2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ahahah valla onu bilemiorummmm

ahaha totonu yerim len senin :D:D

36 da çıkınca daha geç dönmezmişin işe öle daha çok işine gelmiormu

alerjinmi varrrrrrr ne acıklııı gerçi bnm kocam mantar yemez patlıcan yemez börek yemez kek dersen sadece sade olacak yumurta yemez cins yaaaaa o yüzden bende yapamıorumm birsürü şey halbuki acayip bir damak zevkim vardır et ve bamya hariç herşeye seve seve dalarımmm deişik herşeyi denerimmm allaha şükür alerjimde yok bişeye ama kocam cins:acep:

benim de kocam senin gibi bissürü şeyi yemiyo, çok zorlanıyorum yemek yaparken. e onun yedigi bazı şeyleri de ben yemiyorum iyice boka sarıyo durum anlıcagın.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
fatmacım ben neremle okuduysam annem bnakıcak anlamışlım kimse bakmıcak demişsin canım hımm tbai 32 de kaç kurtul hemen

Puiko

Üye
Tepki
34
canlarım engellemeyin kendinizi, kocanız yemiyorsa kendiniz için yapın afiyetle yiyin.
hem şimdiden eliniz alışsın ki yavrularımız pişen her şeyden yesinler, kocam yemiyor diye yapmadıkça çocuklar da yemeyecek.

mantarı da çok severim ama hemen çarpılıyorum, titreme, çarpıntı, soğuk terler ellerimde morarmalar, nefes darlığı

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
benim de kocam senin gibi bissürü şeyi yemiyo, çok zorlanıyorum yemek yaparken. e onun yedigi bazı şeyleri de ben yemiyorum iyice boka sarıyo durum anlıcagın.

ayyy bak onun yediklerini senin yemior olmanda zor yaa tühh ama inan yasinden herkes illallah eder yemek hususunda birde anlatmıştım okudunmu bilmem geçen gün bana bölee tiksinerek baktıı yani ne anlıorsun şu yemek işinden anlamıorum yemek yiyeceğime uyurum daha iyi demişti bende 2.turumu geçsem diyee bakınıordum o sırada kalakaldım 3 öğün kuş kadar yer ıvırzıvırda yemez evlendik evleneli 1kere açım dediğini duydum düşün

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canlarım engellemeyin kendinizi, kocanız yemiyorsa kendiniz için yapın afiyetle yiyin.
hem şimdiden eliniz alışsın ki yavrularımız pişen her şeyden yesinler, kocam yemiyor diye yapmadıkça çocuklar da yemeyecek.

mantarı da çok severim ama hemen çarpılıyorum, titreme, çarpıntı, soğuk terler ellerimde morarmalar, nefes darlığı

Valla ben canıjm çok çektiginde aksamın 9u da olsa yapıyorum . çocuguma herseyi yedircem zaten. sonra okulda ve askerde falan çok güçlük çeker bebeegeeem.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
kızlar elbise bu gayet şık ama içindeki ben değilim ama hamilelikten sonrada çok rahat kullanılabilen bir elbise

Ekli dosyalar

• 1300176422913088_b[1].jpg
    1300176422913088_b[1].jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 1303156827489604_b[1].jpg
    1303156827489604_b[1].jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 39

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ayyy bak onun yediklerini senin yemior olmanda zor yaa tühh ama inan yasinden herkes illallah eder yemek hususunda birde anlatmıştım okudunmu bilmem geçen gün bana bölee tiksinerek baktıı yani ne anlıorsun şu yemek işinden anlamıorum yemek yiyeceğime uyurum daha iyi demişti bende 2.turumu geçsem diyee bakınıordum o sırada kalakaldım 3 öğün kuş kadar yer ıvırzıvırda yemez evlendik evleneli 1kere açım dediğini duydum düşün

Aaaaa bak iştah konusu başka. sevdigi yemek oldu mu cok guzel yer benim kocam. e ben de hep sevdigi seyleri yaptigima gore bol bol yer,,acıktım demesine gerek yok gözlerinden ve sinirinden anlarım ben zaten aciktiginib :)

ben su sıralar yedigim hicbiseyden keyif almıyorum ama Melis. sırf yemis olmak icin yiyorum. sevdigim yemek kalmadı artık hiç.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
ces ve melis yani işe dönmiyeceğime göre 36 kadar çile çekmeme gerek yok bari 2 ay evde keyif süriyim

Puiko

Üye
Tepki
34
bir ara folyoya sarıp ocakta yapıyordum güzel oluyordu
sizde farklı ve daha basit yollar var mı diye sordum
etrafımdaki herkes de o köz matikleri övüp duruyor, alsam mı bir tane 5 tl mi neymiş

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
bir ara folyoya sarıp ocakta yapıyordum güzel oluyordu
sizde farklı ve daha basit yollar var mı diye sordum
etrafımdaki herkes de o köz matikleri övüp duruyor, alsam mı bir tane 5 tl mi neymiş

ben yazdım sana cevap ama okumadın sanırım.teflon tavan varsa ondada yapabilirsin.ama altını çok açma orta ateşte.bi de üstünü kapat.15 dakkada oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar