2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Evet eşimin dayı oğlu.yani sonradan görmeyeceğim biri değil.adamla belki bir ömür karşılıklı oturup çay içmeye mahkumuz düşünsene.ayy ne özensiz ne paspal gelin almışız demesin sonraa:hihi::hihi:

E evet demesin valla, itiraf etmek istiyoreum ben gitmezdim eşimin kuzenine dogum icin. Hatta ben asla erkek doktora gidemem.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
E evet demesin valla, itiraf etmek istiyoreum ben gitmezdim eşimin kuzenine dogum icin. Hatta ben asla erkek doktora gidemem.

bende gidemem çok utanırım dediğimde, hemen kayınvalide hazretleri aradı vee şöyle dedi.aa kızım benim prof. abim doçent yeğenim varken ben başka doktorlara nasıl emanet ederim seni torunumu:zonk:
sanki beni düşündüğünden.yok yok doğumu bedavaya getircek ya ondan işte-rgulu
bende salaktım anlamadım sanki.amaa hakkını yemeyeyim doktorumun şimdi.gerçekten alanında isim yapmış, bir muanesi için bile yüzlerce hastası kuyrukta bekleyen bir isimdir kendileri.ne yapalım cesim bende ok dedim istemeyerek ve bekliyorum binbir stresle doğumumuuuu:3:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende gidemem çok utanırım dediğimde, hemen kayınvalide hazretleri aradı vee şöyle dedi.aa kızım benim prof. abim doçent yeğenim varken ben başka doktorlara nasıl emanet ederim seni torunumu:zonk:
sanki beni düşündüğünden.yok yok doğumu bedavaya getircek ya ondan işte-rgulu
bende salaktım anlamadım sanki.amaa hakkını yemeyeyim doktorumun şimdi.gerçekten alanında isim yapmış, bir muanesi için bile yüzlerce hastası kuyrukta bekleyen bir isimdir kendileri.ne yapalım cesim bende ok dedim istemeyerek ve bekliyorum binbir stresle doğumumuuuu:3:

e artık ismini ver de kurtul şu doktor beyin yahu aaaaaaaaaaa. biz de giderik belki ya da öneririrz birilerine. Adamı ekmeginden etmesene ismini saklayarak.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
selam kızlarr ewımı derledım topladım we geldımm :findikim:
napıyosunzz bakalımmmm

Ohh hamarat arkadaşım.ben daha popomu kaldıramadım.tam şimdi kalkayım diyordumki sen öyle işimi bitirdim geldim girişi yapınca pek bi utandım kendimden:zonk:
sahi kızlar biraz toparlayayım ortalığı.gerçi bu akşam Leo muz sporda olucak biraz geç gelecek ama yinede işimi yapıp öyle geleyim:sirin:
Bekleyin beniii :sila:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Ohh hamarat arkadaşım.ben daha popomu kaldıramadım.tam şimdi kalkayım diyordumki sen öyle işimi bitirdim geldim girişi yapınca pek bi utandım kendimden:zonk:
sahi kızlar biraz toparlayayım ortalığı.gerçi bu akşam Leo muz sporda olucak biraz geç gelecek ama yinede işimi yapıp öyle geleyim:sirin:
Bekleyin beniii :sila:

Ya ben işte olunca zaman geçmek bilmiyo, evde olunca zırt diye geçiyo. evde olunca zaten hasta oldugum icin oluyorum ve bişi yapamıyorum dogru düzgün. hafta ici evde olmak ve zaman hiç geömesin istiyorum mümkün müdürrrrrr?

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Ya ben işte olunca zaman geçmek bilmiyo, evde olunca zırt diye geçiyo. evde olunca zaten hasta oldugum icin oluyorum ve bişi yapamıyorum dogru düzgün. hafta ici evde olmak ve zaman hiç geömesin istiyorum mümkün müdürrrrrr?

Mümkün değildirr canımmm :panter:
bende hafta sonları Leo ile beraberken zaman hiç geçmesin istiyorum ama su misalii ahh ahhhhh:uzgun:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
:findikim:selam kıızzlaaarr

geçmişe şöööylee bi baktım.muhabbet bayaa tatlı tatlı sürüyo :zuzu:

şu şeker yükleme olayı beni baya bi korkuttu.ben açlığa gelemem elim ayağım titrer hemen.amaaann bu ne ya her dakka başımıza yeni moda çıkarıyo bunlar.vaalla bunu da yaptırmıycam.yok bende şeker meker :cikolata::cikolata: zaten ayrıntılıya da girmediim.amaan.of.valla 1.hamilelikte bişey yaptırmadık.bu ne ya kızlar allah sizi inandırsın kesin para koparmak için yapıyolar bütün bunları.:zopa::zopa: iyiyim çok şükür.çok biliyosa bu doktorlar benim sabah bulantılarımı durdursunlar bakem hadi hadi.:alsana:

bu arada bi arkadaşım var geçen haftalarda doktor ona bebğin suyu sınırın üstünde demiş.takibe alcaz demişti.az önce konuştuk daha da çoğalmış suyu.bi ilaç verecekmiş.eğer böyle devam ederse kızlar bebeği 2 hafta sonra alabilirlermiş. bneden 3 hafta önde o arkadaş.yani 26 haftalık.yahu ilk defa böyle bişey duydum.canım sıkıldı valla.yani 7 i doldurupta alacaklar galiba.valla kadın diyodu hep bu çocuk 9 ay kalmıycak diye.içine doğmuş kadının.allah korusun yaa.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Mümkün değildirr canımmm :panter:
bende hafta sonları Leo ile beraberken zaman hiç geçmesin istiyorum ama su misalii ahh ahhhhh:uzgun:

İvet ben de mümkün degil diye düsünmüstüm zaten.
senin esin kendi yerini mi acti canim sehir planci olarak? nerde calisiyo?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

şu şeker yükleme olayı beni baya bi korkuttu.ben açlığa gelemem elim ayağım titrer hemen.amaaann bu ne ya her dakka başımıza yeni moda çıkarıyo bunlar.vaalla bunu da yaptırmıycam.yok bende şeker meker :cikolata::cikolata: zaten ayrıntılıya da girmediim.amaan.of.valla 1.hamilelikte bişey yaptırmadık.bu ne ya kızlar allah sizi inandırsın kesin para koparmak için yapıyolar bütün bunları.:zopa::zopa: iyiyim çok şükür.çok biliyosa bu doktorlar benim sabah bulantılarımı durdursunlar bakem hadi hadi.:alsana:

bu arada bi arkadaşım var geçen haftalarda doktor ona bebğin suyu sınırın üstünde demiş.takibe alcaz demişti.az önce konuştuk daha da çoğalmış suyu.bi ilaç verecekmiş.eğer böyle devam ederse kızlar bebeği 2 hafta sonra alabilirlermiş. bneden 3 hafta önde o arkadaş.yani 26 haftalık.yahu ilk defa böyle bişey duydum.canım sıkıldı valla.yani 7 i doldurupta alacaklar galiba.valla kadın diyodu hep bu çocuk 9 ay kalmıycak diye.içine doğmuş kadının.allah korusun yaa.
ayrıntılıya girmedin tamam da şekeri yaptır canım, zaten çok ucuz bişi o. hem de şekerli su içtigin için elin ayagin titremez. şeker önemli hamilelikte. normal şeker degil zaten o hamilelik şekeri diye geçiyo, belirti de vermiyo Allah korusun ben yaptır derim.

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
Hallettim hallettim, yürüyüşümü de yaptık, oğluşuma bodyler de aldım geldim.
ohhh masallh canım sızeee
hayırlı olsun pasanın cıcılerıı

hosgeldın canımmm

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Neslihan kız sende hiç birşey yaptırmamışsın kuzum..........

şekeri geçtimde ayrıntılıyı yaptır tatlım aman diyeyim

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
değiştirek deee yinede bulurlar bir kulp şekerim.bunlarınki resmen bahanee.ne olursak olalım bircik oğullarının karısı olduktan sonra gözünüzün üstünde kaş var derler yinede bulurlar bişeyyy:hihi:

:hihi:
doru diyosun canım geçinmeye niyeti olmayan bullur illa bi bahane:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar