın alacağı olsun yaa bi bana göndermedi şu paketi :alsana:
şu milupanın alacağı olsun yaa bi bana göndermedi şu paketi :alsana:
aynen bana da gelmedi :zopa:
ay ben de sevemedim şu diziyi konu öyle bir konu ki üstüne bişey koyup ilerleyemiyolar ne zaman denk gelsem aynı şeyler neyse dizinin bitmesini bekleriz biz de napalım :3:
Ben Dilber Halemizin milupa paketinin yarısını Orkan yeğenime göndereyim bari canım.Kardeş payı olsun demi ama:sirin:
neeeee 8li huggies mi????? eksik mi geldi benim paket yani şimdi :uzgun::uzgun::uzgun::zonk::zonk::zonk:bende hiç hatırlamıyorum bıle ne zaman üye olduğumu şok gecırdım ben banyodaydım eşime vermiş evsahibi içinden 8lı huggıes yenıdogan bebek bezı nıvea pamuk mendil nıvea şampuan,emzıren anneler ıcın 1 ıcımlık bıtkı çayı mektup bırde bılgılendırıcı kıtapcık cıktı
ah canım benim ya ben şu mektup için istiyodum o paketi herkes pek duygulanmış anı diye saklamak istiyodum ama kısmet değilmiş napalım..
neeeee 8li huggies mi????? eksik mi geldi benim paket yani şimdi :uzgun::uzgun::uzgun:
destuuurrrrrrrrrr
biz geldiiiiikkkkkkkkk
neeeee 8li huggies mi????? eksik mi geldi benim paket yani şimdi :uzgun::uzgun::uzgun:
destuuurrrrrrrrrr
biz geldiiiiikkkkkkkkk
ay benım yarın ayrıntılım var nası heyacanlandım ya gecen doktorda bakarken eşim dediki burnu büyüğe benzıyor (kendınnkıde buyuktur) dedı farkettırmedım ama baya kıskandım şimdi benı bırden acaba kıme benzıcek merakı sardı :acep::acep::acep:
aha ağlatacan akşam akşam:uzgun:Ayy canım kıyayam.boşver mektubu yazmışlar en az 3500 tane basıp hepimize yollamışlar işte
Biz asıl ilerde alacağımız mektup tadındaki sözleri hayal edip mutlu olmalıyız.Mesela Dilber Halem gelmiş 6 yaşına, bana sarılıp öpüyor saçlarımı kokluyor ve annecim annecim diyorr.Ahh kalbim dayanmıyorrr....
hayali bile ne güselll
bende getirdim cd'yi gösterdim herkese, yok şuna benziyo, yok buna benziyo, nasıl sinir oldum, hiç mi bana benzetemediler yaaa:uzgun::uzgun::uzgun:ay benım yarın ayrıntılım var nası heyacanlandım ya gecen doktorda bakarken eşim dediki burnu büyüğe benzıyor (kendınnkıde buyuktur) dedı farkettırmedım ama baya kıskandım şimdi benı bırden acaba kıme benzıcek merakı sardı :acep::acep::acep:
dava mı açsak ne???ha benim pakette eksik gelmiş ozaman desenize:3:
bendede yok öle 8li huggiesler falan
ben de sanırım ikinci aydaydım unutmuşum bile şimdi yazılınca hatırladımbiçok kişiye geç gelmiş ama ben 2.ayda falan doldurmuştum bu kadar da geç kalmazdı sanırım:acep:
gel cnm bak muhabbet koyulaşmış hazırYaa dizi bitincede benim Leo'm gelecek salondan.Şuan spordada kendileri:tenis::tenis::tenis:
neyse bende bi yolunu bulup kaçar gelirim o zamanda yine
hoş geldin saadetneeeee 8li huggies mi????? eksik mi geldi benim paket yani şimdi :uzgun::uzgun::uzgun:
destuuurrrrrrrrrr
biz geldiiiiikkkkkkkkk
benim de ayrıntılım var dua edin kızlar ii haberlerle gelelimay benım yarın ayrıntılım var nası heyacanlandım ya gecen doktorda bakarken eşim dediki burnu büyüğe benzıyor (kendınnkıde buyuktur) dedı farkettırmedım ama baya kıskandım şimdi benı bırden acaba kıme benzıcek merakı sardı :acep::acep::acep:
Benim ayrıntılıda doktorum "kızınızın çok güzel dudakları var" dediğinde eşimin kabarıp birden kız babası triplerine girmesini görmeliydiniz.annesine benziyor o zaman dedi kestirip attı
hem bana iltifat etti, hemde doktora kıl oldu anladığım kadarıyla:zonk:
ceygül canım umarım yarınki kontrolünüz güzel geçer.tadını çıkar:sila:
Benim ayrıntılıda doktorum "kızınızın çok güzel dudakları var" dediğinde eşimin kabarıp birden kız babası triplerine girmesini görmeliydiniz.annesine benziyor o zaman dedi kestirip attı
hem bana iltifat etti, hemde doktora kıl oldu anladığım kadarıyla:zonk:
ceygül canım umarım yarınki kontrolünüz güzel geçer.tadını çıkar:sila:
aha ağlatacan akşam akşam:uzgun:
damlaaaaaaaaaaaa, ben sana yarın taratıp yollim mektubu, benden hatıra saklarsın olur mu, okurken ağlayacağına söz ver ama-rgulu
bende getirdim cd'yi gösterdim herkese, yok şuna benziyo, yok buna benziyo, nasıl sinir oldum, hiç mi bana benzetemediler yaaa:uzgun::uzgun::uzgun:
dava mı açsak ne???
damlaaaaaaaaaaaa, ben sana yarın taratıp yollim mektubu, benden hatıra saklarsın olur mu, okurken ağlayacağına söz ver ama-rgulu