2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puiko

Üye
Tepki
34
Hahaaaaaayt iyiyiz Ebrucum sen nasılsın? ne iyi ettin de geldin yaaaaaa.

iyiyim hayatım 10 gündür falan yoktum kardeşim, eşi ve küçük Efem geldi İzmir'den onlarla güzel zamanlar geçirdik nete hiç giremedim.1 saat önce de diğer tarafta kızların mesajlarını görünce oraya daladım, şimdi de burdayım.
inanılmaz ama yüzlerce sayfa yazmışsınız çok önemli bir şey yoktur umarım direk bugüne geldim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
iyiyim hayatım 10 gündür falan yoktum kardeşim, eşi ve küçük Efem geldi İzmir'den onlarla güzel zamanlar geçirdik nete hiç giremedim.1 saat önce de diğer tarafta kızların mesajlarını görünce oraya daladım, şimdi de burdayım.
inanılmaz ama yüzlerce sayfa yazmışsınız çok önemli bir şey yoktur umarım direk bugüne geldim

yaaaa diger taraf dedin de, bu kızlar oraya dadandı da heralde ondan burası boyle duruldu diye dusundum bi an, buraya da gelsinler yaaaa.

İzmir havası getirdi sana kardeşin ha, çok sevindim güzel zamanlar geçirdiginize. nasılsın, minik kuzu nasıl? önemli bişi yok pek burda, yani en önemlisi hepimiz iyiyiz çok çok şükür.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Ohh hamarat arkadaşım.ben daha popomu kaldıramadım.tam şimdi kalkayım diyordumki sen öyle işimi bitirdim geldim girişi yapınca pek bi utandım kendimden:zonk:
sahi kızlar biraz toparlayayım ortalığı.gerçi bu akşam Leo muz sporda olucak biraz geç gelecek ama yinede işimi yapıp öyle geleyim:sirin:
Bekleyin beniii :sila:

ay benimkide spora gidiyo akşamları, kol kası ile göğüs kası yapacakmış, yazın havuz başında kızları kendine baktıracakmış.. :lululu:
bana bak bende giyerim bikiniyi bu göbekle bak bakim kim dikkat çekiyo dedim :kptmya:

kızlarr sey soracagım ya benım oglusum suanda400gr azmı ne yaaa lutfen yazınn

deli misin herkesin haftası farklı 1 haftada kaç gram alıyolar kim bilir... iyidir iyiiiiiiii... :lululu:

kızlaarrrr merhabaaa,
nasılsınız?

merhaba şeker iyidir kaynatıyoz nolsun... :lululu:

Puiko

Üye
Tepki
34
yaaaa diger taraf dedin de, bu kızlar oraya dadandı da heralde ondan burası boyle duruldu diye dusundum bi an, buraya da gelsinler yaaaa.

İzmir havası getirdi sana kardeşin ha, çok sevindim güzel zamanlar geçirdiginize. nasılsın, minik kuzu nasıl? önemli bişi yok pek burda, yani en önemlisi hepimiz iyiyiz çok çok şükür.
iyi Allaha bin şükür ki sorun yok iyi olmanıza çok sevindim hatta şimdi tickerda gördüm tosuncuk maşallah 690gr mı olmuş, yerim ben onu :))
ben yarın sabah 8.30'da dr'dayım tepiklerimiz epey güçlendi 20 gün önce 460 gr'dı bizimki de büyümüştür artık

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
iyi Allaha bin şükür ki sorun yok iyi olmanıza çok sevindim hatta şimdi tickerda gördüm tosuncuk maşallah 690gr mı olmuş, yerim ben onu :))
ben yarın sabah 8.30'da dr'dayım tepiklerimiz epey güçlendi 20 gün önce 460 gr'dı bizimki de büyümüştür artık

23+6da gittik biz de Ebrucum 640 gr dı, seninki de 650-700 arası olmuştur heralde. inşallah iyi haberlerle dönersin. benim bebs bugun pek hareketsiz, tepismiyo pek, ama düzelir , döner heralde ski ggunlerine.

canım ısyerınde donuyomus pc
ancak faceye gırebılıyormus
aksam buraya gelecekk

Anladım, aksam ben de giriyim ozman.

Puiko

Üye
Tepki
34
Cescim hareketlerinde tutarsızlıklar olabiliyor baştan takıyordum ama şimdi daha rahat yaklaşıyorum.
mesela benimki gündüz saatlerinde hiç kıpırdamıyor, gece coşuyor hatta uyutmayacak kadar coşuyor.
sadece bugün farklı başladık nedense ilk defa bir gündüzü hareketli geçirdik.
bazen karnıma ufak ufak vuruyorum, dürtüyorum uyansın da hareketlensin diye ama bana mısın demiyor o yüzden endişelenme enerji topluyordur :)

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
Cescim hareketlerinde tutarsızlıklar olabiliyor baştan takıyordum ama şimdi daha rahat yaklaşıyorum.
mesela benimki gündüz saatlerinde hiç kıpırdamıyor, gece coşuyor hatta uyutmayacak kadar coşuyor.
bazen karnıma ufak ufak vuruyorum, dürtüyorum uyansın da hareketlensin diye ama bana mısın demiyor o yüzden endişelenme enerji topluyordur :)

benımde snın gıbı ebrucugum ama ben hala tekme gıbı hısstmıyom
sankı ıcınde balık kayıyorr gıbı
we kalbıl hopluyo oyle hıssdıyom ama tekme gıbı degıl
oglum gucsuzmuu kıı:eek:ys:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

sana yazdım ya hareket etmiyo diye, başadı minik minik vurmaya. ben gün icine pek dikkat etmiyorum ama aksam 9:30-10 arası mutlaka uyanık, sekmiyo hiç. ama hiç geceleri uyanıp da uyandırmıyo beni uslu erkekim.
Hep saglikli olsunlar Ebrucum ya herkes icin dilegim bu.

Puiko

Üye
Tepki
34
benımde snın gıbı ebrucugum ama ben hala tekme gıbı hısstmıyom
sankı ıcınde balık kayıyorr gıbı
we kalbıl hopluyo oyle hıssdıyom ama tekme gıbı degıl
oglum gucsuzmuu kıı:eek:ys:
güzelim hiç sıkıntı yapma aramızda 2.5 hafta var benimkinin gelişimi 1 hafta da öndeymiş, ilk zamanlar benim de içimde kayar gibiydi hareketleri, gün geçtikçe kuvvetlendi... şimdi hareketlerini dışardan görebiliyorsun komik oluyor ama bir o kadar da keyifli :)
oğlun güçsüz değil sadece bizimki gibi büyük değil ama büyüyecek hiç merak etme :)

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
sana yazdım ya hareket etmiyo diye, başadı minik minik vurmaya. ben gün icine pek dikkat etmiyorum ama aksam 9:30-10 arası mutlaka uyanık, sekmiyo hiç. ama hiç geceleri uyanıp da uyandırmıyo beni uslu erkekim.

senınkının hareketlerı nasıl pekı cess
sertmı wuruyoo

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
güzelim hiç sıkıntı yapma aramızda 2.5 hafta var benimkinin gelişimi 1 hafta da öndeymiş, ilk zamanlar benim de içimde kayar gibiydi hareketleri, gün geçtikçe kuvvetlendi... şimdi hareketlerini dışardan görebiliyorsun komik oluyor ama bir o kadar da keyifli :)
oğlun güçsüz değil sadece bizimki gibi büyük değil ama büyüyecek hiç merak etme :)

oylemıı canımm inşş ozamn 2haftam warr
oglusumun hareketlerını babasıda hsstmek ıstıyoda :)
neyse rahatladımmm saol cnm

Puiko

Üye
Tepki
34

AMİN canım inşallah hep dualarımız bu zaten.

demiştir foruma bir afacan gelmiş hemen eşlik etmeliyim o yüzden başamıştır tepiklere :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar