karanfilimm
Aktif Üye
nooldu meryem milleti toplayamadın mıh ?
ya gelmıyolar ama yaaaa gıcık oldum yaaaSadece Meryem degil, şu sıralar kimse kimseyi toplayamıyo malisef.
nooldu meryem milleti toplayamadın mıh ?
ya gelmıyolar ama yaaaa gıcık oldum yaaaSadece Meryem degil, şu sıralar kimse kimseyi toplayamıyo malisef.
kızlaarrrr merhabaaa,
nasılsınız?
Hahaaaaaayt iyiyiz Ebrucum sen nasılsın? ne iyi ettin de geldin yaaaaaa.
ya gelmıyolar ama yaaaa gıcık oldum yaaa
ayyy ebrum hosgeldın yaaa
bı senı getırebıldım yuwamızaa
hısgeldınnn
iyiyim hayatım 10 gündür falan yoktum kardeşim, eşi ve küçük Efem geldi İzmir'den onlarla güzel zamanlar geçirdik nete hiç giremedim.1 saat önce de diğer tarafta kızların mesajlarını görünce oraya daladım, şimdi de burdayım.
inanılmaz ama yüzlerce sayfa yazmışsınız çok önemli bir şey yoktur umarım direk bugüne geldim
kım war canımm kolay gelsınncanım akşama misafir var ya çalışıyorum beenn:zonk:
üzmeyeyim arkadaşımı dedim
sanırım meloşun işyerindeki pc problemli o yüzden buraya gelemiyor, kızlar da ona ordan eşlik ediyorlarmış
kım war canımm kolay gelsınn
ayyy saol bıtaenmmm
eewt meloss pc magduru
Ohh hamarat arkadaşım.ben daha popomu kaldıramadım.tam şimdi kalkayım diyordumki sen öyle işimi bitirdim geldim girişi yapınca pek bi utandım kendimden:zonk:
sahi kızlar biraz toparlayayım ortalığı.gerçi bu akşam Leo muz sporda olucak biraz geç gelecek ama yinede işimi yapıp öyle geleyim:sirin:
Bekleyin beniii :sila:
kızlarr sey soracagım ya benım oglusum suanda400gr azmı ne yaaa lutfen yazınn
kızlaarrrr merhabaaa,
nasılsınız?
iyi Allaha bin şükür ki sorun yok iyi olmanıza çok sevindim hatta şimdi tickerda gördüm tosuncuk maşallah 690gr mı olmuş, yerim ben onuyaaaa diger taraf dedin de, bu kızlar oraya dadandı da heralde ondan burası boyle duruldu diye dusundum bi an, buraya da gelsinler yaaaa.
İzmir havası getirdi sana kardeşin ha, çok sevindim güzel zamanlar geçirdiginize. nasılsın, minik kuzu nasıl? önemli bişi yok pek burda, yani en önemlisi hepimiz iyiyiz çok çok şükür.
nolmus pcsine ben bilmiyorum.
iyi Allaha bin şükür ki sorun yok iyi olmanıza çok sevindim hatta şimdi tickerda gördüm tosuncuk maşallah 690gr mı olmuş, yerim ben onu)
ben yarın sabah 8.30'da dr'dayım tepiklerimiz epey güçlendi 20 gün önce 460 gr'dı bizimki de büyümüştür artık
canım ısyerınde donuyomus pc
ancak faceye gırebılıyormus
aksam buraya gelecekk
23+6da gittik biz de Ebrucum 640 gr dı, seninki de 650-700 arası olmuştur heralde. inşallah iyi haberlerle dönersin. benim bebs bugun pek hareketsiz, tepismiyo pek, ama düzelir , döner heralde ski ggunlerine.
Anladım, aksam ben de giriyim ozman.
Cescim hareketlerinde tutarsızlıklar olabiliyor baştan takıyordum ama şimdi daha rahat yaklaşıyorum.
mesela benimki gündüz saatlerinde hiç kıpırdamıyor, gece coşuyor hatta uyutmayacak kadar coşuyor.
sadece bugün farklı başladık nedense ilk defa bir gündüzü hareketli geçirdik.
bazen karnıma ufak ufak vuruyorum, dürtüyorum uyansın da hareketlensin diye ama bana mısın demiyor o yüzden endişelenme enerji topluyordur
Cescim hareketlerinde tutarsızlıklar olabiliyor baştan takıyordum ama şimdi daha rahat yaklaşıyorum.
mesela benimki gündüz saatlerinde hiç kıpırdamıyor, gece coşuyor hatta uyutmayacak kadar coşuyor.
sadece bugün farklı başladık nedense ilk defa bir gündüzü hareketli geçirdik.
bazen karnıma ufak ufak vuruyorum, dürtüyorum uyansın da hareketlensin diye ama bana mısın demiyor o yüzden endişelenme enerji topluyordur
güzelim hiç sıkıntı yapma aramızda 2.5 hafta var benimkinin gelişimi 1 hafta da öndeymiş, ilk zamanlar benim de içimde kayar gibiydi hareketleri, gün geçtikçe kuvvetlendi... şimdi hareketlerini dışardan görebiliyorsun komik oluyor ama bir o kadar da keyiflibenımde snın gıbı ebrucugum ama ben hala tekme gıbı hısstmıyom
sankı ıcınde balık kayıyorr gıbı
we kalbıl hopluyo oyle hıssdıyom ama tekme gıbı degıl
oglum gucsuzmuu kııys:
sana yazdım ya hareket etmiyo diye, başadı minik minik vurmaya. ben gün icine pek dikkat etmiyorum ama aksam 9:30-10 arası mutlaka uyanık, sekmiyo hiç. ama hiç geceleri uyanıp da uyandırmıyo beni uslu erkekim.
Hep saglikli olsunlar Ebrucum ya herkes icin dilegim bu.
güzelim hiç sıkıntı yapma aramızda 2.5 hafta var benimkinin gelişimi 1 hafta da öndeymiş, ilk zamanlar benim de içimde kayar gibiydi hareketleri, gün geçtikçe kuvvetlendi... şimdi hareketlerini dışardan görebiliyorsun komik oluyor ama bir o kadar da keyifli
oğlun güçsüz değil sadece bizimki gibi büyük değil ama büyüyecek hiç merak etme
sana yazdım ya hareket etmiyo diye, başadı minik minik vurmaya. ben gün icine pek dikkat etmiyorum ama aksam 9:30-10 arası mutlaka uyanık, sekmiyo hiç. ama hiç geceleri uyanıp da uyandırmıyo beni uslu erkekim.
Hep saglikli olsunlar Ebrucum ya herkes icin dilegim bu.